![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Да го Е.. тъпия руснак .Беше написал че от 60 песни ги направил на 7 та накрая като разархивирах станаха 20 .
За кой ли път ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Търся други албуми на Letargy Dream освен Спи спокойно
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Ще се заема
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 21-August 07 Град: Перник Потребител N: 2293 ![]() |
^^ SHADOW,намери ли нещо...?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пратих линк на момиченце откъде да си ги свали и качих последния албум на групата в темата руски метъл ако има затруднения тя да пише има кой да се отзове
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Май никой няма Dead Syndicate?!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 21-August 07 Град: Перник Потребител N: 2293 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Пак ще ви помоля-ако някой отнякъде изкопае EP-то на The Meads Of Asphodel, озаглавено "Life is Shit", ще му бъда мнооого благодарен..
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 26-March 07 Град: Казанлък Потребител N: 1986 ![]() |
Значи момчета и момичета, открих страхотна група, а именно -Letum. Свирят dark ambient/doom, подобни на SVETLANA, които беше дал по-горе метъллорд. Та ще помоля нещо,ако изнамерите някъде на Letum - адска благодарност.
-------------------- My Apocalipse is Real
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Letum - The Entrance To Salvation
--- Edit: Нещо ми липсва A Night To Remember на Evergrey концерта - видео. Някой добър човек ще помогне ли, моля. -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ TNT,май доста ти сече пипето - това не е от най-лесните неща за намиране!Даже си си направил труда да го ъплоуднеш!Евалла!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пак ще ви помоля-ако някой отнякъде изкопае EP-то на The Meads Of Asphodel, озаглавено "Life is Shit", ще му бъда мнооого благодарен.. Имам чуството че това сингълче все още не е излязло официално доста търсих няма го никъде черпя бира на първият открил го ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Излязло е, но никой нищо не знае за него
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
metallord, мерси много!
![]() EDIT: Рарът е с парола... ако я знаеш?! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе за к'во ти е? Карай без парола... Бъзикам се,да не вземеш да се обидиш!Ще я открия и ще ти я дам.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе за к'во ти е? Карай без парола... Бъзикам се,да не вземеш да се обидиш!Ще я открия и ще ти я дам. Не разбрах за кво трябва да се обиждам. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 9-October 07 Град: София Потребител N: 2360 ![]() |
някоя добра душа ще може ли да помогне да намеря нещо на Industrial Company Inc.?
![]() -------------------- ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някой може ли да ми намери 2та единствени албума на Cruel Humanity и Nihternnes, мерси предварително.
-------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() --- Edit: Нещо ми липсва A Night To Remember на Evergrey концерта - видео. Някой добър човек ще помогне ли, моля. http://stage6.divx.com/Metal-Concerts/videos/
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Поклон, metallord!
![]() -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 26-March 07 Град: Казанлък Потребител N: 1986 ![]() |
metallord как да го изтегля това ? http://dl1.axifile.com/d48148b811798306a5f...ORTA+VII%5d.rar
Нещо не мога да му схавана.Иначе благодаря и на двамата дето се отзовахте за Letum ! Поклон ![]() -------------------- My Apocalipse is Real
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
От axifile.com по принцип се чака около 30 сек и зареждането на линка става автоматично ако не стане от първи път опитваш пак.Този линк нещо не е читав ми се струва не ще да ми го зареди
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Браво цяла енциклопедия си
|
|
![]()
Коментар
|
|
Братле,за теб съм готов да намеря и най-забутаните неща!Дори и някой монголски джаз-бенд от 60-те!!!
--- Между другото,скоро ZEROKARMA - Eternity (1999) ще го пусна в LOSSLESS!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дали ще се намери някои който да оцени ZEROKARMA
|
|
![]()
Коментар
|
|
Колкото по-малко,толкова по-добре!Една уважаваща себе си група не трябва да се стреми да се хареса на много хора - най-много на двама-трима.Това е абсолютно достатъчно!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 9-October 07 Град: София Потребител N: 2360 ![]() |
МЕРСИ! ![]() -------------------- ...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 10:54 PM |