Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
3 страници V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Кои албуми очаквате с най-голям интерес?, за настоящата година иде реч
Warrior Of Ice
коментар Jan 14 2006, 09:17 PM
Коментар #1

Balance Guardian

Група: Админ
Коментари: 28395
Регистриран: 12-January 03
Град: София
Потребител N: 3

Все още сме в самото начало на 2006-та, така че не е късно за тази тема. Албумите на кои групи чакате с нетърпение?

За мен: Дотук DragonForce извадиха нещо наистина смазващо, Norther се представят повече от задоволително, Elvenking също радват. "In the Arms of Devastation" на Kataklysm е стабилна работа. Новият In Flames, колкото и да е противоречив, ме кефи безумно. Концертният албум на Rhapsody е направен с респектиращ професионализъм, но не е студиен запис, така че, предполагам, не се брои. Оттук насетне ще се ослушвам за:

Blind Guardian. Тук няма какво толкова да се каже, очаквам поредния шедьовър. Те са група, доказала, че винаги е в състояние да изненадва с нещо оригинално.

Wintersun! Дебютът беше отвъд феноменален. Ако вторият успее поне да задържи това ниво, би било невероятно постижение.

Luca Turilli. Гениален композитор, доказвал го е многократно. Точно за него съм абсолютно убеден, че ще издаде поредния велик албум.

Symphony X. Отколешни любимци, наред с Dream Theater и Threshold са ми любимите прогресари. Трябваше да завършат новата си творба още миналата година, но заради Gigantour нещата се отложиха доста. Скоро трябва да е факт.

Dimmu Borgir. Дано успеят да издадат албума тази година. Съдейки по постоянната градация в творчеството им, трябва да е нещо извънземно.

Manowar. Последният ми върна вярата, че не са се изчерпали. Паузата между него и предстоящият е достатъчна, за да сътворят качествен запис. Пък и това е една от групите с които съм прослушал метъл, по дяволите...

Bal-Sagoth. Абсолютни уникати са, а и толкова време го работят този шести албум, че няма как да не е як.

Ensiferum. Твърде интересно е какво ще сътворят без Jari, но пък с Petri в състава. Дано не се издънят...

Rage. Очертава се титанична пауър метъл резачка, а фактът, че Smolski е подхванал цял оркестър за начинанието, не оставя място за съмнение в резултата. Ще да е нещо култово в духа на "Lingua Mortis".

Cradle Of Filth. След последния съм със смесени очаквания, но все още са сред най-любимите групи и няма как да ми е безразлично. Надявам се ако не на шедьовър, то поне на нещо смислено.

Sinergy. Kim, Alexi и компания никога не са ме разочаровали. Всеки от албумите им е отличен сам по себе си. Дано и новият продължи традицията. Малко нестандартен пауър метъл в наши дни е повече от добре дошъл.

Cannibal Corpse. Ами велики са. Последните два бяха зверски, особено "The Wretched Spawn" ми е най-любимия ever.

Dissection. Доста време мина от последното им издание, но някои просто си го могат. Двете нови парчета, които слушах, звучат повече от обещаващо.

Тestament. Хайде, вече. Не знам колко години го правят този албум, не знам и в какъв състав ще го запишат; просто знам, че искам да го слушам възможно най-скоро.

Slayer. Същата работа. Очакванията ми са доволно високи. Пък и някак си не си представям точно те да ме разочароват.

--------------------
Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
Go to the top of the page

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Jan 14 2006, 09:35 PM
Коментар #2

Facepalmer

Група: Приятели
Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63

Не знам кой е обявил официално, че ще издава албум тази година, но от тези, които са, определено чакам две неща с нетърпение:

MACHINE HEAD
Тука няма нужда от коментар даже. Вижте темата в подфорума с новините и това, което казва Robb Flynn за новите парчета.

LAMB OF GOD
Защото им е време вече. Не е минал сигурно ден от последните 6 месеца, в който да не слушам поне веднъж някой от 3-те(или 4-те всъщност) албума до тук. Просто имам огромни очаквания за следващия.

Доколкото знам и Killswitch Engage готвят албум, ама като имам предвид последния... много много не очаквам от тях. Загубиха уникалната си емоция с новия войкал.

Testament ако издадат албум, ще е епохално събитие. 7 години от "The Gathering", ебати!

Slayer - абе - "Slayer, са си Slayer, колкото и да не им харесва това на някои хора". Последния беше леко излагация.

Време им е и на The Haunted и Merauder за нови албуми, ама никой нищо не е казвал.

--------------------

+Quote Post
Nikola Bathory
коментар Jan 14 2006, 09:40 PM
Коментар #3

Прогресиращ

Група: Потребители
Коментари: 955
Регистриран: 12-June 04
Потребител N: 516

очаквам на следните групи
Cradle of Filth - поредният супер албум, мисля
Therion - искам още класическа музика + метъл!!! Уникалноооо!! Вагнер!!!! punk.gif
Angtoria - дебютният албум на групата на Сара.
и естествено, ако Vangelis издаде нещо би било прекрасно.

