![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
АКО ТОЗИ АЛБУМ БЕШЕ ЖЕНА, БИХ Я ЧУКАЛ.
Искам да кажа, че ме кефи. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Ако този албум беше мъж, бих го пречукал.
И аз го чух. Много добро. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Позволих си да го чуя...не е зле
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Щурме мерси,свалих си го и сега си го пускам!От началото не звъчат зле,дано и на татък да е същото!
![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 26 2005, 06:17 PM) Искам да кажа, че ме кефи. Ахахахаххахах ![]() Ебаси и цензурата ни се налага тук. А иначе се радвам че на някой му е харесало ![]() Мен лично ме учудиха страшно много и за това писах тук. Много качествена творба... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Става - хич не е лош.
Пък и Грол си е мьеталист - я хванете чуйте албумчето на Probot , целия инструментал го свири той ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Албумът е много добър. Чак останах изненадан от Foo Fighters
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Никога не съм се кефил на групата, но покрай вашите комнтари ще взема да го дръпна да щго чуя
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Angermeans @ Jun 27 2005, 12:11 PM) Става - хич не е лош. Пък и Грол си е мьеталист - я хванете чуйте албумчето на Probot , целия инструментал го свири той ![]() Там не участваше ли и Лем? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ Jun 27 2005, 04:25 PM) Цитат(Angermeans @ Jun 27 2005, 12:11 PM) Става - хич не е лош. Пък и Грол си е мьеталист - я хванете чуйте албумчето на Probot , целия инструментал го свири той ![]() Там не участваше ли и Лем? Да. В този албум във всяка песен участва по някой известен вокалист. Освен леми участват King Diamond, Tom Araya, Kronos, Max Cavalera.... http://bnrmetal.com/groups/prob.htm -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 28-June 05 Потребител N: 850 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ Jun 17 2005, 12:24 AM) Нескромно, но да кажа, че го свали благодание на мен, Щюрме ![]() Това е най-якото нещо от The Best Of Nirvana насам... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 28-June 05 Потребител N: 850 ![]() |
Щом Пешо е тук няма проблем със спама, но все пак се извинявам.
Ето какво казва Dave за In Your Honor: "In 20 years, when some kid asks his dad, 'You ever hear of Foo Fighters? Which record should I get?' They should say In Your Honor. Like if you wanna hear some Led Zeppelin? Get Physical Graffiti. That's exactly what I want to happen with this record. I want people to say 'Wow, that's the album they'll be remembered for.'" ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ех малко се надценява може би това момче, но както и да е
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 10-February 05 Потребител N: 738 ![]() |
Get Physical Graffiti ???
Интересно Едва ли с един албум ще успеят да измият срама от предишните шитове. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 2-July 05 Потребител N: 857 ![]() |
Тука е момента поздрав за сички които се чустват поздравени ;]
Foo Fighters - The One яко яко... ![]() -------------------- But you need no doors to find God.
If you believe.... Believe?! If you believe you are...gullible. Can you look around this world and believe in the goodness of a god who rules it? Famine, Pestilence, War, Disease and Death! They rule this world. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
What if I say I'm not like the others?
(Keep you in the dark) What if I say I'm not just another one of your plays? (You know they all... pretend) You're the pretender What if I say that I'll never surrender? What if I say I'm not like the others? (Keep you in the dark) What if I say I'm not just another one of your plays? (You know they all... pretend) You're the pretender What if I say that I'll never surrender? So who are you? Yeah, who are you? Yeah, who are you ![]() ![]() Не е от албума, за който е темата, но принципно... Та, IYN е много добро албумче, както е било казано и преди вече три години. Като цяло Фуу са група, която пускам рядко, и в ограничени количества като песни, но имат страхотни неща. И Дейв се справя доста добре според мен. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Даа, невероятен албум! А за The Pretender нямам думи
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Директорията или файла не съществува
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Темата е едва на малко повече от три години... Ето линк към Замунда, където албума го има.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Въобще не съм забелязал, а и тия хубавци не ги слушам, за да зная от кога е албума. Грешката е моя, извинявам се
![]() Благодаря все пак. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Доста приятен албум. Макар и да съм малко скептично настроена. Тези момчета ме грабнаха с Best of you...песен с която свързвам само хубави моменти
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 02:47 PM |