![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Вижте това
и кажете ко да се праи, че простотията на народ и управници в България достигна завидна висота. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Много е дълго... Интелектът ми не е на толкоз високо ниво, че да го прочета, лол!
Само видях, че се споменава Австрия... Мога да ви кажа, че тази страна рулира!!! Прекрасно местенце е! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
накратко да го преразкажа за мързелите:
става дума за това, че ако дойдеш от Чужбина с кола тук и ти откраднат колата, на излизане трябва да и платиш мито. В конкретния случай, човека си намира сам колата, отива в РПУ-то, там задъражат колата до приключване на случая...и се почва ходенето по мъките...все пак прочетет го - това е като съвременен вараинт на "Бит и душевност на нашия народ". |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(melhaer @ Apr 20 2005, 12:29 PM) накратко да го преразкажа за мързелите: става дума за това, че ако дойдеш от Чужбина с кола тук и ти откраднат колата, на излизане трябва да и платиш мито. В конкретния случай, човека си намира сам колата, отива в РПУ-то, там задъражат колата до приключване на случая...и се почва ходенето по мъките...все пак прочетет го - това е като съвременен вараинт на "Бит и душевност на нашия народ". хахахахахахха you \m/ -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Наистина много тъжно, прочетох го цялото и честно казано не съм удивен, може и да не е много правилно, но на моменти ми беше дори смешно... Може би, ако не ми беше смешно досега да съм хванал пищовите и да съм избил маса народ. Хубава страна е България, но шибана ни е държавата...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат(Mort @ Apr 20 2005, 09:36 AM) Хубава страна е България, но шибана ни е държавата... Съгласен съм. Но държавата е по-важна. Трябва да се махаме от тука ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Цитат(Mort @ Apr 20 2005, 09:36 AM) Може би, ако не ми беше смешно досега да съм хванал пищовите и да съм избил маса народ. Хубава страна е България, но шибана ни е държавата... Поредните изказвания, лишени от всякакъв смисъл. ![]() Но щом си мислиш, че като стреляш по хората ще оправиш нещата, трябва да имаш доста голямо въображение. Продължавай да се забавляваш. P.S. Аре, честит ви 20-ти Април. Изваждайте лозунгите. -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
№56 Drummer - обвинява ме в безсмислени изказвания, без самите обвинения да са много смислени. Изстрел в главата и проблема е решен, нещата оправени
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Баси историята..... на моменти ми беше интересно, на моменти ми се плачеше, а в други ме напупваше смях..... като приказка е направо... абсолютно ми е невъзможно да го възприема
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Наистина е невероятно!Направо,като го четох това ме хвана голям срам,че съм Българин!
![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Еми когато искат да те прецакат, цялата държава ще е срещу тебе, а когато трябва да си търсиш правата, ще си ги търсиш сам.
Човекът работи в страна със значително по-висок жизнен стандарт, което означава че носи доста пари със себе си и тука гледа да го изтиска максимално. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Всъщност Wolfheart адски много си прав.Тук по всякакъв възможен начин се опитват да ти вземат паричките.И наистина когато се отнася за правата ти трябва сам да се бориш с всичко.Въобще България може да е всякаква но по управление е ужасна
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 23-March 05 Град: sofia,varna Потребител N: 775 ![]() |
Цитат(Blashyrkh @ Apr 20 2005, 11:45 AM) Цитат(Mort @ Apr 20 2005, 09:36 AM) Хубава страна е България, но шибана ни е държавата... Съгласен съм. Но държавата е по-важна. Трябва да се махаме от тука ![]() Хеи пичове само да бягаме ли можем? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Цитат Хеи пичове само да бягаме ли можем? Естествено че не - можем да работим като хората, и да очакваме да ни третират като хора. Желателно - другаде. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(nicky119 @ Apr 22 2005, 09:56 PM) Цитат(Blashyrkh @ Apr 20 2005, 11:45 AM) Съгласен съм. Но държавата е по-важна. Трябва да се махаме от тука ![]() Хеи пичове само да бягаме ли можем? направи нещо за родината си - емигрирай! само се чудя едно нещо: отде иде тази увереност, че само в българия стават такива простотии? в сингапур, ако плюеш на тротоара, направо те тикат у панделата или те глобяват та ушите ти плющят, ако те хванат още веднъж сигурно направо те разстрелват на място. за малко кокс направо бесят по бързата процедура. в швеция се продава слабоалхохолна бира (виж подписа ми) до 18 часа и за едно нормално пиене бягат шведите до дания и се нарязват здраво, иначе не си заслужава пътя. в дания пък, ако си женен за чужденец и нямаш достатъчно доходи имаш две възможности: или се развеждаш веднага или напускаш страната. и нещастниците се преселват в швеция и ходят всеки ден до дания да работят/учат. е, това нормално ли е? още примери? -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
виж сега, навсякъде има странни законови решения, но да ти откраднат колата и после да и плащаш мито - е това е наистина нагло и просташко...
