![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Добре разбрах ,че няма стабилни хора тука ....... Поне новия крейдъл в датата да имате ? В Arenata го има ...както и в датата. sepulturatr, направи си труда да четеш съответните теми. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 10-September 06 Потребител N: 1560 ![]() |
От къде мога да сваля музика на Azra- това е яка сръбска пънкария
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Търся алтернативните Three Days Grace
Чух няколко песни и мн ме впечатлиха. В соулсийка и мулето не се свързва. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 24-January 06 Град: Софийските небеса Потребител N: 1124 ![]() |
^^, ^ Не бери грижа, Киро, ще ти дам и първия албум
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Тенкс и на двама ви.
![]() Сега пък търся блекарите In Aeternum. В мулето ги мъча вече 2 седмици и нищо не става. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
А всички албуми ли искаш или нещо точно определено...защото в момента тегля от мулето един с 50к и след мъничко ще е готов
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 10-September 06 Потребител N: 1560 ![]() |
Някой да знае дали е излезнал новият албум на Heavenly-"Virus" и от къде мога да го сваля
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат А всички албуми ли искаш или нещо точно определено...защото в момента тегля от мулето един с 50к и след мъничко ще е готов rolleyes.gif Не знам защо си се мъчил 2 седмици... Да го еба, само аз ли дърпам по седмици от мулето?!?! ![]() Какво става мамка му? Аз дърпам с 5к през ден за по час. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^ О боже моа, всички са изнервени. Не си само ти, дето теглиш с по толкова, извадих късмет просто
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 21-August 06 Град: Марково, обл. Пловдив Потребител N: 1523 ![]() |
Някой да знае дали е излезнал новият албум на Heavenly-"Virus" и от къде мога да го сваля Излязъл е, ама незнам дали го има качен някъде. Аз го имам, но няма как да ти го кача ![]() -------------------- ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
някои може ли да ме снабди с пълната диксография на Ozzy щото не смятам че му имам всичко
но нямам предвид албумите ми с сабат имам предвид само тези от соло кариерата му -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Търся първия албум на Daath (не Death!). Казва се "Futility". След като чух новия им от Арена, ми влязоха тотално под кожата. Изключителен tech death, точно по мой вкус... а, да - американци са.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Daath - Futility
password: metalarea.org |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Направо ми излезе рар файла... Благодаря много!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Skull Fuck-ten seconds може ли?Ще съм добър....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
трябва им спешно цялата песен no one на fear factory
ако някой ми я метне ше съм мн благодарна! пради я имах ама ... не знам къде ми се затри -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 24-September 06 Потребител N: 1586 ![]() |
Tursq bass kitara vtora ruka !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хора от къде мога да сваля албуми на Dark Tranquillity
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Търся една полска raw black metal група, Аркона, да не се бърка с руските й адаши. Който намери каквото и да е ше съм му много благодарен
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 67 Регистриран: 22-February 06 Потребител N: 1177 ![]() |
Търся текстовете на това нещо: "Pandemonium - The Autumn Enigma"
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Търся дискографията на руснаците Temonzor. Събрах около албум и половина и дотам (една-две песни от които са прецакани) ... Ще съм благодарен, ако помогнете!
![]() -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Тук качих нещата на Temnozor, с които разполагам. Ако на някой му се намира последният, нека бъде така добър да го сподели.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
трябва им спешно цялата песен no one на fear factory ако някой ми я метне ше съм мн благодарна! пради я имах ама ... не знам къде ми се затри Aз малко късно, ама ако още не са ти пратили: Песенчица Което ме навежда на мисълта да помоля, ако на някой му попадне първия диск oт An Entire Wardrobe of Doubt and Uncertainty на The Deadfly Ensemble, да хвърли насам. -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Супер! Много благодаря WoI!
![]() -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Tрябва ми албума на Lunatica-"The Edge Of Infinity"
Ако някой екстремно симпатичен човек знае къде го има, ще съм екстремно благодарна. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:45 PM |