![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(|the_devil| @ Jun 14 2005, 02:00 PM) no naprimer obi4am da si draskam po rucete s razni ostri ne6ta(nojici,pergeli,telbot i t.n.)... Нищо лично, но на такива момичета ми идва да им бия два шамара. Мишо Шамара. ![]() BTW - Mort, звучиш ми като някоя баба от секта. Вземи се в ръце, да не те вземе някой друг. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
@ Drummer ти си олигофрен и всички във форума го мислят, ама май никой не ти го казва директно е аз ще го направя - ТИ СИ ГОЛЯМ ОЛИГОФРЕН! Металът е музика с ясна целенасоченост и това че ти не я разбираш или просто те мързи да го направиш си е твой проблем. Не знам изобщо за какво си губиш времето да я слушаш, след като психологическият ти профил отговаря на чалгаджия. Като казвам философия на метъла нямам предвид сатанизъм или каквато и да е било религия (@ Slash в петък организирам масово самоубиство на сектата
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Niilooooo
"Един ден сейтън ще възнагради всички вас, смели мрачни войни. Хайлз! " ![]() ![]() ![]() Ubi ribata!Open The Doors,Satan!!!Phahahaa!!!! -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Цитат(Mort @ Jun 14 2005, 04:46 PM) аз ще го направя - ТИ СИ ГОЛЯМ ОЛИГОФРЕН! Tazi smela postupka se vuznagrazdava! O, holy Satan! Haide, sheguvam se, estestveno. Ne iskam da se zaiazdam, a prosto iskam da provedem edin normalen razgovor, bez da redite random psuvni. Az da sum vi psuval niakoga? Ne, makar che vinagi moite postove preturpiavat zalichavane. Цитат Металът е музика с ясна целенасоченост и това че ти не я разбираш или просто те мързи да го направиш си е твой проблем. Не знам изобщо за какво си губиш времето да я слушаш, след като психологическият ти профил отговаря на чалгаджия. Като казвам философия на метъла нямам предвид сатанизъм или каквато и да е било религия (@ Slash в петък организирам масово самоубиство на сектата ![]() Moi problem e, da. I mnogo drugi neshta sa si moi problem, no az kato edin inteligenten chalgadzia, predstava si niamam kakva e taia filosofia na metula. Za purvi put chuvam podobna izmislitza, no sega mi stana iasno - filosofiata v daden muzikalen stil e samoto sudurzanie na muzikata. Ami, gluposti, razbira se. Tova e prosto edin muzikalen stil, koito e kato vsichki ostanali i ne moze da si izmisliash i da go svurzvash s niakakva filosofia. Za drugi stilove da si chuval taka? Filosofia na rap-a, filosfia na chalgata... and so on. Ne, taka che ne znam kak ti hrumvat takiva nazvania za samoto sudurzanie i zvuchene na muzikata ot metul stila. A i kato kazesh niakude "filosofia na metula", vednaga shte si pomisliat za satanizum, poneze filosofiata se svurzva s neshto zadulbocheno, podlezashto na obiasnenie, razmisli i t.n. Metulut e prekalno elementaren. Nadiavam se, ne razbirash kakvo ti kazah, zatova niama i da go povtariam, NO kakto i da e. Ne mi otgovariai na tova, a na drugia vurpos, koito umisheno preskochi, che metulut e PRAVILNATA muzika. Predstava si niamam kakvo iskash da kazesh s tova "pravilnata", zatova neka da obiasniash ili pone ne na mene, a na drugite. -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Само човек, който разбира метълът може да си отговори на въпроса "защо това е правилната музика", затова мога само да те съжалявам, след като не откриваш друго значение освен звученето. Тя не е по-правилна от другите стилове, важното е да ти харесва, правилна е от твоя гледна точка, защото си избрал нея и защото всички в този форум са я избрали, за което ги поздравявам
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Mort @ Jun 14 2005, 07:46 PM) @ Drummer ти си олигофрен и всички във форума го мислят, ама май никой не ти го казва директно е аз ще го направя - ТИ СИ ГОЛЯМ ОЛИГОФРЕН! Ако обичаш не слагай думи в чуждите усти. Drummer на моменти се изказва твърде арогантно, но не рядко това което казва е вярно. А това, което ти изръси...'правилна музика/философия/etc' наистина е голяма простотия. Но да не задълбаваме в офф-а. Цитат visoka e 1.65 what a relief.. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^извинявай, но за твърдение като
Цитат Metulut e prekalno elementaren. бих го изхвърлил от форума, ако можех, каквато и простотия някога да съм писал или казвал не може да се сравнява с това...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Mort @ Jun 14 2005, 08:57 PM) ^извинявай, но за твърдение като Цитат Metulut e prekalno elementaren. бих го изхвърлил от форума, ако можех, каквато и простотия някога да съм писал или казвал не може да се сравнява с това... Ми метъла не е никак елементарен, но това не е причина да си говорим на 'олигофрен' ![]() Цитат 1. Забранява се употребата на вулгарни думи и цинизми - спазвайте добрия тон. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Mort @ Jun 14 2005, 08:57 PM) ^извинявай, но за твърдение като Цитат Metulut e prekalno elementaren. бих го изхвърлил от форума, ако можех, каквато и простотия някога да съм писал или казвал не може да се сравнява с това... Въпрос на гледна точка и на (не)запознатост. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Това с дълбаенето по ръцете не е добра идея.
