![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Ми ,търсят се The Varangian Way & Battle Metal на Turisas ...та ако може ,да ме светнете дали ги има качени тук някъде.
![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^А , супер , значи и това ме устройва идеално!
![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 15-November 07 Град: Varna Потребител N: 2430 ![]() |
търся албуми или дискография на една група която не мога да определя стилово,но много ме радва Omaha Bitch ето нещо тяхно http://omahabitch.com/
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Търся си DragonHeart, бразилски пауър, няма го в дата, замунда, кераци и мининова. Безкрайно ще съм благодарен на всеки, който може да ме светне.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
^ И аз ги търся между другото...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Търси се: Onslaught, Eternal Devastation
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Търси се: Onslaught, Eternal Devastation Onslaught [Killing Peace - 2007] Onslaught [In Search Of Sanity - 1989] Onslaught [The Force - 1986] Onslaught [Power From Hell - 1985] Линковете трябва да работят. Едит: Eternal Devastation [Slaughterhouse - 2006] |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Спешно се търси дискография (или поне повечето албуми) на Odroerir !
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
^^Пауър фром Хел е единствения албум на Онслоут, който търся и той линка не разбачка....иначе Килинг Пийс и Дъ Форс си ги намераих май в замунда ги имаше....
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Thrasher ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 595 Регистриран: 17-July 07 Град: Севлиево / София Потребител N: 2223 ![]() |
^ Има го в thepiratebay, ама сега като гледам май няма сийдъри.
В mininova също няма сийдъри, ама останалите са на 98.5%, така че върши работа. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Някакъв сайт, откъде мога да свалям клипове на метъл групи, с ютюба не ми се занимава, ако имате..
![]() Улаир, имам им само 1 или 2 албума на Одро, ама ще ти кача каквото имам в дата. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Ми ,Ok благодаря. Надявам се ,че единият албум е Goetterlieder
-------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
То се оказа, че само него имам. Ей ся го катеря :Д Добър е, доста
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Благодарско
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някой може ли да качи още нещо на Odroerir ?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Охо тия са от наще итересно не съм ги чувал до сега утре ще ги кача .
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Ми, благодаря предварително , Shadow !!!
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Мдам, албумът е адски добър - има си всичко нужно - и типичните страхотни фолк елементи, и уникалното, средновековно звучене; свестни инструментал и вокали и т.н. , много се накефих на Odroerir
![]() Odroerir е oще една култува група за стила си ( в случая - Folk/Pagan ) ![]() ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Благодаря ,Шадоу,брат
![]() Групата има уникално звучене просто! Odroerir вече са ми сред любимците в жанра! -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
А пробва ли с Nastrandir и те извозват
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Scorpions - Live In California на видео търся, некои да може ми помогне ?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Я , тези съм ги чувал,обаче не достатъчно задълбочено (и те ли са германци )
![]() Ми ,я наистина, качи някое албумче ,да ги видим (така ,де чуем) ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Бе, и тези типове доста си ги бива! Прав си ,направо къртят и извозват!!!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами вчера съгледах темата за Flametal, aма в датата им има само един албум, ако някой може да ми даде линкче към другия, ще съм много щастлив.
И друго има. Значи има едни групи, които май не са много известни, ама са дебилни, и бих искал да ги чуя. Не че е кой знае колко жизненонеобходимо, ама съм в някво лигаво настроение. Има 4 такива групи: Rumpelstiltskin Grinder Satans Penguins Spawn of the Matriarch Trick or Treat Предварително мерси. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th September 2025 - 09:34 PM |