![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Все още сме в самото начало на 2006-та, така че не е късно за тази тема. Албумите на кои групи чакате с нетърпение?
За мен: Дотук DragonForce извадиха нещо наистина смазващо, Norther се представят повече от задоволително, Elvenking също радват. "In the Arms of Devastation" на Kataklysm е стабилна работа. Новият In Flames, колкото и да е противоречив, ме кефи безумно. Концертният албум на Rhapsody е направен с респектиращ професионализъм, но не е студиен запис, така че, предполагам, не се брои. Оттук насетне ще се ослушвам за: Blind Guardian. Тук няма какво толкова да се каже, очаквам поредния шедьовър. Те са група, доказала, че винаги е в състояние да изненадва с нещо оригинално. Wintersun! Дебютът беше отвъд феноменален. Ако вторият успее поне да задържи това ниво, би било невероятно постижение. Luca Turilli. Гениален композитор, доказвал го е многократно. Точно за него съм абсолютно убеден, че ще издаде поредния велик албум. Symphony X. Отколешни любимци, наред с Dream Theater и Threshold са ми любимите прогресари. Трябваше да завършат новата си творба още миналата година, но заради Gigantour нещата се отложиха доста. Скоро трябва да е факт. Dimmu Borgir. Дано успеят да издадат албума тази година. Съдейки по постоянната градация в творчеството им, трябва да е нещо извънземно. Manowar. Последният ми върна вярата, че не са се изчерпали. Паузата между него и предстоящият е достатъчна, за да сътворят качествен запис. Пък и това е една от групите с които съм прослушал метъл, по дяволите... Bal-Sagoth. Абсолютни уникати са, а и толкова време го работят този шести албум, че няма как да не е як. Ensiferum. Твърде интересно е какво ще сътворят без Jari, но пък с Petri в състава. Дано не се издънят... Rage. Очертава се титанична пауър метъл резачка, а фактът, че Smolski е подхванал цял оркестър за начинанието, не оставя място за съмнение в резултата. Ще да е нещо култово в духа на "Lingua Mortis". Cradle Of Filth. След последния съм със смесени очаквания, но все още са сред най-любимите групи и няма как да ми е безразлично. Надявам се ако не на шедьовър, то поне на нещо смислено. Sinergy. Kim, Alexi и компания никога не са ме разочаровали. Всеки от албумите им е отличен сам по себе си. Дано и новият продължи традицията. Малко нестандартен пауър метъл в наши дни е повече от добре дошъл. Cannibal Corpse. Ами велики са. Последните два бяха зверски, особено "The Wretched Spawn" ми е най-любимия ever. Dissection. Доста време мина от последното им издание, но някои просто си го могат. Двете нови парчета, които слушах, звучат повече от обещаващо. Тestament. Хайде, вече. Не знам колко години го правят този албум, не знам и в какъв състав ще го запишат; просто знам, че искам да го слушам възможно най-скоро. Slayer. Същата работа. Очакванията ми са доволно високи. Пък и някак си не си представям точно те да ме разочароват. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Не знам кой е обявил официално, че ще издава албум тази година, но от тези, които са, определено чакам две неща с нетърпение:
MACHINE HEAD Тука няма нужда от коментар даже. Вижте темата в подфорума с новините и това, което казва Robb Flynn за новите парчета. LAMB OF GOD Защото им е време вече. Не е минал сигурно ден от последните 6 месеца, в който да не слушам поне веднъж някой от 3-те(или 4-те всъщност) албума до тук. Просто имам огромни очаквания за следващия. Доколкото знам и Killswitch Engage готвят албум, ама като имам предвид последния... много много не очаквам от тях. Загубиха уникалната си емоция с новия войкал. Testament ако издадат албум, ще е епохално събитие. 7 години от "The Gathering", ебати! Slayer - абе - "Slayer, са си Slayer, колкото и да не им харесва това на някои хора". Последния беше леко излагация. Време им е и на The Haunted и Merauder за нови албуми, ама никой нищо не е казвал. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
очаквам на следните групи
Cradle of Filth - поредният супер албум, мисля Therion - искам още класическа музика + метъл!!! Уникалноооо!! Вагнер!!!! ![]() Angtoria - дебютният албум на групата на Сара. и естествено, ако Vangelis издаде нещо би било прекрасно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Ами на първо място от това, което е обявено - ManOwaR, Blind Guardian и Slayer. Дано само ManOwaR излезе тази година, че ше полудея ако трябва да чакам още една! А новия Гардиън обещава да е доста интересен и различен, имат нов барабанист... абе ще видим - очаква се с нетърпение сингъла първо.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Аз дотук от съм чул новите на In Flames и Deathstars. Вторият е адски силен, макар да не е точно каквото очаквах... което не ми попречи да се зарибя тотално!
