![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 21-June 04 Потребител N: 531 ![]() |
ti hubavo mi go dava6 tva ama probva li link-a dali raboti?
![]() -------------------- So I say thank you for the scars
And the guilt and the pain Every tear I've never cried Has sealed your fucking fate Did you take me for, a fool Or were you just too blind to see That every effort made has failed And there is no destroying me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Има някакъв проблем, който Warrior Of Ice ще разясни, защото той го е качвал. Факт е, че албума там го имаше.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
http://store2.data.bg/ius/Arch_Enemy_-_Doo...Promo-2005-ViC/
Това е адресът. Просто някой го е качил преди мен, а в датата дублиращите се файлвое се трият автоматично. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
ПОМОЩ! Търся някои групи:
Angelwitch Raven Diamond Head Holocaust Tygers of Pan Tang Едва ли някой ще помогне всъщност... -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Nqkoi da ima 4-te albuma na Beth Orton ili puk da znae otkude moga da gi drupna...Pone edin ot tqh..???
-------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Цитат(Alekto @ Jul 20 2005, 02:45 PM) Nqkoi da ima 4-te albuma na Beth Orton ili puk da znae otkude moga da gi drupna...Pone edin ot tqh..??? http://isohunt.com/torrents.php?ihq=Beth+O...ton&ext=&op=and ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 26-July 05 Потребител N: 881 ![]() |
Албумите на Steeler с Axel Rudi Pell в състава(Rulin' the Earth, Strike Back, Undercover Animal) - линкченценце?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Fast Food Rocker @ Jul 26 2005, 02:31 AM) Албумите на Steeler с Axel Rudi Pell в състава(Rulin' the Earth, Strike Back, Undercover Animal) - линкченценце? ![]() http://mm.gen.wazzzup.net/music/ има ги тука. изобщо половината малоумни неща, които търсите ги има там. а тези, които ги няма - пробвайте с eMule, DC++ и soulseek или там както се пише. ако не ги намерите на тия места, питайте тука... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 26-July 05 Потребител N: 881 ![]() |
Благодарско...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ако някой може да ми даде url-ове на някаде качени във free server-ите рипове на DVD-тата на Lamb Of God, бих бил доста благодарен, защото не ми се точи с дни от чужбина (ако ги намеря въобще).
Също ми трябва и новият албум на Byzantine - "And The Shall Take Up Serpents". -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(RazorJack @ Jul 20 2005, 04:40 PM) Цитат(Alekto @ Jul 20 2005, 02:45 PM) Nqkoi da ima 4-te albuma na Beth Orton ili puk da znae otkude moga da gi drupna...Pone edin ot tqh..??? http://isohunt.com/torrents.php?ihq=Beth+O...ton&ext=&op=and ![]() Zlaten si! ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 22-July 05 Потребител N: 877 ![]() |
![]() ![]() TURSQ EL KITARA DO 100 kinta!!!!!!!!! -------------------- LAY DOWN YOUR SOUL TO THE GODS
ROCK`N`ROLL |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат В тази тема поствайте за неща, дето ги няма по free server-ите, които търсите. Възможно е някой да ги има и да ви ги качи някъде, което ще ви спести безкрайно дърпане от soulseek. Това е първият пост в тази тема... не смятам, че някой може да ти качи ел китара до сто лева във фри сървърите... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Пешо, не се заяждай.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrer @ Jul 26 2005, 02:21 AM) а тези, които ги няма - пробвайте с eMule, DC++ и soulseek или там както се пише. Е, крайно време беше някой да каже. Всъщност E-mule е по-подходящо за клипове и видео файлове, не за музика. Просто ти намира и шерва файловете разпръснато и не можеш да свалиш цяла директория. Пък и няма много неща за тези, които се интересуват от по-ъндърграунд неща. Но все пак пробвайте-прекалено малко съм го ползвала. В DC++ като че ли има най-много неща, но проблемът е че трябва да знаеш подходящите за теб хъбове, които не се намират лесно. Най-лесната програмка за начинаещи според мен е Soulseek, чийто настройки и начин на търсене може да разбере всеки lamer |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Sep 2 2005, 07:12 PM) Всъщност E-mule е по-подходящо за клипове и видео файлове,не за музика.Просто ти намира и шерва файловете разпръснато и не можеш да свалиш цяла директория. Зависи, понякога (доста често даже) се случва и да ти намери rar-нат някой цял албум. Просто мулето не е специализирано за музика, както е Soulseek, но пък предимството му е, че поддържа сегментирано сваляне от много пиъри едновременно. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Трябват ми на In-Quest и Darkane новите албуми от 2005-та. mm.gen се изключва като вариант.
