![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 18 Регистриран: 3-January 06 Потребител N: 1103 ![]() |
Хм,веднага като чух за погребение,още повече като се наблегна на факта,че ще е моето,веднага ми изплуваха някои песни,които биха били подходящи.
Nightwish-Angels fall first Dark Tranquillity-Alone [,,Let me die", I cried as the curtain fell and I stared in woe at the world before me My weeping eyes could not bear to tell or the shattered kingdom in ruins before me] |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Xandria - Eversleeping
Crematory - Farewell Letter HammerFall - Always will be Deep Purple - Wasted Sunsets Rainbow - Catch the rainbow |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
:офф: хм...забелязвам как всеки новодошъл пише в тази тема
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
имаше една песен на звезди(с аналгин ако не се лъжа) - тя беше ангел... та ми се струва доста подходяща за погребение на жена....а на мойто погребение ще пее Ози
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Цитат(Mops @ Jan 10 2006, 07:11 PM) :офф: хм...забелязвам как всеки новодошъл пише в тази тема ![]() да бе,млади хора пък сички мислят за погребения,иди че ги разбери ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
=)))) мнОо готин въпрос =) начи колебая се между мноо ма....
SEPULTURA-ARISE Cradle of Filth-Nymphetamine-НАЙ ВЕЧЕ Metallica-Unforgiven|| Тва са ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Цитат(`Xandria` @ Jan 11 2006, 02:57 PM) Цитат(Mops @ Jan 10 2006, 07:11 PM) :офф: хм...забелязвам как всеки новодошъл пише в тази тема ![]() да бе,млади хора пък сички мислят за погребения,иди че ги разбери ![]() [off] ПППП правилната подготовка предотвратява провала ![]() [/off] -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 21-January 06 Град: Burgas Потребител N: 1122 ![]() |
Nightwish - Wish I Had An Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Цитат(MadHatter @ Jan 20 2006, 12:08 PM) Цитат(`Xandria` @ Jan 11 2006, 02:57 PM) Цитат(Mops @ Jan 10 2006, 07:11 PM) :офф: хм...забелязвам как всеки новодошъл пише в тази тема ![]() да бе,млади хора пък сички мислят за погребения,иди че ги разбери ![]() [off] ПППП правилната подготовка предотвратява провала ![]() [/off] bullshit ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
ноуп
личен опит ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Провал?Да ми пуснат Ивана вместо Evergrey може би
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Биитълс - Лет Ит Би...
![]() баси...дали ако утре ме блъсне камион дали някои ще се сети да полгедне тук за да уважат желанието ми? ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ Jan 25 2006, 09:53 PM) баси...дали ако утре ме блъсне камион дали някои ще се сети да полгедне тук за да уважат желанието ми? ![]() сигурно ще пуснат Тодор Колев - Камион ма блъсна ...(малко черен хумор ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Нещо на Cradle ще трябва да е...
![]() Ама че тема! ![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(MadHatter @ Jan 25 2006, 07:58 PM) личен опит ![]() това вече е друго,и аз съм съгласна че подготовката предотвратява провала,но тук ставаше въпрос за друго-каква подготовка за...погребение? ![]() P.S.. и наистина е глупаво хора на по 17,18.....20 и т.н. години да мислят песен за погребението си,малко се вживяват с тоя darkness,death ала бала ![]() Това е мое мнение разбира се... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^ Не отнемай на човек мечтата да умре!
![]() Наскоро ми се наложи да посетя една такава... сбирка, и мога да заявя, че няма по-отвратителен "обичай" от плюскането след погребение... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 90 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1128 ![]() |
KoЯn - Tearjerker
-------------------- ...I'm just a pretty boy, living in this fucked up world...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^&^^
определено сте прави, но пппп е факт. и за яденето... ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Frank Sinatra - My Way
And now, the end is near; And so I face the final curtain. My friend, I’ll say it clear, I’ll state my case, of which I’m certain. I’ve lived a life that’s full. I’ve traveled each and ev’ry highway; And more, much more than this, I did it my way. Regrets, I’ve had a few; But then again, too few to mention. I did what I had to do And saw it through without exemption. I planned each charted course; Each careful step along the byway, But more, much more than this, I did it my way. Yes, there were times, I’m sure you knew When I bit off more than I could chew. But through it all, when there was doubt, I ate it up and spit it out. I faced it all and I stood tall; And did it my way. I’ve loved, I’ve laughed and cried. I’ve had my fill; my share of losing. And now, as tears subside, I find it all so amusing. To think I did all that; And may I say - not in a shy way, No, oh no not me, I did it my way. For what is a man, what has he got? If not himself, then he has naught. To say the things he truly feels; And not the words of one who kneels. The record shows I took the blows - And did it my way! -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
За такива моменти предпочитам инструментали, музиката е най-доброто изразно средство.