С кво се режеш?Бръснарски ножчета? -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
аз гласувам за drummer. постъпка, достойна за отбелязване: ставаш и казваш:
аз не слушам метъл по за уважение отколкото "правилната музика и философия". макар че всеки тук знае какво се има предвид. и всеки трябва да знае, че да се кълне "завинаги такъв оставам" е най-глупавото нещо в този свят. слушайте каквото ви се харесва... -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(pi4 @ Jun 14 2005, 08:34 PM) аз гласувам за drummer. постъпка, достойна за отбелязване: ставаш и казваш: аз не слушам метъл Това като някаква сбирка на наркомани по американските филми ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Jun 14 2005, 06:07 PM) Ми метъла не е никак елементарен, но това не е причина да си говорим на 'олигофрен' ![]() Ae, prav si, ama imah vpredvid, che ne nazovavam "elementaren" kato trudnost na svirene, pisane na tekst ili neshto takova. Inache NE razbiram ot metul, tova e taka. Misulta mi beshe, che prosto edin muzikalen stil ne moze da se razglezda kato filosofia, zashtoto tova, koeto razglezda filosofiata e osnovano da kude-kude po-slozni neshta za razbirane, daze i povecheto ne sa razbrani. Niama miasto za sravnenie prosto. Цитат(WOI) Колкото до въпроса за "правилната музика", това си е индивидуално за всеки и не мисля, че някой в темата е искал да въвежда някаква универсална категория. E, radvam se, che WOI misli trezvo (kakto i kogato trie postove, { your random emoticon here}) i obobshti edna istina. Vseki za nego ima pravilna muzika, no tova Mortie, ne go razbira i smiata, che SAMO metulut e pravilnata posoka na highway to hell-a. Spokoino, sled vreme shte razberesh niakoi neshta. Sled vreme shte spresh da slushash chak tolkova metul i shte osuznaesh kolko diavolski prav sum bil, che krainite ti izkazvaniea za edinstenata pravilna posoka sa pulni nebivalitzi. E, gospoda, mislia, che vsichki stignahme do obshtata kauza. Spechelih spora. Krai na parada. Shte ida da se pocherpia po sluchaia... moze i prostitutka da si porucham. Sled kato ia iznasilia shte ia zakolia i shte napravia s kruvta i pentagrama na stenata. -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Drummer @ Jun 14 2005, 08:41 PM) E, radvam se, che WOI misli trezvo (kakto i kogato trie postove, { your random emoticon here}) i obobshti edna istina. Vseki za nego ima pravilna muzika, no tova Mortie, ne go razbira i smiata, che SAMO metulut e pravilnata posoka na highway to hell-a. Spokoino, sled vreme shte razberesh niakoi neshta. Sled vreme shte spresh da slushash chak tolkova metul i shte osuznaesh kolko diavolski prav sum bil, che krainite ti izkazvaniea za edinstenata pravilna posoka sa pulni nebivalitzi. E, gospoda, mislia, che vsichki stignahme do obshtata kauza. Spechelih spora. Krai na parada. Shte ida da se pocherpia po sluchaia... moze i prostitutka da si porucham. Sled kato ia iznasilia shte ia zakolia i shte napravia s kruvta i pentagrama na stenata. Така е човече, на прав път си! Скоро този от една страна така елементарен, от друга трудно излечим синдром наречен метъл съвсем ще те напусне, сатаната ще разтвори любящите си обятия и ти ще полетиш като волна птичка към рая на цицонестите чалгаджийки. Ах как искам и аз да стигна то това прозрение и изведнъж всичко, което съм смятал за правилно и хубаво да изчезне, да се скрие мрака, да замлъкнат китарите и да пребъде светлината на отмерената наркомания на техното например. И о Боже защо тези 22 години които имам са толкова малко, а ми остава толкова много (ако не ме сгази валяк) до прозрението, че не САМО метълът е правилната посока... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Цитат(|the_devil| @ Jun 14 2005, 11:53 AM) Цитат(Nikola Bathory @ Jun 14 2005, 09:42 AM) Привет! ![]() Какви Блек групи харесваш? zdr! ami slu6am glavno cradle of filth i dimmu borgir..no ina4e me kefqt i Hipocrisy... ![]() О, тогава ти си точно за нас - http://www.jezebeldeva.net/other/forum/ Cradle клуба ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ех усещам че твърде много ще разводним представянето на момичето, но не мога да се стърпя да отговоря. Не го правя с цел да споря.
