![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Dan Swano - Moontower от къде мога да си го дръпна?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^ Благодаря много!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Аз пак да ви досадя де, ма като ме хване фалуър- бесът става мазало. Този път е Stravaganzza. Намерих ги само в мининова, тегля ги вече втори ден и не съм доникъде. Ако някой знае местенце, откъдето да мога да ги дръпна по- бързо, няма да откажа съвет. Иначе групата е много хубава, от това, което съм чул в ютюбове и подобни.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
http://www.torrentreactor.net/torrents/229...nts-org-By-Tolo
Виж този албум, иначе ползвай гугъл като напишеш името на групата и след него torrent примерно. Повярвай много е ефективно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Аз също ще се включа с една вълшебна думичка за гугъл - името на групата, на албума и "скачать"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 12-January 08 Потребител N: 2533 ![]() |
Lawnmower Deth - Слушал съм ги само на касетка и се влюбих.
![]() Ще съм много благодарен на каквото и да тяхно... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 12-January 08 Потребител N: 2533 ![]() |
Еее много ти благодаря
![]() ![]() ![]() Аз си намерих "Return Of The Fabulous Metal Bozo Clowns"(албума от касетката) ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 251 Регистриран: 6-January 09 Потребител N: 3193 ![]() |
Maleficent. Имат едно демо и един албум. Намерих им myspace профила, но не можах да ги намеря за download.
-------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 12-October 08 Град: София Потребител N: 3044 ![]() |
По дяволите! Пичове,помагайте! Търся си дискографията на Celebral Fix и не мога да я намеря
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Vagrant God
Участва Shaun Steels, което само по себе си Е причина, да им намеря албума! Та, ако някой знае от де да го намеря, да помага! -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Shaun Steels+ Kjetil Ottersen+ Cecilie Langlie
![]() Звучи добре, а и името на проекта май се досещам откъде идва. Определено трябва да се чуе! Присъединявам се и аз към търсещите. ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Имало нов SUICIDAL, некой да знае нещо по въпроса?
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Некой да има да ми преметне CEMETARY-тата, че диска ми явно е починал.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Dead soul tribe discography plsssssssssssssssssssssssss
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
2002 - DeadSoul Tribe
2003 - A Murder of Crows част 1, част 2 2004 - The January Tree 2005 - The Dead Word 2007 - A Lullaby For The Devil част 1, част 2 Ако ти иска парола, навсякъде е www.mediaportal.ru -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 15-July 08 Град: Ловеч-София Потребител N: 2863 ![]() |
не го открих на торент, затова пиша тук. можем ли да го изкопаем отнякъде?
![]() Troya: "Mir V Ogne" track listing: 01. Mir V Ogne (World in Flames) 02. Zvezda Nadezhdy (Star of Hope) 03. Posle Nas (After us) 04. Imperiya (Empire) 05. Krivoe Ozero (Crooked Lake) 06. Prizrak v Pustote (Ghost in the Emptiness) 07. Protiv Gordyh Bogov (Against the Proud Gods) 08. Vspominay Obo Mne (Remeber Me) 09. Troya (Troy) -------------------- The only thing necessary for the triumph of Evil is for good men to do nothing...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Foul Stench - The Beginning 1993-1996.
Отчаяно се търси тази компилация. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 9-February 09 Потребител N: 3253 ![]() |
Може ли да ми помогнете търся този албум The Life and Crimes на Alice Cooper .мерси предварително
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пробвай тук.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 9-February 09 Потребител N: 3253 ![]() |
Мерси много ми помогна
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Некой да има да ми преметне CEMETARY-тата, че диска ми явно е починал. ![]() Eee, Венц, да те ебЪ в ГЗ! ПЪК!!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
А, това ми е убягнало. Кажи кои албуми искаш? Всичките?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нда, ако обичаш (и да не обичаш, пак
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Cemetary - 1992 - An Evil Shade Of Grey
Cemetary - 1993 - Godless Beauty Cemetary - 1994 - Black Vanity - част 1, част 2 Cemetary - 1996 - Sundown Cemetary - 1997 - Last Confessions Cemetary - 2000 - The Beast Divine Cemetary - 2005 - Phantasma -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Okie Dokie Smokie. Ще имаш да ме черпиш една бира по случая.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Cemetary Само рег ти трябва, но пък от тук може и онлайн да ги слушаш.
Phantasma (2005) Sweetest Tragedies (1999) Last Confessions (1997) Sundown (1996) Black Vanity (1994) Godless Beauty (1993) An Evil Shade of Grey (1992) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th September 2025 - 06:55 AM |