Sonata Arctica - Rockoning Day, Reckoning Night Arcana - My cold Sea Cradle of Filth - One final graven kiss -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
London After Midnight - Where Good Girls go to Die
-------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Iron Maiden - Wasted Years
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 167 Регистриран: 27-March 06 Град: София Потребител N: 1242 ![]() |
^ че защо бре момко?
Действай докато е веме, че утре може и да няма вече време ... за да не ти пеят това. аз съм твърдо за: Unleashed - Hero Of The Land LONG AGO WHEN THE CENTURY WAS YOUNG LIVED A MAN WHO PASSED HIS LAND ON TO HIS SON LONG AGO WHEN THE MORAL OF MAN WAS HIGH LIFE WAS A BATTLE JUST TO SURVIVE EVERY DAY A STRUGGLE AND A TOIL TO HARVEST THE LAND AND TO SEED THE SOIL HE WORKED IN THE FOREST AND HE WORKED IN THE FIELDS WORKED DAY AND NIGHT TO FEED HIS FAMILY BEHOLD THE OLD MAN - STRIVING ALL HE CAN BEHOLD THE OLD MAN - FOR HE IS THE HERO OF THE LAND HE NEVER CARED MUCH FOR FORTUNE AND FAME HE NEVER CRIED AND HE NEVER COMPLAINED HE BUILT HIS DREAM WITH HIS BARE HANDS & MIND A SIMPLE MAN BUT AN ARTIST OF LIFE AND STILL TODAY AS I BEHOLD THE OLD MAN I SEE HIM STRIVING ALL THAT HE CAN ONE OF THESE DAYS HE'LL PASS HIS LAND ON TO HIS SON LET HIS SPIRIT GUIDE US WHEN THIS CENTURY IS GONE... BEHOLD THE OLD MAN - STRIVING ALL HE CAN BEHOLD THE OLD MAN - FOR HE IS THE HERO OF THE LAND Ще бъда щастлив там, ако го заслужа. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Не желая да ме погребват..
Blind Guardian - The Eldar -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 14-March 06 Град: Veliko Turnovo Потребител N: 1213 ![]() |
P.S.. и наистина е глупаво хора на по 17,18.....20 и т.н. години да мислят песен за погребението си,
Не че нещо ама Тя няма да те пита на колко си години, нито пък на колко се чувстваш.... Аз искам да ме кремират, ама не се бях замисляла за песен и не мога да се сетя, по-добре да си мълчат и реват на спокойствие ![]() -------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
P.S.. и наистина е глупаво хора на по 17,18.....20 и т.н. години да мислят песен за погребението си, Не че нещо ама Тя няма да те пита на колко си години, нито пък на колко се чувстваш.... Засягаш абсолютно различна тема ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 14-March 06 Град: Veliko Turnovo Потребител N: 1213 ![]() |
Абсолютно те разбрах, ама имах предвид, че........
Всъщност няма значение, че много се задълбочавам. -------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 28-July 06 Град: вътре Потребител N: 1481 ![]() |
I cry for you
Ieaving myself to blame I died for you I gave up everything -------------------- The night awaits
The act of confidence The kiss of Judas |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Нещо на Nightwish сигурно... То при тях е пълно с подходящи балади.
Нищо чудно, че половината ги споменават като вариант ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Определено, на 100%
W.A.S.P. - THE IDOL Само да не ми я пуснат на вол.8-9 и с 1-2К саунд, че не се знае - мое и да изляза ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 07:36 PM |