![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Уебсайтът на Distorment e обновен напълно. Сегашната версия има абсолютно нов дизайн както и версия на английски. Хвърлете му едно око. На сайта можете да намерите освен обновена биография, текстове и снимки от концертите на бандата и лайв видео клип на парчето "Force Fed" oт концерта в клуб "О! Шипка" проведен на 28-ми Март. Приятно гледане...
Другите новини от Distorment са, че се очертават няколко месеца, в които групата няма да свири на живо, понеже Стефан и Боби ще са принудени да се съсредоточат върху кандидатстудентските си изпити. За този период мислим и да попроменим някои от парчета, така че очаквайте след няколко месеца завръщането на Distorment - по-силни от всякога! Keep Unity & Respect! 666, Satan, кръв, метъл, дълги коcи, прилепнали дънки... 666... \m/!!!!!!!!!1111 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Сайта управлява. Доста по-добър е новият дизайн. Единствено не ми харесва това, че има scrollbar в полето биография, който човек трябва да използва, за да види инфото за Фалой. Клипът от О!Шипка е идея - очаквам огромен интерес към целия буутлег.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Apr 18 2005, 09:32 PM) очаквам огромен интерес към целия буутлег. ![]() DVD-то "Distormentor Of Christian Souls" все ще излезе някога! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Може да съм от групата, но това не значи, че не мога да говоря какво мисля за сайта не ми трий шибаното мнение
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Dismentor звучи по-яко
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Apr 18 2005, 09:19 PM) Може да съм от групата, но това не значи, че не мога да говоря какво мисля за сайта не ми трий шибаното мнение Изтрих ти шибаното мнение (и не само него, а и още няколко шибани мнения) по молба на шибания ви вокалист. Но обещавам, че повече с подобни шибании няма да се занимавам. Happy? -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Не е честно да триеш мненията на някой по нечия молба
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:59 AM |