![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
В отчаян опит да върна времената, в които говорехме и за метъл в този форум, започвам тази тема. Та кажете кои предстоящи албуми очаквата, плюс някой друг факт около тях. Така де, ето моите:
Chimaira - не е обявено още името, но май ще е е едноимен Те по принцип вдигнаха летвата доста високо с The Impossibillity Of Reason, а и сега като разкриха няколко неща около албума, като например, че ще песните ще са по-дълги и настроението ще е по-епично, определено нямам търпение да го чуя. Не мога да избегна мислълта, че ще става въпрос за нещо като инструментала от последния им албум ![]() Nevermore - This Godless Endeavour Първо, защото те винаги издават силни албуми. Второ, защото пак е продуциран от Sneap, а това ме кара да си спомням Dead Heart In A Dead World, който май си им е най-якият албум, каквото и да говорим. God Forbid - бах майка му и тоя албум не знам как ще се казва Две думи - ![]() ![]() Biohazard - Means To An End Последният им албум беше по мое мнение ужасен, но се надявам, че са си взели поука. Billy спомена, че се е върнал към китарните настройки и начин на писане на рифовете от Urban Discipline/State Of The World Address и ако новият албум наиситина звучи така, ще съм крайно доволен. Това си ми е една от любимите банди все пак. Machine Head - Elegies DVD 20 и някой си Юни е датата. DVD-то ще съдържа запис на концерта от Brixton Academy, който беше част от същото турне, което мина и от тук. Също се носят слухове, че ще има втори диск с юбилейното шоу по случай 10-те години от издаването на Brum My Eyes. Дори и да не е така, това при всички положения е нещо, което ще си купя. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:28 PM |