![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 1-March 05 Потребител N: 756 ![]() |
дълго време се колебаех дали да пусна тая
тема(ся ако има хора дето ше ми казват"по-добре да не я беше пускала" по-добре да си замълчат- ще ми сринат самочуствието) нещо за мен...казвам се Ина, от Монтана съм и съм на 15... обичам да пиша разказчета, да се разхождам сама (ся се сещам че отдавна не съм го правила)..понякога рисувам въпреки че нямам особено големи успехи ![]() имам някфа огромна пиърсинг мания...бих се надупчила цялата ако нямаше толкова голям риск после да ме изхвърлят от вкъщи да спя по пейките ![]() не ям месо и съм абсолютно против убиването на животни за храна слушам...абе май е по-добре да изредя групи KORN, Murderdolls, Slipknot, Killswitch Engage, Machine Head напоследък прослушах хардкор и малко пънк.. (като се върна ще си довърша темата) {} -------------------- ...:::::FoReVeR YoUr EyEs Will HolD The MeMoRy:::::...
![]() ![]() Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Поздравявам те за Корн. Всеки път като го чуя се връщам 5 6 годин назад...
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Welcome
![]() Този раздел си е за това, да се представят новите потребители, така че е съвсем в реда на нещата да пуснеш такава тема. Бтв, самочувствието ти не би трябвало да се срива толкова лесно ![]() Щом обичаш да твориш, надявам се че ще споделиш с нас някое от тези твой творения ![]() ПП Това, че си против убиването на животни за храна, значи ли че не си против убиването по някаква друга причина? И.. щом животни убиват за храна, защо ние (а ние също сме животни ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Заеби Slipknot и KoRn и продължавай смело с Killswitch Engage
![]() Иначе привет и дано ти хареса този форум... -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат(Vaskes @ Mar 9 2005, 06:11 PM) ПП Това, че си против убиването на животни за храна, значи ли че не си против убиването по някаква друга причина? И.. щом животни убиват за храна, защо ние (а ние също сме животни ![]() А бе с Вегетарианец не се спори. Опасни хора са.. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Имаше славен период (който продължи цели 2 месеца!), по време на който и аз бях вегетарианка, което ми помогна да осъзная, че не съм чак толкова ангажирана с проблемите на животните .
![]() Добре дошла. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 10-February 05 Потребител N: 738 ![]() |
Здрасти
не ги слушай за Slipknot, лъжат гадовете. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Angermeans @ Mar 9 2005, 09:12 PM) Заеби Slipknot и KoRn и продължавай смело с Killswitch Engage ![]() Имено! Дори на тях може да им пропуснеш последния албум съвсем спокойно. Какво да ти кажа - добре дошла хихиххикз... нали се познаваме вече. ![]() Пиърсингите са нещо яко, но в умерени количества. В един момент като уимаш повече от 2 на лицето, става прекалено. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
с риск да ти срина самочувствието, което не изглежда някак високо, а напразно, според мен, все пак пиши разказчета, не расказчета, или ако все пак, може и да е раскъсчета, нещо, което раскъсва, но не месо, надявам се.
убиването на животни за храна е долно занимание, някои убиват и за кеф, което е още по-гадно, трети ги мъчат за да могат старците по-дълго да си точат лигите в чиниите. бих искал да питам: как стои въпроса с рибите и продуктите от животински произход при вегетарианците? за вторите не се налага да се убиват животни.... viel spaß, както казват по моя край! -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Цитат(pi4 @ Mar 9 2005, 09:29 PM) или ако все пак, може и да е раскъсчета, нещо, което раскъсва, но не месо, надявам се. Всъщност нещата не се раскъсват, а се разкъсват ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Vaskes @ Mar 9 2005, 09:45 PM) Цитат(pi4 @ Mar 9 2005, 09:29 PM) или ако все пак, може и да е раскъсчета, нещо, което раскъсва, но не месо, надявам се. Всъщност нещата не се раскъсват, а се разкъсват ![]() ъхъ, прав си ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
![]() hell ho hellow hi hola ![]() ![]() Месо рулез. "Животните са мои приятели, а аз ям приятелите си" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 1-March 05 Потребител N: 756 ![]() |
Jicata значи да знам да се пазя от тебе
![]() ![]() ай ся кво като съм допуснала една малка грешчица и вие веднага" ![]() не ме съдете толкова строго:) ![]() руба не ям защото не обичам...а за продуктите от животински произход...доколкото знам само абсолютно изкукуригалите вегетарианци не ядат яйца, кашкавал и блабла...аз си ги нагъвам без особени угризения на съвестта...както всъщност ми се случва(МНОГО рядко) да ям и пилешко... ![]() гледам да е по-рядко ай стига откровения ![]() няма ли някой да ми се подмаже с нещо от рода на "готин аватар" ![]() ![]() ![]() -------------------- ...:::::FoReVeR YoUr EyEs Will HolD The MeMoRy:::::...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
hi
готин аватар |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Поздравления за убежденията. Аз също съм що годе вегетарианка. И все пак, според мен човек трябва да си похапва месце - поне докато расте (примерно до 20 годишен).
