![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Ако някой още не е разбрал-аз свиря на всичко. Съкровище съм за всяка група, но уви, работя сам.
![]() А тук свиря Hearts On Fire на китарата на Война! Не обръщайте внимание на мечетата. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Цитат(lelqLora @ Nov 18 2005, 11:46 PM) Аз свирех на пиано преди. И сега пак, ама много рядко, щото си нямам пиано в нас. И на гребенче мога да свиря ![]() ХАХАХАХА О моя милост...не вярвах,че има и такива.тогава поздрав с последната част на alanis morissette - head over feet.там поне хармониката прави и дисонанси с китарите. ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 17-November 05 Град: Бирария "Улицата" Потребител N: 1024 ![]() |
Цитат(Ol' Skull @ Nov 18 2005, 01:55 PM) Цитат(Sturmfuhrer @ Nov 18 2005, 02:35 PM) Басистите са тъпаци ...шибани позьори ![]() всеки си има различно мнение ... бахти на т'ва ми харесва на това свиря ![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Queen_Of_Snow @ Nov 21 2005, 05:43 AM) Цитат(Ol' Skull @ Nov 18 2005, 01:55 PM) Цитат(Sturmfuhrer @ Nov 18 2005, 02:35 PM) Басистите са тъпаци ...шибани позьори ![]() всеки си има различно мнение ... бахти на т'ва ми харесва на това свиря ![]() Басистите са тъпаци ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Всички басисти на сапун!
За една чиста раса без басисти! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Queen_Of_Snow @ Nov 21 2005, 06:43 AM) Цитат(Ol' Skull @ Nov 18 2005, 01:55 PM) Цитат(Sturmfuhrer @ Nov 18 2005, 02:35 PM) Басистите са тъпаци ...шибани позьори ![]() всеки си има различно мнение ... бахти на т'ва ми харесва на това свиря ![]() Момиче, всъщност аз свиря на бас ![]() Виж линка в подписа ми. Просто се шегувам. \m/ -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrer @ Nov 21 2005, 11:00 AM) Момиче, всъщност аз свиря на бас ![]() Виж линка в подписа ми. Просто се шегувам. \m/ Така ли? Не знаех че свириш на него ... мислех че просто изглеждаш добре с китарата на сцената и затова седиш там ... ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Цитат(RazorJack @ Nov 21 2005, 01:14 PM) Така ли? Не знаех че свириш на него ... мислех че просто изглеждаш добре с китарата на сцената и затова седиш там ... ![]() и това също ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 27-November 04 Град: Nqkade odvad Потребител N: 673 ![]() |
Ми аз се занимавам с разни електроники ама те са твърде ентелегнетни за мене и сега минавам към барабаните.
Иначе си имам некво солово проектче е Тука ако искате вижте... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(RazorJack @ Nov 21 2005, 02:14 PM) Цитат(Sturmfuhrer @ Nov 21 2005, 11:00 AM) Момиче, всъщност аз свиря на бас ![]() Виж линка в подписа ми. Просто се шегувам. \m/ Така ли? Не знаех че свириш на него ... мислех че просто изглеждаш добре с китарата на сцената и затова седиш там ... ![]() Е, като няма кой друг да изглежда добре, поне това правя ![]() Пък другите могат да свирят. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 17-November 05 Град: Бирария "Улицата" Потребител N: 1024 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrer @ Nov 21 2005, 07:35 PM) Цитат(RazorJack @ Nov 21 2005, 02:14 PM) Цитат(Sturmfuhrer @ Nov 21 2005, 11:00 AM) Момиче, всъщност аз свиря на бас ![]() Виж линка в подписа ми. Просто се шегувам. \m/ Така ли? Не знаех че свириш на него ... мислех че просто изглеждаш добре с китарата на сцената и затова седиш там ... ![]() Е, като няма кой друг да изглежда добре, поне това правя ![]() Пък другите могат да свирят. хахаха да найстина добре изглеждаш с китара... ![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Dulboko sujalqvam za Off-a,no ne mojah da zdurja emociqta - InsArt†ure,6te mi stane6 li suprug?