няма за какво да спорим, защото е безпредметно - просто на висчки е ясно, че това за което ни критикува ЕС е вярно - имамем смешна съдебна система - как така всяка мутра, която заловят изведнъж се разболява тежко? п.с. а и закона за плюенето в синагапур ми се струва много приемлив - особен за БГ, където всеки си хвърля боклуците и фасовете по улицата. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(melhaer @ Apr 26 2005, 08:37 AM) п.с. а и закона за плюенето в синагапур ми се струва много приемлив - особен за БГ, където всеки си хвърля боклуците и фасовете по улицата. да де, ама ще останат ли хора за надзиратели, ако се приеме такъв закон? щото ако се спазва строго, всички отиваме в затвора? законът е обществен договор, в който имяа две страни. безсмислен закон няма никаква сила, колкото и да е красив. в сингапур просто е тясно, пък и азиатците не плюят по улиците, защото религията го забранява и така са си научени. фактически законът е против чужденците. това с боклуците обаче е скандално. бях в сандански преди 4 месеца, по реката всеки хвърлял каквото му падне! като че ли като се разхожда после из парка, няма да му мирише на него, ами само на останалите! -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
За боклуците е голям проблем,
който е ходил до Триград знае за какво става дума - красиво място насред Родопите, а в реката мое си събереш 5-6 обувки - от различни чифтове, спуани топки, пликове, скелети то детски колички... не мога да разбера как някой хора се вдигат до някакво такова място, само да го осерат?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Триградското Ждрело и пещерите в региона са нещо НЕВЕРОЯТНО!!
![]() ![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(melhaer @ Apr 27 2005, 09:37 AM) скелети от детски колички... Това прозвуча брутално ..на количките ли скелетите или на децата ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Ако емигрираме, България няма да се оправи, ако останем тука - живота ни няма да се оправи следващите 10 години минимум.
Ама на маса българинът много знае и много може. Искам да се махна, но махнат ли се хора като събралите се тук, ще останат другите, на които не им пука. И (пре)прочетете.. пуф как се казваше.. "Приказка за стълбата" май, на Смирненски (пак май ![]() И после ше ми разправят, че от СУ излизат юристи, дето са спуснати с парашути в тая специалност, и не само оттам... Не се учудвам никак -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
чела съм ги и двете..лошо че ги даваха на не помня кои ве4е гадни депутатски *******ама явно те не са ги 4ели ами са си бърсали ********* с тях...помия...и това за горкия човечец..тцтц..да се разправяш с тия кретени дето са измислили абсурдията на системата,...
едно мога само да кажа...:"Обичам родината,мразя държавата!" колкото до природата...разкошна е...ама и за нея никои не се грижи... ![]() колко тъжно -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
За природата по-добре никой да не се грижи, че досега хората само са оплесквали нещата.
Иначе - на 14-ти Май на площадчето на Драгалевци в 9 часа. Почистване на Витоша. За вашето коремче пък ще се погрижат от сладкарска къща "Хубави неща". Има възможност и за промяна на датата - 21ви. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Да..страната ни наистина е много красива! Имаме си прекрасна природа, жалко само, че хората, които ги е грижа затова са малко
![]() Иначе със закони и със спазването сме скарани..къде ли отиваме? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
забавено разказче ....
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(Ataegina @ May 6 2005, 11:10 AM) Иначе - на 14-ти Май на площадчето на Драгалевци в 9 часа. Почистване на Витоша. За вашето коремче пък ще се погрижат от сладкарска къща "Хубави неща". Има възможност и за промяна на датата - 21ви. чистенето няма да помогне ако е един ден в годината:( ако някои нон стоп осира картинката наоколо..:(хората са лоши и цапат! -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Цитат(Blashyrkh @ Apr 20 2005, 11:45 AM) Цитат(Mort @ Apr 20 2005, 09:36 AM) Хубава страна е България, но шибана ни е държавата... Съгласен съм. Но държавата е по-важна. Трябва да се махаме от тука ![]() И страната, и държавата са ни екстра. Това, че някои държавни позиции се заемат от комунисти по манталитет си е проблем на нацията, а не на държавата. -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Цитат(Niilo @ May 10 2005, 07:25 PM) комунисти по манталитет Ако ми обясниш какво влагаш в следното словосъчетание, ще бъда изключително благодарна. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ May 10 2005, 10:40 AM) Цитат(Ataegina @ May 6 2005, 11:10 AM) Иначе - на 14-ти Май на площадчето на Драгалевци в 9 часа. Почистване на Витоша. За вашето коремче пък ще се погрижат от сладкарска къща "Хубави неща". Има възможност и за промяна на датата - 21ви. чистенето няма да помогне ако е един ден в годината:( ако някои нон стоп осира картинката наоколо..:(хората са лоши и цапат! нали с това не се оправдаваш, че няма да дойдеш ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Цитат(Niilo @ May 10 2005, 09:25 PM) държавни позиции се заемат от комунисти по манталитет си е проблем на нацията, а не на държавата. Въпрос : сега да не би да има такива в парламента..уж нали демокрация, всичко в розово.. Сега като им се слушат предизборните обещания, просто става ясно, за какво иде реч ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 10:00 PM |