![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 10-February 05 Потребител N: 738 ![]() |
Цитат(ivomag @ May 4 2005, 10:19 PM) Цитат(Ro6ava GarGa @ May 4 2005, 02:46 PM) хехе...още то4ната формула на балсамирането не е ясна...и може след известен период да се наложи да те оки4ат с ароматизатори...тип "уф,как мирише..."а това не мисля че се полага на един...какво беше..."велик вожд":))) Ааа,те това си е наистина якооо!И след смърта си да тормозиш околните с гадно вонящо тръпченце! fuck you Якооо! ![]() ![]() ... и тъкмо си мислеха, че са се отървали и... ПРАС поредния удар... в носа!!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Никой ли не иска да се извърши ритуал като при славяните или прабългарите?
![]() До тук отговорите Ви сочат, че искате кремация, следователно се приближавате към славяните.. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Всьо равно. Интересува ме душата ми, с тялото не ми пука какво би станало. Донорството е добра идея само, че имам камъни в бъбреците, пуша по една кутия бяло Victory, сърцето ми е здраво, обаче те повечето трансплантации на сърце завършват безуспешно, така че не намирам смисъл.
-------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(Feanor` @ May 5 2005, 07:21 PM) Всьо равно. Интересува ме душата ми, с тялото не ми пука какво би станало. Донорството е добра идея само, че имам камъни в бъбреците, пуша по една кутия бяло Victory, сърцето ми е здраво, обаче те повечето трансплантации на сърце завършват безуспешно, така че не намирам смисъл. хахахахахах.....може и др неща да дариш... ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
бтв...знаете ли,че ако се трансплантира сърце...се получава един странен ефект...променят се чертите на характера...все едно остава частица от донора...това е един вид начи да "съхраниш" себе си:)
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^ Надявам се, не вярваш на това...
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() сигурно си има обяснението...ам...но все пак,защо не... -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ May 10 2005, 02:12 PM) бтв...знаете ли,че ако се трансплантира сърце...се получава един странен ефект...променят се чертите на характера...все едно остава частица от донора...това е един вид начи да "съхраниш" себе си:) Въпрос: Дали пък ще знаеш точно на кой ще трансплатират сърцето ти ? След като се променя самия човек след трансплантацията, то просто все едно създаваш някакво същество, което си има собствено тяло, пък има някакъв смесен характер ![]() Всъщност имаше един такъв филм, за човек, на който бяха трансплантирали сърце и усещаше как душата на починалия го безпокоеше постоянно и му даваше разни сигнали. Резултата беше успокояване душата на покойника и единение на сърцето с душата на човека, на който бяха правили трансплантацията.. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Nightwish @ May 11 2005, 01:11 PM) Въпрос: Дали пък ще знаеш точно на кой ще трансплатират сърцето ти ? бахахаха... ![]() ![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
е това което аз четох беше за една 40г. адвокатка,която след трансплантацията почнала да се кефи да кара бързо и да пие бира и да пуши...оказало се че сърцето е на 20г. рокер...
което сигурно може да се обясни с това че липсващото се наваксва...примено адреналин...зашо пък не? ![]() (аз не говоря за духове или пък коренна промяна на характера...) -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Разбрах те:)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 12:32 AM |