![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
аз пък си изтрих старото представяне, щото съм нов човек.
приятно ми е ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
А, здрасти.
Много ме хвана яд, защото на концерта на Агностик нито един от придружителите ми не каза ' Ей Мина, това е еди кой си, админа на форума'. После като питах кой е админа все пак ... :'ааа ма ти не го ли видя' ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
здравей! добре е да станеш нов човек, както е като да си облечеш нови дрехи и да хвърлиш старите в огъня.
Цитат It was a large room. Full of people. All kinds. And they had all arrived at the same buidling at more or less the same time. And they were all free. And they were all asking themselves the same question: What is behind that curtain? You were born. And so you're free. So happy birthday.
-------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Здравей
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Ами нов аватар..подпис, ник?:"))) И
Здравей! -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 11-June 05 Град: Палачинково Потребител N: 828 ![]() |
xskacorex specialno za tebe oniq grupi deto si govorihme za tqh - corebomb.data.bg - bodybag,cargol's....podobni..:)az sam terrypratchett ot mirc,ako me pomnish
-------------------- ПИСУК!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
DAM 10x i bravo za novata samoli4nost
![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(Skacore @ Jun 27 2005, 12:43 PM) xskacorex specialno za tebe oniq grupi deto si govorihme za tqh - corebomb.data.bg - bodybag,cargol's....podobni..:)az sam terrypratchett ot mirc,ako me pomnish Bodybag са много яки! xskacorex шс напием на морето нали е? :{}: Приятно ми е, и весело изкарване в форума а хи хих ![]() :аз съм хеви метал: |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
xdobrex xdo6ylx
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 11-June 05 Град: Палачинково Потребител N: 828 ![]() |
Bodybag кефат на мах,да:)!!!
-------------------- ПИСУК!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
ники, помня те бе, ти пък.. сега на murphy's law ще се видим, нали?
фальо ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
дано, дано....че пари няма....Във Варна няма ли да ходиш тая година? ако не отида лично аз ще
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ПИСУК!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
утре пристигам в софия. ще остана до мърфис, после към берковица за експлойтед и във варна също ще отида, разбира се
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
неделя -> среща -> ти там? аз ->
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
йеей един трезвен човек на Експлойтед
![]() Хах бе казал че ще ме учиш да ям правилно ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ro6ava GarGa @ Jul 8 2005, 08:43 PM) неделя -> среща -> ти там? аз -> ![]() каква среща? а, ти, другарю си безнадежден случай, обаче ще съжаляваш за думите си "зеленчуците долуу".. чушки и домати, който не яде. той голям не-ще да порасте. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
GO VEGAN!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 249 Регистриран: 1-December 05 Потребител N: 1055 ![]() |
Щом си нов човек,здрасти и от мене
![]() -------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 82 Регистриран: 9-December 05 Потребител N: 1070 ![]() |
Давай
Ти си мъж ; ) -------------------- Pale colors paint the picture of mankinds usurped hallucination
You dreamt but alas you were dead. A faded bruised clone of the imitation that was copied centuries ago There is no wailing and no grief and there are not enough tears in the sky to mourn the fall of man, not enough strength to raise our heads and say farewell... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 249 Регистриран: 1-December 05 Потребител N: 1055 ![]() |
?!
![]() ![]() -------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 82 Регистриран: 9-December 05 Потребител N: 1070 ![]() |
.. aко всъщност е х.х
-------------------- Pale colors paint the picture of mankinds usurped hallucination
You dreamt but alas you were dead. A faded bruised clone of the imitation that was copied centuries ago There is no wailing and no grief and there are not enough tears in the sky to mourn the fall of man, not enough strength to raise our heads and say farewell... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
и аз нищо не разбрах, ама това представяне е на пичка си лелина време..
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
^^за хромозоми ставаше въпрос майче...
xskacorey primerno Този коментар е бил редактиран от stage на Dec 22 2005, 04:02 AM -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 20-November 05 Потребител N: 1031 ![]() |
Май наистина ще ти трябва нов подпис.
Цитат This user's profile has been temporarily disabled for special maintenance. The profile will be available again shortly. Sorry for the inconvenience.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регистриран: 1-December 05 Потребител N: 1057 ![]() |
Преди6ната ти ли4ност пове4е ми харесва6е
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
hah, ama ti ne me poznavashe, kogato byah predishnoto az
![]() onzi den pochti ne te vidiah i edva te poznah, chestita koleda -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регистриран: 1-December 05 Потребител N: 1057 ![]() |
бях се маскирала затова не си ме познал
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
хаха, не си изпуснала много, че не си ме познавала.. а сега не печелиш много, че ме познаваш
![]() след малко пораствам.. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
току 6то нау4их
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:16 AM |