![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
^ Супер си!
Търся една песен, на която нито й знам името, нито изпълнителя. Стара е и доста често са я пускали по vh1 и mtv. Клипчето представлява: вокалът лежи в стая, която постепенно се изпълва с паяжина, а той самият е с паяжки зъбки, облечен в черно, с белосано лице и черна чорлава коса. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Malummeth-Revival,може ли?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 7-May 11 Потребител N: 4086 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=eLYzI9WFvnM <-- търся 1вата песен обаче немога да разбера какво пеят и немога да е намеря при чичо Google ![]() Да и аз търся същата ако някой може да помогне плс да каже, ако не с линк поне с името й ![]() ![]() ![]() -------------------- В България се говори на БЪЛГАРСКИ език
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някой Autica - Medea? Благодаря!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
^ Погледни си скайпа. :]
-------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 284 Регистриран: 20-February 07 Град: София Потребител N: 1905 ![]() |
Търся каквото и да е на група Боксер . Благодаря предварително.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
До ZOLDIER NOIZ случайно да има докопали се?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Пробвай тук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Машина си!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 17-July 11 Град: Добрич Потребител N: 4127 ![]() |
Търся една стара българска група - Comatose. Мисля, че имат само един албум. Ако някой може да ме уреди ще съм му много благодарен. Благодаря предварително!
-------------------- Не всичко, което има бузи е лице!
|
|
|
Гост Volt Thrower (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
някой случайно да знае от къде мога да дръпна цялата дискография на Edge of Sanity 320 kb/s? Или всъщност на добро качество, не като запис на касетофон.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 27-July 11 Потребител N: 4133 ![]() |
Някой може ли да ми помогне да намеря групата изпълняваща това парче Unknown
Или да ме упътите кой може да питам! Благодаря предварително!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 165 Регистриран: 24-December 10 Град: Варна Потребител N: 3999 ![]() |
-------------------- Ще си представям как се гушкам в теб, като червейче в мърша... Гърчейки се, за да се навра все по-навътре и по-навътре - на топло в прегръдката на изгниващата плът!!
Ще бъда земята под краката ти, за да знам в какво се спъваш... Ще бъда въздуха, който вдишваш, за да знам с какво тровиш дробовете си... Ще бъда водата, която преглъщаш тежко, за да знам защо се давиш... Ще бъда птица в небесата, за да знам какво ти сере на главата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 27-July 11 Потребител N: 4133 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Някой може ли да сподели оригиналната версия на "The Abyss" на Hypocrisy от 1994 на 320-ка?
Edit: Намерих я! Пфу! -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 17-July 11 Град: Добрич Потребител N: 4127 ![]() |
Търся новия албум на чешката група Ascendancy - Out of Knowhere. Ако някой знае откъде може да се дръпне да мръдне с ухо
![]() -------------------- Не всичко, което има бузи е лице!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
Трудно ще го намериш, прочетох, че е нещо като "самиздат" на групата. Все пак някой може и да го качи някъде.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интересно, че и предния албум, който е от 2009-та го няма никъде по торентите. Има само една песен качена в You Tube.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Ascendancy - The Primacy Of Reason [EP](2009)
Искаш да кажеш ЕП-то. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Търся някакъв концерт на Helloween на видео или аудио с Михаел Киске и Кай Хансен. Благодаря.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
http://isohunt.com/torrent_details/5251392...ive?tab=summary
Стига да има сийд... http://www.guitars101.com/forums/f146/hell...per-110754.html http://isohunt.com/torrent_details/9148998...ive?tab=summary Двата линка са за Hells on wheels 87. http://isohunt.com/torrent_details/2488469...ive?tab=summary Тука са 3 в 1. Enjoy. (Стига да има сийд.) -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Благодарности Светльо.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Пиши къде има сийд, все пак, може някой също да иска да си ги изтегли.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами на тройния торент ми се изтегли до 98,8 и спря. Надявам се, че ще трътне ама...кой знае.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодаря, Zerrax! Изтеглих EP-то и най-после чух какво прави тази банда. Хареса ми песента, която ми попадна в ютуб и реших да дръпна нещо да чуя, но-греда! Сега се надявам и албума да се появи някъде за да видя развитието. Мерси още веднъж!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Молба за помощ! Може ли някоя добра душа да ми намери група Lion, където се е подвизавал първия вокал на Judas Priest Ал Аткинс. както и последвалите негови солови албуми?
Zerrax? Благодаря предварително! -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Соловите ги има тук, ако нямаш регистрация ми драсни, за да ти ги кача другаде. Не прочетох Lion да са изкарали цял студиен албум с Аткинс, само някакъв сингъл се е въртял.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Нааах. И аз не намирам инфо да е издал нещо с Lion. Ето ти линкове Дил, да не си играе. Кажи-речи са хубаво качество.
Al Atkins - Judgement Day (1990) Al Atkins - Dreams Of Avalon (1992) Al Atkins - Heavy Thoughts (1994) Al Atkins - Victim Of Changes (1998) Al Atkins - Demon Deceiver (2007) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th June 2025 - 03:47 PM |