![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 1-November 07 Град: София Потребител N: 2401 ![]() |
Ми то и аз, нещо автоматик ъпдейта се осра при мене.
-------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^И при мен...
А днес класацията ми е съвсем различна ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
При мен пък всичко изглежда е отчетено правилно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 8-September 07 Град: Варна Потребител N: 2322 ![]() |
Добре бе, скъсах се да слушам Dismember тази седмица, проверих в Recent Tracks - отчело ги е. Поне две страници само с Dismember имам. И въпреки това нямам и един плей на Dismember в седмичната класация. Как става тоя номер, нямам идея. Аз пък тая седмица имах поне 200 плея на Джудас, отчело ми е само 60... Точно като тебе ги имам скробълнати, обаче не са в класацията. И други изпълнители не ми е прибавяло и направо ще го удуша. И аз си ъпдейтнах глупостта и резултата е че днес ми се добавиха само 60 плея на Джудас. ![]() Хората от френд листата ми имат абсолютно същия проблем и за последните няколко дни класацията не е отчела... Абе мизерия откъдето и да го погледнеш. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Ще ги отчете до края на седмицата, споко, не се случва за пръв път, а и... какво толкова?
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Nightwish са на върха за изминалата седмица, плътно следвани от Kamelot и Amorphis на второ място, а трети са Iron Maiden и Sonata Arctica. При песните пък се наблюдава доминация на тези от "The Scarecrow" на Avantasia... Клик.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
www.last.fm/mariel4e
На мен също не ми отчита правилно на моменти, но и аз нямам време да слушам кой знае колко - тук ще придобиете представа за вкуса ми ![]() PS-Мерси за поправката на abydos, ние индианците... ![]() Мерси и за комплимента -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Честит да ти е! Със здраве да си го полваш! Честит да и е този на Lanfear.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Metallica отново доминират отчетливо на върха на седмичната класация. След тях идват Iron Maiden, Kamelot и Blind Guardian. При песните "Inflikted" на братя Cavalera се намира на първо място, следвана от няколко Wintersun-ски бичкии.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 97 Регистриран: 3-February 08 Потребител N: 2571 ![]() |
От тука се регистрирате: http://www.audioscrobbler.com От тука си дръпвате плъгин за Winamp: http://www.audioscrobbler.com/download.php...hp?downloadid=8 Audioscrobbler създава профил с вашите музикални предпочитания, използвайки плъгин за вашия плеър. Плъгина праща името на песента, която слушате в момента към сървъра. Всеки регестриран потребител има страница на сайта, където се показва статистика за най-слушани песни и изпълнители. моят профил е: http://www.audioscrobbler.com/user/deadleaves/ И к'ва е целта и ползата от туй нящо??? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Записва кои песни си слушал, прави ти таблици с подредба на най-популярните песни и изпълнители, които слушаш и на тази база сайта ти препоръчва подобни групи и изпълнители на тези, които слушаш. Целта е намирането на нова музика, която да ти хареса, както и на хора с подобни вкусове. Горе долу е това.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 5-February 08 Град: В центъра на погото Потребител N: 2578 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Nightwish си връщат първата позиция, с минимална преднина пред Megadeth и Kamelot, които си делят второ място. Трети се нареждат Metallica. При песните пък води целият нов албум на Crematory.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 3-November 06 Град: Nowhere... Потребител N: 1657 ![]() |
ей го и моето http://www.last.fm/user/colina_90/ ама на моменти слушам пълните глупости
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Kamelot този път са се провряли напред и оспорват лидерството на Nightwish. Следват ги Iron Maiden и Arch Enemy. Сред парчетата владеят Firewind с песните от "The Premonition".
Клик -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Тази седмица имаме цели пет групи, които си делят първото място и това са Metallica, Nightwish, Kamelot, Children of Bodom и Iron Maiden. При песните преобладават бичкии от новия Children of Bodom.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
То хубаво класации, ама от два дена вече аз имам отчайващ проблем с Audioscrobbler-а. Става въпрос за по-стария плуг-ин за Winamp, а не last.fm клиента.
Та, като си си пускам песните вместо да ги изпраща на сървъра, ги добавя в cache-а и не ще да ги изпрати. Попитах във форума на last.fm, но оттам ми отговориха, че не предлагат поддръжка за този плуг-ин. Ето за какво става въпрос: ![]() Всякакви идеи и помощ са добре дошли. Edit: От техния форум ми предложиха да се откажа и да карам с ласт.фм клиента, с който става, въпреки, че е по-неудобен. Така май и ще стане. =( -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Йоане, това става, ако си с някоя от последните версии на Winamp. Пробвай 5.33, с нея старият плъгин няма никакъв проблем. Иначе просто си сложи last.fm програмката.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^^abydos, по-добре сейвай картинката, качи я някъде, примерно имиджшек ъс и после я публикувай във форума. Иначе след седмица поста ти ще придобие съвсем друго значение
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не се бях замислил...прекалено много работа е, така поне ще е актуален поста и за идващите седмици
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
За проблема с плъгина - виж лога - там пише всичко, ако не можеш да разбереш какъв е проблема, ми го прати на ЛС. И пробвай да изключиш стената и виж дали има резултат.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Единственото, което прави плъгин-а е да прати една GET HTTP заявка на порт 80 на техния сървър. Нещо може би комуникацията не сработва, т.е. - не си намира сървъра ...
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Един от екипа на ласт.фм ме вкара в някакъв филм с регистри и логове, а в крайна сметка се оказа, че проблема е в Winamp-a. Сървъра си е работил през цялото време. Явно по-новите версии не са съвместими с този плъг-ин. Инсталирах си по-стара версия и взе че провървя, сега всичко си е както си трябва. Благодаря за полезния съвет, Ицо!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
И аз си имам веч... от известно време.
http://www.last.fm/user/Ategina/ канена, недопоканена ще се присъединя към регистрите на метъл уърлд -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Top Weekly Artists / Tracks.
![]() ![]() Така ми се пада като слушам цели албуми. За първи път слушам цял албум от NIN и той да излезе най-горе само защото е доста дългичък. Първи сериозен сблъсък и с Katatonia. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В класацията на групата ни Metallica и Nightwish упорито са се закотвили на върха, а плътно ги следват Helloween, Iron Maiden и Kamelot. Трети са In Flames. При песните спорят основно Eluveitie и Warrel Dane.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 10:45 PM |