тъкмо щях да ти казвам, че ти е готин аватара, но вече е късно, че ще излезе, че ти се подмазвам. ![]() готин аватар. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
вегетарианец- не ядеш месо
веган- не ядеш нищо от животински произход имаше и едни тревопасни по средата, но не помня как им казваха -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Murderdoll @ Mar 9 2005, 10:45 PM) Jicata значи да знам да се пазя от тебе ![]() ![]() ай ся кво като съм допуснала една малка грешчица и вие веднага" ![]() не ме съдете толкова строго:) ![]() ОК, няма! Само ще те поканим на вечеря. Не ядеш пилешко?!? Боже (ехехе ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Murderdoll @ Mar 9 2005, 11:45 PM) няма ли някой да ми се подмаже с нещо от рода на "готин аватар" ![]() ![]() ![]() Не. Гаден е. Цитат(Бог @ Mar 10 2005, 12:24 AM) веган- не ядеш нищо от животински произход + Не ползваш никакви продукти от животински произход. Важи и за дрехи. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Айде аз понеже си падам подмазвачка и лицемерка...Як аватар
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Murderdoll @ Mar 9 2005, 10:45 PM) ай ся кво като съм допуснала една малка грешчица и вие веднага" ![]() не ме съдете толкова строго:) ![]() Ние се бъзикаме ![]() ![]() Цитат няма ли някой да ми се подмаже с нещо от рода на "готин аватар" Готин подпис ![]() ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Ххахаха Vaskes и аз това разправям
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Пиърсинг!! Мен ме е шубе да си сложа, но знае ли човек:-)
Хайско от мен и поздраф за това, че си вегетарианка - сестра ми също е тревопасно ( казано в най-милия смисъл ) SPARK -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(moonshield @ Mar 10 2005, 05:06 PM) Пиърсинг!! Мен ме е шубе да си сложа, но знае ли човек:-) не е толкова страшно:))и мен първия път ме беше страх ![]() пробивам езика още лятото..чакам чакам там пича да се приготви и накрая не ми издържаха нервите и избягах ![]() е..след около 2 месеца отидох с 2 приятелчета в друго студио и си пробих устната ![]() ![]() ![]() а тоя от горгон кой знае как е псувал ![]() ![]() ![]() -------------------- ...:::::FoReVeR YoUr EyEs Will HolD The MeMoRy:::::...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
А добре дояла Ино
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пиърсинга на езика, за разлика от този, който имаше сега, наистина боли, като се прави. И пак не е голяма работа.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Black Seppath @ Mar 10 2005, 06:43 PM) Пиърсинга на езика, за разлика от този, който имаше сега, наистина боли, като се прави. И пак не е голяма работа. хахах:)аз имам и пиърсинг на езика;) не боли:) ![]() ![]() ![]() -------------------- ...:::::FoReVeR YoUr EyEs Will HolD The MeMoRy:::::...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Деба. Исках да те сдухам
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
няа да стане:)))мисля и втора дупка на езика
даже да прая... ше видим:))))има време ![]() -------------------- ...:::::FoReVeR YoUr EyEs Will HolD The MeMoRy:::::...
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Има ли място, където не искаш да си сложиш обици или някакви дрънкулки?!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 10:34 PM |