Значи Mort не претендирам да съм голям разбирач или "метъл", не беше ли една от основните идеи на метъла като "философия" това да не си ограничен? Защото, ако не бъркам по отношение на това, ти, човека говорещ за метъла си и доста други хора сте разбрали доста погрешно идеологията. Всъщност какво говоря за метъл като ходя с някви 'рапърски' дънки ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Абре Морти (Муерте? гхехехе помните ли го тоя филм, как се казваше ... ) няма начин да "обясниш" на някого това което се опитваш, човек или го разбира или не.
И прекалено много се впрягаш. My lighthouse hurts verry little (демек твърде слабо ме боли фара) дали някой си мисли че в свободното си време ходя на гробищата да ексхумирам трупове. Та по темата - здрасти и от мен на новобранката ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Цитат(Drummer @ Jun 14 2005, 02:35 PM) Neka da iziasnia oshte edna malka tunkost. Vuobshte ne ochakvam niakoi ottuka da razbere stanovishteto na moiata pozitzia v povecheto diskusii. Tova e iasno. Kamo li da promenia neshto s izkazvaniata si. Puk i kakvo losho vizdate v tiah? Az ne vizdam nishto losho. Prosto iskam da si izkaza mnenieto kato vseki drug. Che povecheto chuzdi mnenia izobilstvat ot debilnost ne e moia vina. Drummer, мисля, че и сам се досещаш защо те нападат така...защото доста често когато постваш първото ти мнение е някакво негативно и отрицателно, което е почти всеки път. . . а и защо е необходимо всеки всеки да разбира тук..Понякога май се забравя, че това е форум и както ти сам си каза, има право всеки да изразява своето мнение, като не е задължително всички да се съгласяват с него, а както сам ти си каза, не очакваш и да се съгласят. ![]() И аз сега не слушам метъл , и какво от това? Цитат слушайте каквото ви се харесва... Дам, мисля и аз така ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightwish @ Jun 15 2005, 05:07 AM) Drummer, мисля, че и сам се досещаш защо те нападат така...защото доста често когато постваш първото ти мнение е някакво негативно и отрицателно, което е почти всеки път. . . а и защо е необходимо всеки всеки да разбира тук.. A kude e kazano, che zadulzitelno mneniata mi triabva da sa pulni s ploski i humoristichni shegichki, razni glupavi jpeg-i, komentari ot sorta na "kolko e iako vsichko", da se suglasiavam s vsichki and stuff? Nikude, taka che kakvoto si iskam shte govoria. Aide, niakoi da zakluchi i tazi tema, che bez tova e obrechena veche. P.S. Za da spazim dobria ton na topic-a: Цитат О, тогава ти си точно за нас - http://www.jezebeldeva.net/other/forum/ O, ama e i tochno za nas, bre - http://www.teenproblem.net/f ![]() -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 13-June 05 Град: the Hell Потребител N: 829 ![]() |
Цитат(Dramur ili ne6to ot sorta @ Jun 14 2005, 02:35 PM) Цитат(devilorwhatever) nadqvam se 4e na tozi vupros ima6 predvid 4e ne sum ti otgovorila Imah vpredvid, che ne mi dreme. Prosto vlozih dosta ironia v podteksta. Triabvashe da proniknesh po-dulboko. ![]() ![]() ![]() -------------------- "Nothing could be more natural than roots sucking nourishment from the dead."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 13-June 05 Град: the Hell Потребител N: 829 ![]() |
