![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 28-March 06 Потребител N: 1248 ![]() |
Някой чувал ли е и знае ли откъде мога да си намеря БЕЛОМОРКАНАЛ, много симпатична руска банда, по-скоро чист рок , но със страхотен саунд. Имам 38 техни парчета , ама пичовете за 7 години имат 23 (двадесет и три !!!) албума, които обаче из всичкия нет са платени
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 29-March 06 Потребител N: 1251 ![]() |
От къде мога да намеря нещо на групата "Cans". Благодаря предварително.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 29-March 06 Потребител N: 1251 ![]() |
Дайте предложения за тракери с много метъл (освен arena, data...и другите по-извесни BG тракери).
...или дайте инфо от къде сваляте групици. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 67 Регистриран: 22-February 06 Потребител N: 1177 ![]() |
Търся албума Theosophia Pneumatica на групата Bartholomeus Night (снимката е тяхна)
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Ура, успях да дръпна The Duke! А останалите албуми на Jorn намерих тук. Даже има двата албума на Ark
![]() Сега остава да помоля за малко сийд (принципно, не точно сега, така и така след малко гася компютъра) на Zero Hour - A Fragile Mind, Loudness - Racing и Hatesphere - The Sickness Within ![]() И да попитам дали някой знае откъде да дръпна следните неща: Riverside - Second Life Syndrome Rebellion - Sagas Of Iceland Confessor - Unraveled Non Human Level - Non Human Level Talisma - Chromium Tumulus - Sredokresie Не ги намерих по торентите и търсачките, така че ще съм много благодарен на всякакви линкове ![]() ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 24-February 06 Потребител N: 1182 ![]() |
Хора знаете ли от каде да си купя тениска или суйчер на Type O Negative.Търсил съм навсякаде из метал магазините, които знам, но никаде няма.Много искам да си намеря от някаде. Мерси предварително.
-------------------- ![]() Усещаш ли как гората оживява нощем? Чуваш ли как ти говори тя? Аз съм там, дълбоко в нощната гора, нося се от нежния полъх на вятъра, по пътека изтъкана от лунна светлина. Сливам се с природата.... чрез моята музика.... усещам... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Едва ли ще намериш, особено пък ако искаш оригинална. По-добре се ориентирай към някой от немските сайтове с такива благини...
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
[kerrazy] Riverside - Second Life Syndrome Confessor - Unraveled Non Human Level-Non Human Level [/kerrazy] ![]() Мерси за линковете! Малко бавно дърпам, но дърпам! ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
кажете ако знаете някви линкове с клипове на Ozzy Osbourne
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
мерси
![]() -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Нещо не мога да си намеря последния албум на Behemoth-Demigod.Нищо не намира...ако някой може да помогне ще съм много благодарен.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Някой знае ли откъде мога да си дръпна крак за Warcraft:FrozenThrone-worldedit 1.20 (1.18)?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
можеш да се регнеш и да потърсиш в torrents.linkos.bg . мисля, че там видях нещо такова.
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 24-February 06 Потребител N: 1182 ![]() |
Някой да знае от каде мога да си намеря албумите на Sear Bliss за сега имам само Phantomas.
-------------------- ![]() Усещаш ли как гората оживява нощем? Чуваш ли как ти говори тя? Аз съм там, дълбоко в нощната гора, нося се от нежния полъх на вятъра, по пътека изтъкана от лунна светлина. Сливам се с природата.... чрез моята музика.... усещам... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Roger McGuinn - Treasures From The Folk Den
Това търся. Искам да го чуя този албум, а не го намирам. Помощ, моля! ![]() едит: Разбира се, ако може да се купи някъде в София, моля да ми кажете от къде, с удоволствие ще го купя ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 27-March 05 Потребител N: 778 ![]() |
Търся от къде да купя албумите на detente и fear of god ( оригинално CD)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Може ли да помоля да качите в Арената когато можете - новият на Dark Lunacy, понеже имам проблеми с тегленето от Керази в момента, а и си мисля, че албума ще е много качествен...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Потърсих навсякъде песента на HammerFall-Ravenlord,обаче не успях да я намеря
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Малко ми е необичайно търсенето:
Бетовен - Първа Сега я слушах в зала "България" и открих, че я нямам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
аве хора дайте линк за клипа на песента на Ozzy Osbourne-Gets me through
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 13-April 06 Потребител N: 1287 ![]() |
Значи търся албуми на Astarte - в торенти няма никъде, а в П2П се намират отделни песни, но аз искам пълна дискография. Можете ли да ме насочите?
иначе като цяло съм се запалил по женски блек метъл и търся каквото и да е на следните групи: aeternus (не норвежците) dracena ebonsight demonic christ kayzen mythic (има и дет-група с това име) in blackness (или само blackness) tribalchemy acrostichon (и с това име има дет-група) благодаря предварително |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
аве хора дайте линк за клипа на песента на Ozzy Osbourne-Gets me through цък е не аз съм краен заплес,чак ся видях,че искаш клип, ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
всички клипове коити ми даде си ги свалих но този на Gets me throuth нещо не ми тръгва и за тва пак питам
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Провери и си поиграй с кодеците, и плеърите
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th September 2025 - 03:44 AM |