Иначе, що се отнася до задавщи се тави, няма как да не спомена Cradle of Filth, Dimmu Borgir, The Kovenant (тия ми лазят по нервите вече), Testament... Точно преди да натисна "Add Reply" се присетих за Samael и Cyberya... да видим ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Dark Tranquillity-любимците..вярвам, че ще се представят отлично.
Blind Guadrdian-много,много надежди на любимата група-едно е сигурно-това ще е един по-различен Гардиън. Dissection Това се чака с голям интерес. Tad Morose Дано да намерят хубав вокалист-инструменталът е гарантиран Steel Attack-о,тази моя любима група-очаквам много от тях с Хемлин зад микрофона. Нямам търпение. Излезлите в интеренет няма какво да ги коментирам-чул съм ги и не ги очаквам вече. Не се сещам друго, което ме интересува и излиза тази година. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Най-чаканото нещо със сигурност са сингълът и албумът на Blind Guardian. Не може да са ти любима група и да мислиш по различен начин. Предубедена работа, но от сега имат запазена първата графа в ТОП 10 за годината.
![]() И на мен ми е любопитно какво ще сътворят Ensiferum в този нов състав. Адски доволна съм от нещата, които чух на Edguy и Dragonforce. ![]() ![]() Гледам, че се заформя приятна година. А, да - новата Katatonia е убийствено яка. ![]() ![]() Айде живи и здрави и дано са възможно по-малко разочарованията. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Цитат(InsArt†ure @ Jan 14 2006, 09:53 PM) Steel Attack-о,тази моя любима група-очаквам много от тях с Хемлин зад микрофона. Нямам търпение. Ей верно ли ше има нов Steel Attack?!! Супер, ама ако можеше Стив Стийл да се върне направо щях да ревна от умиление. А тия Rage не се спряха бе братче. Усещам, че 2006 ще е доста силна година! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Eee, Ицо може ли да изредиш всичките, не е честно просто...
![]() Аз ще спомена в допълнение само една Kamelot ![]() EDIT: Всъщност нека са две - Edguy - The Rocket Ride - как го пропуснахте всъщност ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Mnogo 4akah za DarkAges na Soulfly i zeh 4e go do4akax a sega 4akam Cradle of Filth i ManOwaR!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Evergrey Без коментар.
Blind Guardian Поредното музикално бижу. Kamelot Доста висока летва са вдигнали. Дано я стигнат отново. Wintersun Сигурен съм, че ще е като първия. Това е достатъчно като коментар. Machine Head Хубави неща чета, дано размажат с нещо много яко. Testament И на мен ми се слуша нещо ново. Sinergy Всичките им албуми са силни, би трябвало и този да е. Slayer Ще му се кефя, без значение какъв ще е. Cannibal Corpse Задължително е да се чуе. Dimmu Borgir Ами факт е, че имат жестоки албуми. И този сигурно няма да е по-различен. Dark Tranquillity Ако направят още нещо от типа на Character (в което съм сигурен), просто няма да намеря абсолютно никакви думи да опиша величието им. Не че сега намирам. Tad Morose Вокал могат да намерят, другото си го имат. Symphony X Ами с такива инструменталисти и да искат не могат да сътворят нещо слабо. Ensiferum Според мен ще се издънят. За други не се сещам в момента. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Цитат(Mort @ Jan 14 2006, 11:33 PM) EDIT: Всъщност нека са две - Edguy - The Rocket Ride - как го пропуснахте всъщност ![]() Любо, 30 минути по-рано съм написала следното ![]() Цитат Адски доволна съм от нещата, които чух на Edguy и Dragonforce.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ами вие си ги изброихте...с всичко съм съгласен, бих добавил и Металика, колкото и да е неприсъщо за мен.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат(feather @ Jan 14 2006, 11:57 PM) Цитат(Mort @ Jan 14 2006, 11:33 PM) EDIT: Всъщност нека са две - Edguy - The Rocket Ride - как го пропуснахте всъщност ![]() Любо, 30 минути по-рано съм написала следното ![]() Цитат Адски доволна съм от нещата, които чух на Edguy и Dragonforce. Опа, хвана ме ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Бих добавил новият Dismember, който очакваме съвсем скоро.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 474 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 901 ![]() |
Аз чакам новия албум на RANCID. Да видим този път какво "боза" ще сътворят Tim, Lars, Math и Brett.
-------------------- Mother, Father, look at your little monster. I'm a hero, I'm a zero, I'm the butt of the worst joke in history. I'm a lock without a key, a city with no door, a prayer without faith, a show without a score. I'm a bad word, a wink, a nod, a shiver, an untold story, sex without purity, a creeping gray memory. I am incomplete...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Dissection - най-големи очаквания за нещо НЕ-човешко
![]() Slayer ще видим ![]() ![]() Ensiferum - не очаквам нещо невероятно, но групата ме кефи Dark Inversion - защо всички ги забравяте?? доколкото съм чувал, ще издават нов албум ![]() Cannibal Corpse - няма нужда от коментар 100% ще има други по-добри, но или не се сещам или не знам е се очакват. Ще поживеем и ще видим ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Dimmu, Cradle, Dark Tranquillity от тук разбирам че щели да изкарват нови албуми?
