![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 29-June 06 Потребител N: 1422 ![]() |
Някой има ли идея... имам едно кабелче, от което може да се види къде е запоявано на петицата. Бих си взел даже 2 по 2 метра, ако някой тук може да направи или каже кой може да направи.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 30-December 05 Потребител N: 1099 ![]() |
да мерси че ме поправи
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 29-November 05 Град: Ботевград Потребител N: 1050 ![]() |
Не се сдържах, без да изкажа благодарността си... трябва да покажа, че съм я дръпнал все пак ![]() ![]() ![]() EDIT: А песента на theater of tradegy - storm може ли да я намери някой ? -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Augury - Concealed ?
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 30-December 05 Потребител N: 1099 ![]() |
Групите:
Аssassin Chakal Sarcofago Sextrash Vulcano Xenophobia Desekrator Morbit Morbit Death Blaspherion предварителни благодарности,ако някой намери поне 5 от тези групи -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
благодаря ти много
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Мога да дам линк за Sarcofago, но нещо фтп-сървърът, където са качени някои техни неща, не бачка от една-две седмици.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мога да дам линк за Sarcofago, но нещо фтп-сървърът, където са качени някои техни неща, не бачка от една-две седмици. дай ми линка пък ще видим -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Търся HERALD - Heavy Metal Wakes The Beast .Дяволски добър албум!
![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 39 Регистриран: 27-June 06 Потребител N: 1418 ![]() |
По възможност цялата дискография.Ако не : Gateways To Annihilation Domination и Blessed Are The Sick Имам, ако все още ти трябва-пиши ЛС Аз пък търся концертите (видео) от Bg... (King Diamond, Obituary и по-стари разбира се)... само Sodom си намерих Извинявам се ако има някъде по-назад,но не ми се четат 20 страници -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
А някой да има нещо на Tommy Emmanuel гледах няколко видеота иии .. питам ако имате нещо негово ?
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Последният албум на Empire (The Raven Ride) дали може да се намери някъде
![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Аз го имам, дай скайп, да се засечем и да ти го пратя
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
А сега де.. Skype не ползвам.. ама за Empire може и да си инсталирам
![]() ![]() ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
няма проблем, виж ми подписа
![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Искам нещо на Griffin.На концерта на King Diamond тяхното озвучаване беше под всякаква критика,та не ми направиха силно впечатление,но оттогава все добри отзиви срещам за тях.
-------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Тука питам понеже незнам каде на др място.
Как да си направя в дата.бг лично пространство да качвам на мои фр неща, които им трябват? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Какви са тия малоумни въпроси... всичко е описано на сайта на data.bg. Регистрираш се, правиш две активации (веднъж на акаунта и втори път на личното пространство) и си готов...
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Де да знам бе !Расъл съм на село там не ни учат на такива сложни работи
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Цитат Де да знам бе ! ^^Поне си признава, някои и това не правят. ![]() Въпроса ми е някой ако има нещо на композитора Amedeo Minghi(знам че може да не е за темата, не е метъл,но...), изпотих се да търся,а много искам някои негови песни. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^ Точно този композитор търся и аз!
![]() "Пръстенът на дракона" нали... Любимата ми приказка евър!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^И на мен + Легенда
![]() Слаш, имам няколко песни от "Пръстена на дракона", запознах се с една холандка в imdb(в темата,която пуснах за филма), и тя ми прати по мейла ![]() И все пак ако някой има нещо друго на Minghi да каже. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
^,^^имам някви песни 1950 и Decenni
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 5-July 06 Потребител N: 1441 ![]() |
Търся Suffocation - Live in Quabec (2006)
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-July 06 Потребител N: 1437 ![]() |
Търся първия албум на чилийците Six Magics. Безкрайно ще съм задължен на този, който го качи нейде.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз го имам, ама като незнам къде да го кача.....
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Спешно се нуждая от два от първите албуми на Бехемот, не знам дали въобще ги има някъде, но все пак питам. Та, трябват ми From The Pagan Vastlands (1994) и The Return Of The Northern Moon (1992) , ако някой ги има или знае откъде мога да си ги намеря, да казва, много ще съм му благодарен
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th September 2025 - 05:08 AM |