![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Queen_Of_Snow @ Nov 26 2005, 01:19 AM) хахаха да найстина добре изглеждаш с китара... ![]() О, благодаря. Следващият път ще съм и с грим ![]() ![]() ![]() А ти няма ли да дадеш снимки? Този коментар е бил редактиран от Warrior Of Ice на Nov 26 2005, 12:32 PM -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrer @ Nov 26 2005, 10:35 AM) О, благодаря. Следващият път ще съм и с грим ![]() ![]() ![]() А ти няма ли да дадеш снимки? аз ли ![]() пък и не искам още от самото начало да уплаша 60% от народа ![]() достатъчно е че в понеделник ще срестна kotrag ![]() ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от Warrior Of Ice на Nov 26 2005, 12:32 PM -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Queen_Of_Snow @ Nov 26 2005, 01:06 PM) аз ли ![]() пък и не искам още от самото начало да уплаша 60% от народа ![]() достатъчно е че в понеделник ще срестна kotrag ![]() ![]() ![]() Оплаши ги като каза, че си наци ![]() Този коментар е бил редактиран от Warrior Of Ice на Nov 26 2005, 12:32 PM -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Най-много да уплашите и стресТнете народа с безумния офтопик и километричните quote-ове
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
еми не съм искала... аз съм такова добро момиченце
![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
и Sw1tched е модератор
![]() абе има ли някой,който примерно не свири на китара в тоя форум?..и примерно владее някви духови ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат(MadHatter @ Nov 26 2005, 12:28 PM) абе има ли някой,който примерно не свири на китара в тоя форум?..и примерно владее някви духови ![]() Ми ако някой знае...да се обажда ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
Цитат(MadHatter @ Nov 26 2005, 01:28 PM) и Sw1tched е модератор ![]() абе има ли някой,който примерно не свири на китара в тоя форум?..и примерно владее някви духови ![]() aз например ... ![]() и мога да изкарам даже два тона от него... изглежда просто, но всъщност е доста сложно... -------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Носят се слухове и за Sw1tched, че подрънква на китара, но аз по-скоро съм скептичен към подобни спекулации.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
мога да щракам с пръсти
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 29-November 05 Град: Ботевград Потребител N: 1050 ![]() |
понякога изтезавам китарата... но не професионално
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 5-February 06 Потребител N: 1146 ![]() |
аз се прааа 4е мога
![]() не бе мога няколко песни MASTER OF PUPPETS-METALLICA NOTHING ELSE MATTERS-METALLICA hah estestveno i SMOKE ON THE WATTER moga kfooo druo mogaa ... na KORN-A.D.I.D.A.S ama mnoooo zle :/// Godsmack-running blind metallica-ONE hahah MILA MOQ MAMO ![]() хахаххахахха леле незнаех 4е мога толко мн песни да свиря бе ![]() оххх абе кат гледам другите и ме хва6та срам ![]() -------------------- Живота е скапан - него прави по скапан :)
това бе6е мн тъпо |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Куул, много китаристи - ноо нещо... Ми да се оредя с барабани и вкъщи и аре правим featuring, че сега само порепетиционните мога да свиря
![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Цитат({back_in_black} @ Feb 5 2006, 04:06 PM) аз се прааа 4е мога ![]() не бе мога няколко песни MASTER OF PUPPETS-METALLICA Притеснявам се, че Мастер-а не можеш да го свириш... Доста е труден, дори и за профи. Имай впредвид, че почти цялото е на квинти, и се свири с дясната ръка САМО надолу, а не надолу-нагоре !!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
напоследък започнах да се занимавам да се уча сам .. на китара .. акустична .. поне вече не звучи толкова отчайващо
![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 6-February 06 Потребител N: 1149 ![]() |
лятото ходихме да зимаме китарите на хората да дранкаме
![]() ![]() ![]() Иначе с две приятелки мислим да си правим група обаче ни трябва соло китирист и барабанист ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Ми някой да убеди майка ми, че има място долу в мазето за един по-пълен комплект барабани, казвам на спонсора и взимам от бате Крисьо офртата, за която говорихме и ако се съберат едно-две кубета, колонка, микрофони и оная джаджа с плъзгачите, мое да сформим група... Пролемът е, че съм чак с Пловдив, па и вече съм барабани в една и барабани и вокал в друга група.
-------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 27-March 06 Град: sofia,mladost 4 Потребител N: 1245 ![]() |
епа свирим или по скоро 4упим барабаните
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 08:40 AM |