![]() Иначе от тея за които знам - Tool, Deftones, Sepultura, Machine Head, Lacuna Coil, за тях се сещам сега -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
никога не е имало албум който да чакам с нетърпение...даже си са появават много бързо не мога да им насмогна...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^ има нещо такова,аз определено не насмогвам,за съжаление имам само 2 уши
![]() Няма смисъл да повтарям,почти всички групи,които очаквам да издадaт албум,са изброени.(като се почне-Evergrey,Kamelot,Xandria...............) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Най-силно очаквам нещата на Blind Guardian, Wintersun, Sinergy... Не знам дали Imperanon ще издадат нещо ново, но се надявам. Също така новият Rage представлява интерес, както и отрочето на Dimmu Borgir. А, и Cannibal Corpse, хехе...
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Evergrey, Anathema, Sinergy, Moonspell, Dark Tranquillity, Bal-Sagoth, Kamelot
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Raise Hell, Testament, Mors Principium Est...Те другите, които чаках вече излязоха.
За Megadeth и Iced Earth не съм чувала, дали ще издават, но се надявам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
Определено Enslaved. След Isa, който ме изкефи безумно, очаквам нещо дори още по-добро...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 3-December 05 Град: Търново Потребител N: 1060 ![]() |
Аве информирани хора сте или поне голяма част от хората тук , а не мога да разбера как въобще никой не споменава за 2 заглавия които са ....хм най меко казано бащите на доста от по-горните кои харесвани от мен кои не групи . та говорим за :
CELTIC FROST и VENOM ![]() ![]() -------------------- дет кючек спийд гюбек психаделика кур метал
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Никой не спомена Ария
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 505 Регистриран: 11-October 04 Град: гр. София Потребител N: 630 ![]() |
ЕЙ! Ще ви пляскам всичките! Как можахте да забравите:
QUEENSRYCHE - "Operation:Mindcrime II" - с гост вокалисти Памела Мур и Рони Джеймс Дио - нали се сещате за какво иде реч??? Излиза на 31 март IRON MAIDEN - обявен е за октомври - без коментар DIO - сигурен съм, че албума ще реже глави OZZY OSBOURNE - казал е, че тази година ще издава ICED EARTH - Помните ли, че Джон Скафър каза, че следващия албум ще е продължение на "Something Wicked This Way Comes"???? W.A.S.P. - на официалния си сайт са обявили, че тази година ще има нов албум. Любимци!!! SAXON - и те казаха, че ще има нова тава И да се надяваме, че MORBID ANGEL ще изкарат нещо ново с Дейв Винсент. О да!!! Напомням ви, че CRIMSON GLORY се събраха в оригиналния си състав с Midnight!! ![]() -------------------- Brutallica on Z-Rock
brutallica@zrockbg.com www.zrockbg.com www.myspace.com/brutallicashow |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
^
Значиии... За Queensryche - честно казано съм адски скептичен към албуми, кръстени по този начин (живото доказателство е новият Helloween ![]() Iron Maiden - ако си сложите ръката на сърцето трябва да признаете, че те не са издавали наистина силен албум от 1988-ма насам. Защо точно този да е такъв? DIO - Да, може би няма да е лош, че може дори и хубав да излезе. Ама чак пък нетърпение... Ozzy - За него най-добре ще е НИКОГА повече да не издава каквото и да било, и бездруго вече доволно осра легендата. Iced Earth - Не може да се издаде читаво продължение на "Something Wicked This Way Comes" без участието на Мат, Рипъра не би бил на място там (айде пак ми обяснете колко октави хваща, пука ми). Абе то и бездруго мястото не му е в тая група, ама айде... W.A.S.P. - А техният последен сносен албум кога беше?!? 1989? Saxon - Еми може да не е лош... Аз на тях не им разбирам Що се отнася до Morbid Angel и Crimson Glory - наистина бих искал да чуя нещо ново, но за съжаление не съм чул, че ще издават... [/хейтърщина] -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Айде да се разберем, SaXoN тази година ще ПРЕИЗДАВАТ албуми, но няма да ИЗДАВАТ нови...
За Мейдън не знаех между другото ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(abductor @ Jan 18 2006, 06:04 PM) Iron Maiden - ако си сложите ръката на сърцето трябва да признаете, че те не са издавали наистина силен албум от 1988-ма насам. Защо точно този да е такъв? Стига де. "Brave New World" цепи мрака. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 10:17 PM |