![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Everblack @ May 8 2005, 10:09 AM) Цитат(izginaame @ May 8 2005, 07:39 AM) Абе идеали ги ама много.По някога е хубаво да се пребориш с някой характер. Аз пак от всичко на света мразя момиче да пие. Може да пие, но с граница.... Най-грозната гледка е пияно момиче ![]() да вметна за пълнота, че още по-грозно е пияна дърта дебелана, която псува, драйфа и раздава пестници. виждал съм какви ли не гледки, бррр, не знам дали да не ги спестя на по-чувствителните... хайде от мен да мине, все пак става дума за идеали, а не за антиидеали. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
тази тема я чета ли чета
е не! моля ви продължавайте забавно ми е наистина по-смешна тема не бях чела ся да не ме бийте с камъни ама си е пълен ташак честно ![]() п.п. сори не се стърпях инак дааааа идеала: ами ...тъмен, снажен , красив, чаровен, умен, интелигентен, с чувство за хумор... да продължавам ли SPARK -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(THERION @ May 8 2005, 06:08 PM) инак дааааа идеала: ами ...тъмен, снажен , красив, чаровен, умен, интелигентен, с чувство за хумор... да продължавам ли SPARK Каквикаш се казваше песа? ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ May 8 2005, 09:32 PM) Цитат(THERION @ May 8 2005, 06:08 PM) инак дааааа идеала: ами ...тъмен, снажен , красив, чаровен, умен, интелигентен, с чувство за хумор... да продължавам ли SPARK Каквикаш се казваше песа? ![]() аслъ, Сашо!!! ама песа е женски ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Hehe pesa e nomer 1!!!
![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Наистина много смешна тема, защото никой не каза нищо изненадващо сякаш всички искат едно и също!
АЗ като чета гледам, че мен никой няма да ме вземе-не се вписвам в нито един идеал досега...ужас ![]() А пък иначе моят идеал...абе нищо неестествено! И аз търся същите неща, които търсите и вие. Не бих бил обаче с глупава жена! Това просто не мога да си го позволя!(по-глупава от мен имам предвид) -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Е то се знае,че идеални хора няма,така че споко!Виждал съм такива физиономий,а са си намерили някои или някоя!Така че InsArt†ure,ако си нямаш половинка то спокоино може да си търсиш!Няма да останеш сам! SPARK
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Не аз си имам половинка и туй ми дава надежда
![]() Не бе не съм толкова зле,ама като четох какви неща искат тук жените и гледам,че повечето ги нямам(особено във външния вид ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(InsArt†ure @ May 9 2005, 09:41 PM) като четох какви неща искат тук жените Всъщност тези неща за високи мъже със сини очи са глупости. Всяка жена иска само едно нещо от три букви, но не смее да си го признае. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Цитат(Slash @ May 9 2005, 10:08 PM) Цитат(InsArt†ure @ May 9 2005, 09:41 PM) като четох какви неща искат тук жените Всъщност тези неща за високи мъже със сини очи са глупости. Всяка жена иска само едно нещо от три букви, но не смее да си го признае. Напълно съгласна....признавам си...размерът има значение ![]() -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(InsArt†ure @ May 9 2005, 04:29 PM) Наистина много смешна тема, защото никой не каза нищо изненадващо сякаш всички искат едно и също! АЗ като чета гледам, че мен никой няма да ме вземе-не се вписвам в нито един идеал досега...ужас ![]() А пък иначе моят идеал...абе нищо неестествено! И аз търся същите неща, които търсите и вие. Не бих бил обаче с глупава жена! Това просто не мога да си го позволя!(по-глупава от мен имам предвид) Всъщност има не малка възможност по-тъпи жени от теб да няма... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
за да няма недоразумения, предлагам да се въведе и следните точки в представянето:
-------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(pi4 @ May 9 2005, 09:06 PM) за да няма недоразумения, предлагам да се въведе и следните точки в представянето:
става !!! аз се цаня ![]() п.п. изпростях ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 279 Регистриран: 13-October 04 Град: София Потребител N: 633 ![]() |
Цитат(Slash @ May 9 2005, 08:08 PM) Цитат(InsArt†ure @ May 9 2005, 09:41 PM) като четох какви неща искат тук жените Всъщност тези неща за високи мъже със сини очи са глупости. Всяка жена иска само едно нещо от три букви, но не смее да си го признае. Аз си признавам. ![]() -------------------- I can see but there's nobody there
I can hear but there's so much I fear ***************** You have new love and It looks good on you I have never wished you dead, yet. You can now have all the things I could never give to you Look out the window "c`est moi"... Tell me that past times won't die... Tell me that old lies are alive Love that expired too long time ago Kills me, it thrills me... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(Angermeans @ May 6 2005, 10:50 AM) Глупостта на хората е, че се впечатляват от физически дадености и често на базата на тях тръгват да градят връзка с някой човек. Не че и аз не постъпвам така, но по-скоро гледам да не си създавам идеали за външност и по тях да преценявам хората. ами....признавам си,впечатлявам от външния вид...,НО както казах стига хората да не бягат по улиците с писъци всичко е ОК...много важен е характера и отношението...не само към мен...към приятелите ми...примерно много се дразня на хора с предрасъдъци от какъвто и да е характер!:) Beelzebub,колкото до това дали чуватваш дали ще стане или не това е въпрос на късмет(до колкото разбрах ти имаш такъв... ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
бе няма нужда от думи, скийте за к'во иде реч:)
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ May 10 2005, 12:11 PM) Beelzebub,колкото до това дали чуватваш дали ще стане или не това е въпрос на късмет(до колкото разбрах ти имаш такъв... ![]() Дали имам късмет точно в тая насока е спорен въпрос, но при мене шестото чувство е много развито (което никак не ми помага, когато не видя навреме някой бордюр/стълб ![]() Както и да е... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Питър Пан...аз-
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ May 9 2005, 10:08 PM) Цитат(InsArt†ure @ May 9 2005, 09:41 PM) като четох какви неща искат тук жените Всъщност тези неща за високи мъже със сини очи са глупости. Всяка жена иска само едно нещо от три букви, но не смее да си го признае. Ооо... ![]() Сеп, моята интуиция СЪКС...това е проверено,никога не попадам на подходящия човек аз...никога...а те бягат,бягат... ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
К'во и ***-а ли трябва да е рус със сини очи ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ May 10 2005, 04:48 PM) К'во и *** ли трябва да е рус със сини очи ... ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Вместо просто да иползваш url-a от профила й. Тц тц.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат Съвет към всички - използвайте услугите на този сайт когато се налага постването на огромни снимки. feather Слушам и изпълнявам ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Объркана съм...това не беше ли затворена тема?
![]() ...идеала ми си е все същия...Карлсон(...които живее на покрива)! ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(stage @ Dec 14 2005, 03:37 PM) Цитат Съвет към всички - използвайте услугите на този сайт когато се налага постването на огромни снимки. feather Слушам и изпълнявам ![]() ![]() Не си от най-умните. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ Излишно беше да констатираш факт, добре известен на всички ни.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Dec 14 2005, 10:43 PM) Не си от най-умните. И какво от това? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 02:42 PM |