![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Имам една молба- може ли някой да ми намери всички студио албуми на Ministry, без последния The Last Sucker, че нещо много се запалих
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^
ЦЪЪЪЪЪЪЪК!!! Не са баш всичките, но най-важните ги има. Общо взето, търси в http://torrentz.com/ . Мене ме мързи, щото 90% от торентите са на неква тъпа техно група Ministry of Sound. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Може да си дечко, ама на моменти си мноого полезен. Мерси и голям да пораснеш.
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
Дискография на Falkenbach :/
-------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Абе не се занимавайте с глупости ами ми дайте квото намерите на Nebukadnezza.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
Чух ги в myspace и са готини. Издирвам ги (:
-------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Дискография на Falkenbach :/ Преди да питаш, поне си направи малко труда да се огледаш из форума. ![]() Има ти я качена цялата дискография в темата на дата с любов ![]() ЦЪК -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Левиатан, но моля не от мининова, защото оттам ми заседна на 99.7 и няма повече да стане
![]() -------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Търся трите албума на бразилците DragonHeart, някой знае ли откъде да ги сваля?
http://www.metal-archives.com/band.php?id=3252 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 10-September 06 Потребител N: 1560 ![]() |
Хора помагайте.......
Търся дискографията на THIN LIZZY................. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 10-September 06 Потребител N: 1560 ![]() |
ТОВА ГО ВИДЯХ...НО НЯМА СИИД
Мерси все пак |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Има има
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някой може ли да ми намери албумите на Scars of Chaos и Le Grand Guignol
|
|
![]()
Коментар
|
|
слаба работа брат.......мислех че някъде по datata би имало......на 3 к ме движи в МИНИНОВА......бавничко
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
В мининова са само "хаус маняци". На добрите торенти никога няма сийд
![]() -------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някой може ли да ми намери албумите на Pitchshifter и Hellbastard? мерси предварително
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има ги в http://muzic.nnm.ru/ само трябва здрави нерви и чакане да се свалят сигурно повечето албуми са качени на рапидата.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някой знае ли дали филма Get Thrashed го има из нета?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Търся дискография на Крода, защото намирам само 3 албума без сийд.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще я кача в руски метъл по някое време
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мерси
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Echoes of Eternity
Нещо не мога да ги открия. Ще ви бъда благодарен ако ми помогнете. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 12-January 08 Потребител N: 2533 ![]() |
Septic Death !!!!
Толкова ли съм смотан че немога да ди намеря... Деба, някой да помага. плс ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз пък търся доста неуспешно албуми на някакви разпаднали се доколкото знам гърци-Septic Flesh или нещо такова :/...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 12-January 08 Потребител N: 2533 ![]() |
Septic Flesh torrent
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Някой може ли да ми намери новият на Hate Eternal (Fury And Flames)?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Търся дискографията на Tales Of ASP, блъдъръ предварително!
Ето Нели да не кажеш, че съвсем не се интересувам от готик/индъстриъл или там квото туй чудо се води. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Търся:
Antimatter - A Dream For The Blind (2002) Благодаря ви предварително ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th September 2025 - 06:03 PM |