![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
ааа,от това лек няма!Или го имаш или не!Добре е,че при мен е много слабо изразено!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Защо ми се струва, че мислите малко повърхностно за ревността..това е много сложен въпрос..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Защо ми се струва, че понякога не трябва да се разсъждава толкова много... само беди си носиш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
хм...
ама не може по този начин да се пише..без да го мислиш,просто за да пишеш...още повече,че не може въпросът да се разглежда така едностранно..бедите идват и да не мислиш..бедите си ги има ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Бедите ги има, защото хората си ги създават. Ето сега примерно, ако любимия ми човек си е у тях си, кой ми блъска главата да мисля, че е някъде с някого си... това са си рефлекси на съзнанието.
Във всеки човек е заложено да разсъждава са всичко, непрекъснато... ревността е едно чувство породено от разсъждения. Има някой мисли в съзнанието на човек, които трябва да бъдат изключени - без защо... защото така трябва. В крайна сметка, до болка познатото и казвано трябва да се мисли, че ако някой ти дава повод да го ревнуваш, не заслужава вниманието ти. Дори в момента, когато сърцето ми казва че има само една жена, съзнанието ми казва че има милиони по-красиви и по-умни жени, само в България. Така стигам до извода, че ако нещо приключи няма за какво да страдам. Не че няма да страдам... това също е едно чувство породено от разсъждения. Ясно е, че щом Бог е дал сърце на човека, му е казал - мъчи се. Когато измислят машини за изтриване на подобна мъка, ще е лесно. Отиваш при лекаря и казваш - изтрий еди си кой/коя от съзнанието ми. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
любовта е лудост и не може да се очаква, че човекът нападнат от тая лудост ще действа разумно. оттам и ревността...
-------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Ревността е напълно излишна, когато вярваш на човека до теб. Какво значение има с кои е в момента, когато си сигурен, че те обича достатъчно и би отказал на абсолютно всеки и никога не би се отказал от теб...? Но пък от друга страна, е нормално когато обичаш някой да се страхуваш да не го загуби и да искаш той да е само с теб... Мозък, сърце, мисли, чувства... сложно е
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дам, любовта е лудост, съгласна с двете ръце
![]() Общо взето...ревността е някакво нормално чувство, в някакви допустими граници.. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Наричай го пазарна икономика - женското винаги се насочва към по-рентабилните индивиди. Ако не към тях, то поне към тези, които имат такива предпоставки. Но това пак е идеален случай, защо за това да се ориентираш добре в търсенето също се изисква майсторство, което не го притежават всички.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти пък къде отиде. . .
![]() Едва ли има човек, който някога да не е ревнувал..затова казах, че от една страна това е нормално в някакви нормални граници разбира се. Обаче ревността е толкова сложно понятие, че едва ли ще може да се разнищи докрая, а и защо трябва да се обсъжда? ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(wolfheart @ Jun 7 2005, 02:54 PM) Наричай го пазарна икономика - женското винаги се насочва към по-рентабилните индивиди. Ако не към тях, то поне към тези, които имат такива предпоставки. Но това пак е идеален случай, защо за това да се ориентираш добре в търсенето също се изисква майсторство, което не го притежават всички. като ме цитираш, не забравяай да ме споменеш. няма голямо значение, но все пак. за интересуващите се - виж "идеалната романтична нощ". -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Повторението е майка на знанието. Както и да е. На подобни "мъдри мисли" мога да ви
![]() Не винаги да мислиш оригинално значи да мислиш верно. Във взаимоотношенията между жените и мъжете и птичките и пчеличките, няма нищо начертано и по правила. Верно всички завършват еднакво - в леглото. Но до тогава каква битка има... а пък на другия ден, като се стане от леглото почват проблемите, някой им викат задължения... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(Slash @ Jun 7 2005, 09:43 PM) Във взаимоотношенията между жените и мъжете и птичките и пчеличките, няма нищо начертано и по правила. Цитат(Slash @ Jun 7 2005, 09:43 PM) Верно всички завършват еднакво - в леглото. Но до тогава каква битка има... а пък на другия ден, като се стане от леглото почват проблемите, някой им викат задължения... Противоречиш си... ![]() А аз вече спирам да коментирам по тая тема, че току-виж сте ме оповръщали целия. Мислите си само за себе си ще ги оставя. Това, дето го писах горе са лични впечатления, а не да се правя на оригинален. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Цитат(Slash @ Jun 6 2005, 08:11 PM) Когато измислят машини за изтриване на подобна мъка, ще е лесно. Отиваш при лекаря и казваш - изтрий еди си кой/коя от съзнанието ми. Eternal sunshine of the spotless mind ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd May 2025 - 03:06 AM |