![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 365 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3317 ![]() |
Tърся демото refuge from reality на Dreamtale
-------------------- Fuck you and die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Тука го има.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
помогнетееее моля ви.Спешно ми трябва песента Ash and Debris на Paradise Lost ама много спешнооо
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Отивай в Замундата, намери си дискографията на групата и сваляй каквото ти трябва.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
аз я имам цялата дискография и песента я НЯМА там. Иначе щях ли да питам за тази песен специално.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Я погледни както трябва в Замундата. Албумът, който ти трябва, е "In Requiem" от 2007-ма и в Замунда има точно два торента, които да съдържат песента.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
търся цялото DVD - A finnish summer with Turisas
![]() навсякъде само недоклатени рипове има със съмнително качество ... в isohunt има цялото като торент ама скоростта на теглене е около 5 к/с ... та някой може ли да го метне на някой местен торент тракер? или поне свестен рип в пълна резолюция и ac3 звук на поне два диска? па ако и кодека е 2-pass H264 на mainconcept ... ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Теглих го преди време (страхотно е, между другото), но разполагам само с това:
Video: DVDRip, AVI: XviD | 1083 kbps | 480 x 272 | 29.970 fps Sound: MP3 | 117 kbps - два канала, съответно Length: 01:20:31 Size: ~ 700 Mb Това поне намерих тогава, не съм търсила друг рилийз, но вече мина доста време и като нищо ще се намери такъв. Няма да откажа да го прегледам пак както трябва, така че ако го докопаш, пиши! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
мда и аз некво такова имам в малка резолюция ...
еми оставих го да се тегли отвън това ... само още около ден и половина ми остава с тая мизерна скорост и ше се изтегли ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
готово
![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Търси се "No Protection" на Мassive Attack (cd-то с ремиксите на "Protection", демек).
101% съм сигурен, че го имам нейде, но не знам къде е, и дали изобщо пазя диска. Все на преебани линкове попадам, някой може ли да измисли нещо (да го качи, например, ако го има)? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
Продължавам да издирвам каквито албуми на Rudra изпаднат с качество над минимално.
И албума на бразилците Mortaes. http://www.myspace.com/mortaes Ако някой има идея. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Търся две песни от демото на CLOCKWORK c Tommy Vetterli (ex CORONER, KREATOR etc.) "Perfect Victim" и "Many Faced". Другите две ги открих, но тези не изтичат от никъде.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 10-April 09 Потребител N: 3351 ![]() |
Търся албума Ancient Rites на Mirzadeh и кой каквото има на One Man Army. На последната имам само една песен от компилация с мелодичен дет, а в ши*ания нет ги няма ник'ви - даже и на торенти ги няма.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 365 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3317 ![]() |
Търся първия албум на Excalion
-------------------- Fuck you and die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не мога да опиша колко благодарен ще съм, ако някой с регистрация в torrents.ru успее да ми свали това и да го качи на някое по-достъпно място, или направо да ми го прати директно.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 3-May 09 Град: Gorna Потребител N: 3399 ![]() |
Stormnatt - discography
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 4-March 06 Потребител N: 1196 ![]() |
Не мога да опиша колко благодарен ще съм, ако някой с регистрация в torrents.ru успее да ми свали това и да го качи на някое по-достъпно място, или направо да ми го прати директно. Свалям го, но как да ти го изпратя, не знам. Много бавно точи - с 12-18 к |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Остави, брат, sharon вече го преточи и ми го прати. Ако някой се интересува от подобна музика, ще го метна в piratebay или demonoid.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 4-March 06 Потребител N: 1196 ![]() |
Здраве да е, аз вече го пуснах. Ако не друго поне ще чуя за какво става дума.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Понеже видях, че хора от тук са качили едно албумче в арена, ще помоля за сийд, защото не помръдва. Става дума за албумът Everything is Fire на Ulcerate. Благодаря предварително!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 12-October 08 Град: София Потребител N: 3044 ![]() |
По дяволите! Търся дискографията на Vesen. Някой да я има, или поне някой техен албум? Благодаря (:
А, да който не ги знае, ето една песничка: цък. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Благодаря за сийдът!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
По дяволите! Търся дискографията на Vesen. По дяволите! Пробвай тези: 2005 - Ugly 2009 - Desperate Mindless Aggression |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 15-May 09 Потребител N: 3411 ![]() |
Търся на видео Rainbow с Ronnie James Dio, особено песвента Stargazer, която винаги ще ми бъде любима независимо че е от 1976 г
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 12-October 08 Град: София Потребител N: 3044 ![]() |
Sharon брато мерси много!!!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 215 Регистриран: 20-April 09 Град: София Потребител N: 3367 ![]() |
за Rainbow-a препоръчвам ти този концерт http://zamunda.net/details.php?id=96009&hit=1
Спомням си че преди време бях попадал на лайв с великата Stargazer, но не мога да го открия, бих ти препоръчал да се поразровиш в дата-та там преди имаше няколко Rainbow-концерта ![]() -------------------- Showing promise of a perfect land,no regrets for a fallen ground.The Omen passed,woman possessed.Reflect on the duties held.Oceans morph to dust-Chasing the timeline.Bolts of light flash-Original Storm God.The atmosphere that floats above the earth Is Corrupt for Man
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Dio, дай си скайпа може да се разберем, аз имам програма която сваля видеота от youtube и такива подобни, ако искаш дай ми линк или нещо... (:
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th September 2025 - 04:42 PM |