![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 9-May 05 Потребител N: 805 ![]() |
Здравейте казвам се Здравко и съм на 19 години
![]() ![]() ![]() Общо взето това е! По професия съм спасител ![]() Чао! ![]() -------------------- [SIZE=14] [COLOR=red] IF YOU'RE NOT INTO METAL YOU'RE NOT MY FRIEND
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ May 13 2005, 03:15 PM) Цитат(alpha prime @ May 13 2005, 02:12 PM) Цитат МНОГО ама МНОГО мразя чалгаджийте!!!! и защо . ебати тъпото е да мразиш някой задето е чалгаджия или рапър примерно 80 % от метълите сда ебати тъпите прошляци ебати Якото е, че след такива изказвания чалга-феновете лъсват на яве като гланца по устните на *insert chalga star* ![]() Bravе New Сашо се кефеше на разни чалгии. Аз си спомнянм. СТЕФАН ЗНАЕ!!!!!!11 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Цитат(Lord_Vader @ May 9 2005, 09:12 AM) МНОГО ама МНОГО мразя чалгаджийте!!!! Аз съм чалгарка. И какво сега? Ще се бием ли? -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Lethe @ May 13 2005, 09:01 PM) Цитат(Lord_Vader @ May 9 2005, 09:12 AM) МНОГО ама МНОГО мразя чалгаджийте!!!! Аз съм чалгарка. И какво сега? Ще се бием ли? Заставам плътно зад теб, Lethe! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 922 ![]() |
Цитат(Mort @ May 9 2005, 01:16 PM) ^ Не му обръщай внимание, според него ако не слушаш само Sepultura и Machine Head, все едно не слушаш метъл. Здрасти и от мен и добре дошъл. Също съм голям фен на Primal Fear... ми човека донякаде е прав....особено за Machine Head ![]() -------------------- After the fire comes the rain, after pleasure there's pain! Pain Is Love !
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(MeTaL_LiGlA @ Sep 5 2005, 11:07 PM) Цитат(Mort @ May 9 2005, 01:16 PM) ^ Не му обръщай внимание, според него ако не слушаш само Sepultura и Machine Head, все едно не слушаш метъл. Здрасти и от мен и добре дошъл. Също съм голям фен на Primal Fear... ми човека донякаде е прав....особено за Machine Head ![]() Напълно подрепям. ако не слушаш само Машин Хед, то значи не слушаш нищо. Супер е че повече трю мислещи хора идват в този форум! wub -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Цитат(alpha prime @ May 13 2005, 11:12 AM) Цитат МНОГО ама МНОГО мразя чалгаджийте!!!! и защо . ебати тъпото е да мразиш някой задето е чалгаджия или рапър примерно 80 % от метълите сда ебати тъпите прошляци ебати Това е вярно. Е, може би 80% е малко множко, но все пак е вярно. ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrer @ Sep 5 2005, 11:28 PM) Цитат(MeTaL_LiGlA @ Sep 5 2005, 11:07 PM) Цитат(Mort @ May 9 2005, 01:16 PM) ^ Не му обръщай внимание, според него ако не слушаш само Sepultura и Machine Head, все едно не слушаш метъл. Здрасти и от мен и добре дошъл. Също съм голям фен на Primal Fear... ми човека донякаде е прав....особено за Machine Head ![]() Напълно подрепям. ако не слушаш само Машин Хед, то значи не слушаш нищо. Супер е че повече трю мислещи хора идват в този форум! wub Е не е нужно да взимате всичко насериозно. Особено неща писани от Mort. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 11:58 AM |