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Sep 12 2005, 10:01 PM) Трябват ми на In-Quest и Darkane новите албуми от 2005-та. mm.gen се изключва като вариант. Трябвало е да се обърнеш към дилъра си, докато беше в София. Кажи само как да ти ги пратя. Новият на Darkane е много як! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Чудех се, може ли да ми кажете още сайтчета, подобни на този > http://www.hdpvidz.com/download.html
Ясно за какво иде реч. Теглене на актуални клипчета. Сайтчета, клипчета... защо по дяволите говоря с умалително... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ Sep 13 2005, 04:54 PM) Чудех се, може ли да ми кажете още сайтчета, подобни на този > http://www.hdpvidz.com/download.html Ясно за какво иде реч. Теглене на актуални клипчета. Сайтчета, клипчета... защо по дяволите говоря с умалително... ![]() http://urbanchaosvideos.com и http://antipopvideos.com/ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 15 2005, 05:23 PM) Цитат(Slash @ Sep 13 2005, 04:54 PM) Чудех се, може ли да ми кажете още сайтчета, подобни на този > http://www.hdpvidz.com/download.html Ясно за какво иде реч. Теглене на актуални клипчета. Сайтчета, клипчета... защо по дяволите говоря с умалително... ![]() http://urbanchaosvideos.com и http://antipopvideos.com/ Мерси. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 19-October 05 Потребител N: 987 ![]() |
Здравеите, на всички трябва ми малко музика ако някои може да помогне!!!.
Голяма част от ги имаше преди в ftp-тo на Монтана нo вече незнам каде са. Ако някои знае моля да каже. Трябва ми всичко на групите: Axel Rudi Pell Ufo (U.F.O.) Y & T Blind Guardian Udo (U.D.O) Dream Theater Stratovarius Tina Turner Love Hate Ratt Warrant TNT (T.N.T.) Quiet Riot Primal Fear Tesla Faster Pussycat Damn Yankees Britny Fox Black Steel Rhapsody Kamelot Gamma Ray Illium Union Metal Chirch Helmet D Generation Gene Simmons Autograph Gamma ray Brazen Abbot Също така и: saxon (без Saxon - 1984 Crusader, Saxon - 1991 Solid Ball Of Rock, Saxon - 1997 Unleash The Beast, Saxon - 1999 Metalhead) rage (без Rage - 1992 Trapped, Rage - 1993 The Missing Link) savatage (без Savatage - 1998 The Wake Of Magellan) Helloween (беэ Helloween - The Dark Ride Helloween - Chameleon Helloween - Future World Helloween - Keeper Of The Seven Keys Helloween - Masters Of The Rings Helloween - Pink Bubbles Go Ape Helloween - Walls Of Jericho) Running Wild (беэ Running Wild - 1988 Port Royal Running Wild - 1992 Pile Of Skulls Running Wild - 2002 The Brotherhood) А също така на: black sabbath - 1995 forbidden black sabbath - 1993 cross purposes yngwie malmsteen - 2002 the attack yngwie malmsteen - 2002 the genesis yngwie malmsteen - 1994 i can't wait thunderstone - 2004 the burning rob rock - 2005 holly hell judas priest - 2001 demolition Jeff Scott Soto - 1994 Love Parade Jeff Scott Soto - 2004 Lost In The Translation Demons & Wizards - 2005 Touched By The Crimson King Heart - 1993 Desire Walks On Heart - 1995 The Road Home Heart - 1990 Brigade Lou Gramm - 1989 Long Hard Look Steeler - 1985 Rulin The Earth (with axel rudi pell) Steeler - 1985 Steeler (with axel rudi pell) Steeler - 1986 Strike Back (with axel rudi pell) Cashmere - 1991 Cashmire (Vocal Sheryl Suzanne Crow) ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
К'ъв е скромен
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
HammerFall`Age, поразрових се малко и успях да ти намеря това. За останалото да ти помогнат другите.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 14-October 05 Потребител N: 974 ![]() |
Черно Фередже
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 474 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 901 ![]() |
За такива като HammerFall`Age има soulseek.
![]() -------------------- Mother, Father, look at your little monster. I'm a hero, I'm a zero, I'm the butt of the worst joke in history. I'm a lock without a key, a city with no door, a prayer without faith, a show without a score. I'm a bad word, a wink, a nod, a shiver, an untold story, sex without purity, a creeping gray memory. I am incomplete...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Аз па така и не успях да се оправя с тва... квото и да правя само си седят така нещата дет ги искам и не почва да тегли. Бал съм го в соулсийка, добре че има исохънт.
![]() А какво против Черно Фередже имате? ![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Сега търся новия на германците Rebellion. Излязъл е през май и трябва да го има някъде.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
аз си търся група "Нихилист"
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Във връзка с темата-някой може ли да ми рзясни как се работи с ДЦ++. АЗ имам само това, което е свързано с дата.бг. Мързи ме да гледам по разни форуми за информация.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th September 2025 - 10:27 PM |