![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Търси се нещо на украинеца Молох (Moloch)... KLIKH Ето това демо е -> http://www.metal-archives.com/release.php?id=156110 Само него намерих, ще потърся още. О, благодарности, ездачо на бурите! ![]() Едит: Много си го бива демото, а текстът на Morast е направо ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^^Май само това успях да намеря.
http://www.youtube.com/watch?v=TAhi23EIBiw http://www.youtube.com/watch?v=JA1ochCscgQ Но ти добре ме подсети за тази група, ще пробвам да открия нещо. Или ако си открия касетките, ще ги дам да ми ги преработят на СД и ще ти ги кача някъде. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 67 Регистриран: 26-January 08 Град: София Потребител N: 2559 ![]() |
Здравейте, искам да попитам някой знае ли нещо повече за групата X-wild? Ето ТУК пише че сийдват ама знам ли? Иначе за Lake of tears - тук. -------------------- "При завръщането си космонавтите донесоха снимки на света, заобикалящ нашата планета. Погледнато отгоре, от човека няма и следа. Така че спокойно можем да се самоунищожим - ще бъде все едно. Без нас може би планетата ще бъде още по-хубава, още по зелена и никой не ще пророни сълза подире ни" Алберт Сент-Дьорди от книгата "Последният човек" на Петер Богати
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Tesla - Paradise
Моля.. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Благодаря ти.
Ако някой иска, може да му я пратя на мп3, че е доста занимавка докато се открие. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 27-May 08 Потребител N: 2767 ![]() |
Благодаря ви много за X-Wild, бях я забравил тази група... лошото е че нямам много инфо за нея, кои бивши членове са там,кой е на вокалите и т.н. Иначе сега се изкъртвам с Dragoslair
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
^ Тук има информация за X-Wild.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
айде някой да качи някъде Cadacross? успях само една песен да им намеря ама беше супер добра
![]() и как няма да е добра като половината Turisas са се изсипали там че и братята Miettinen от Ensiferum ![]() http://www.metal-archives.com/band.php?id=5203 в пиратския залив има 2 албума ама нема seed ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
10x
![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 157 Регистриран: 24-July 04 Град: София Потребител N: 571 ![]() |
ПичоУе, на някой да му се намира на Ring of Fire - My Deja Vu или направо целия албум Dreamtower , че се счупих да ги търса и никви ги нема
![]() -------------------- When the fate of so many
rests in the hands of so few, can the failure to be accountable ever be forgiven? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 23-September 06 Потребител N: 1584 ![]() |
-------------------- DEAD EYES SEE NO FUTURE |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Да ви се намира случайно соловият проект на Канс?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Тук. Паролата е www.mediaportal.ru
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Ей, много благодаря!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
От сто години си търся на Абадон от ВЕНЪМ "I Am Legion", дееба... некой да може да помогне?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Търся си разни неща на Silly. Ако някой знае къде има да сподели.
http://en.wikipedia.org/wiki/Silly_(band) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^^ Йесте Мучо Карабинеро!
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Nile - In The Beginning компилацията, от 1999.
Убих се да я търся, все на неработещи линкове попадам. :О Някой ако може да я качи някъде, да ми я прати, или пък случайно да намери линк, ще си татуирам името му на пъпа. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Имам я, пейшънс.
Едит: Чакай, че затворих, без да искам, докато качвах. До 2 и нещо ще го имаш - мн ми е зле нета, ама не мисля, че бързаш. Пак в тоя пост ще дам линк. Edit 2: Я виж това: http://rapidshare.de/files/39792578/_1999_...inning.rar.html Ако е станало, бих предпочел да драснеш едно "гадабаут" на левия си тестис. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мда, окей.
Ще изчакам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
VIIKATE "Ah, Ahtaita Aikoja" / "Kaunis Kotkan Kasi" / "Noutajan Valssi" , някой?
![]() Влачи ми ги трета седмица вече и взех да изтрещявам ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
Имам двете части на Marraskuunlauluja
![]() -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
Честито, тогава
![]() -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
А останалите искаш ли ги или и тях си ги имате?
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Оп, поне видех кое да махам да не ми го тегли за пети път
![]() Ми дай списъче, мисля че имам около десетина албума ![]() Чеки секунда. ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от parcaleste на Jun 22 2008, 10:54 PM -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Пак ли аз трябва да спасявам положението. Парцо, виж следния списък и кажи какво да ти качвам:
Viikate – 1998 - Vaiennut Soitto EP (192kps) Viikate – 2000 - Alakulotettuja tunnelmia EP (VBR) Viikate – 2000 - Noutajan Valssi (192kps) Viikate – 2001 - Odotus single (192kps) Viikate – 2001 - Vuoden synkin juhla (224kps) Viikate – 2002 - Kaajarven rannat (192kps) Viikate – 2002 - Kevyesti keskella paivaa EP (192 kps) Viikate – 2003 - Surut Pois Ja Kukka Rintaan (192kps) Viikate – 2004 - Kuolleen miehen Kupletti EP (VBR) Viikate – 2004 - Kuutamourakat - riippumattomat pienjulkaisut 1998-2003 (192kps) Viikate – 2005 - Pohjoista Viljaa single (192kps) Viikate – 2005 - Tie single (192kps) Viikate – 2005 - Unholan Urut (192kps) Viikate – 2006 - Ah, Ahtaita Aikoja single (VBR) Viikate - Marraskuun Lauluja 1 2007 (VBR) Viikate - Marraskuun Lauluja II - 2007 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th September 2025 - 11:39 AM |