Цитат(Lethe @ Jun 14 2005, 08:18 PM) Това с дълбаенето по ръцете не е добра идея. С кво се режеш?Бръснарски ножчета? ami az kazah ve4e...s pergeli,telbot,nojica,noj...vsi4ko koeto mi e pod ruka ![]() -------------------- "Nothing could be more natural than roots sucking nourishment from the dead."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(|the_devil| @ Jun 15 2005, 07:51 PM) Цитат(Dramur ili ne6to ot sorta @ Jun 14 2005, 02:35 PM) Цитат(devilorwhatever) nadqvam se 4e na tozi vupros ima6 predvid 4e ne sum ti otgovorila Imah vpredvid, che ne mi dreme. Prosto vlozih dosta ironia v podteksta. Triabvashe da proniknesh po-dulboko. ![]() ![]() ![]() ![]() Браво на bE3cMbPtHa, още такива приятелки да докараш ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(|the_devil| @ Jun 15 2005, 07:02 PM) Цитат(Lethe @ Jun 14 2005, 08:18 PM) Това с дълбаенето по ръцете не е добра идея. С кво се режеш?Бръснарски ножчета? ami az kazah ve4e...s pergeli,telbot,nojica,noj...vsi4ko koeto mi e pod ruka ![]() Пробвай трион. Би било... блякърски. ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Mort @ Jun 14 2005, 08:40 PM) Цитат(pi4 @ Jun 14 2005, 08:34 PM) аз гласувам за drummer. постъпка, достойна за отбелязване: ставаш и казваш: аз не слушам метъл Това като някаква сбирка на наркомани по американските филми ![]() лошо няма, що да не направим и ние така? ![]() може би е добре, а? няма лоша музика, има неподходяща за момента музика. сега си слушам класика (композиции на fz) и ги намирам перфектни за момента. ![]() [EDIT] всички се изцепиха да направят едно показно за нравите тука! как да не си забиеш един пергел в бузата сега? просто крещи ![]() [/EDIT] Този коментар е бил редактиран от pi4 на Jun 15 2005, 10:08 PM -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Of, a we moga da fi kaja che tfa da si rejesh rycete i nekfi takifa prostotii sa napylno izlishni, bezmislenni i oshte 10 podobni prodyljeniq...tfa e!!!
No razbira se...mislq che snejina pone ne prafi taka " ![]() ![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат А това, което ти изръси...'правилна музика/философия/etc' наистина е голяма простотия. Хехе дотук ти и drummer, защитавате тази теза ![]() Няма как да не сте прави! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 15-June 05 Потребител N: 834 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ Jun 16 2005, 05:56 PM) Цитат А това, което ти изръси...'правилна музика/философия/etc' наистина е голяма простотия. Хехе дотук ти и drummer, защитавате тази теза ![]() Няма как да не сте прави! Ми не са само те, ама явно другите инакомислещи са баннати. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lord Ash @ Jun 16 2005, 06:56 PM) Цитат А това, което ти изръси...'правилна музика/философия/etc' наистина е голяма простотия. Хехе дотук ти и drummer, защитавате тази теза ![]() Няма как да не сте прави! Първо, не сме само ние. Второ, колко души мислят по даден начин невинаги е определящо, за това, колко верен е начина им на мислене - всички без един са мислили, че Земята е плоска...но не е ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 15-June 05 Потребител N: 834 ![]() |
А и нека вметна, че Drummer е съвършенно прав, а Mort се опитва да си защитава тезата с аргументи на 10 годишно хлапе(и то не особено умно 10 годишно хлапе).
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ за кое е прав, че метълът е проста музика и няма смисъл?! А и ще казваш на някой че не е особено умен, когато го познаваш. Може аргументите да са ми глупави, но поне съм ги написал по-подробно, а твоите два реда може да си ги завреш отзад.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 09:58 PM |