--------------------

+Quote Post
ManOwaRadO
коментар Jan 14 2006, 09:46 PM
Коментар #4

WARLORD

Коментари: 1193
Регистриран: 15-October 05
Град: Шопландия
Потребител N: 976

Ами на първо място от това, което е обявено - ManOwaR, Blind Guardian и Slayer. Дано само ManOwaR излезе тази година, че ше полудея ако трябва да чакам още една! А новия Гардиън обещава да е доста интересен и различен, имат нов барабанист... абе ще видим - очаква се с нетърпение сингъла първо.

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Beerzebub
коментар Jan 14 2006, 09:53 PM
Коментар #5

Da schlägt es links

Коментари: 3756
Регистриран: 17-January 03
Потребител N: 8

Аз дотук от съм чул новите на In Flames и Deathstars. Вторият е адски силен, макар да не е точно каквото очаквах... което не ми попречи да се зарибя тотално!
Иначе, що се отнася до задавщи се тави, няма как да не спомена Cradle of Filth, Dimmu Borgir, The Kovenant (тия ми лазят по нервите вече), Testament...

Точно преди да натисна "Add Reply" се присетих за Samael и Cyberya... да видим smile.gif

--------------------
meh.

+Quote Post
InsArtTure
коментар Jan 14 2006, 09:53 PM
Коментар #6

Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е

Коментари: 3402
Регистриран: 29-October 03
Потребител N: 317

Dark Tranquillity-любимците..вярвам, че ще се представят отлично.

Blind Guadrdian-много,много надежди на любимата група-едно е сигурно-това ще е един по-различен Гардиън.

Dissection Това се чака с голям интерес.

Tad Morose Дано да намерят хубав вокалист-инструменталът е гарантиран

Steel Attack-о,тази моя любима група-очаквам много от тях с Хемлин зад микрофона. Нямам търпение.

Излезлите в интеренет няма какво да ги коментирам-чул съм ги и не ги очаквам вече.

Не се сещам друго, което ме интересува и излиза тази година.

--------------------
"Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith

+Quote Post
feather
коментар Jan 14 2006, 10:03 PM
Коментар #7

какво ме гледаш, а?

Коментари: 1460
Регистриран: 3-November 04
Потребител N: 653

Най-чаканото нещо със сигурност са сингълът и албумът на Blind Guardian. Не може да са ти любима група и да мислиш по различен начин. Предубедена работа, но от сега имат запазена първата графа в ТОП 10 за годината. wink.gif Много ми е любопитно как ще се справи новият барабанист. Ханзи изнесе допълнителна информация по съдържанието на тавата и ми стана още по-интересно за какво ще иде реч.
И на мен ми е любопитно какво ще сътворят Ensiferum в този нов състав. Адски доволна съм от нещата, които чух на Edguy и Dragonforce. guitar.gif За Wintersun не мога и да предполагам какво ще се пръкне - имам предчувствие, че или ще ми хареса адски много или ще продължа да се разбивам на дебюта...wink.gif Наистина новият на Elvenking е впечатляващо добър. Нещата на Luca, Manowar и Rage също ще бъдат предизвикателство и за самите музиканти.
Гледам, че се заформя приятна година. А, да - новата Katatonia е убийствено яка. metal.gif Предполагам, че тази година ще станат ясни и нещата около сагата Nightwish. Sonata Arctica се излагат в последно време с издаването на разни компилации, така че и там ще се следи положението - време им е. Спомням си, че и Korpiklaani дадоха заявки за нов албум през 2006-та. metal.gif
Айде живи и здрави и дано са възможно по-малко разочарованията. guitar.gif Очертава се чакането на албумите да е съпроводено и с доста яки концерти в милата ни родина! icon_headbang[1].gif

+Quote Post
ManOwaRadO
коментар Jan 14 2006, 10:09 PM
Коментар #8

WARLORD

Цитат(InsArt†ure @ Jan 14 2006, 09:53 PM)
Steel Attack-о,тази моя любима група-очаквам много от тях с Хемлин зад микрофона. Нямам търпение.

Ей верно ли ше има нов Steel Attack?!! Супер, ама ако можеше Стив Стийл да се върне направо щях да ревна от умиление.

А тия Rage не се спряха бе братче. Усещам, че 2006 ще е доста силна година! icon_headbang[1].gif

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Mort
коментар Jan 14 2006, 10:33 PM
Коментар #9

Witcher

Група: Metal World Conclave
Коментари: 4075
Регистриран: 8-October 03
Град: Sofia
Потребител N: 296

Eee, Ицо може ли да изредиш всичките, не е честно просто... wink.gif

Аз ще спомена в допълнение само една Kamelot bowdown.gif

EDIT: Всъщност нека са две - Edguy - The Rocket Ride - как го пропуснахте всъщност blink.gif ?! Албумът е супер як и отсега ми е в топ 10 за 2006та...

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
Arq
коментар Jan 14 2006, 11:21 PM
Коментар #10

空の叫び 真夜中の

Коментари: 1128
Регистриран: 2-January 06
Град: под слънцето(на сянка) София!
Потребител N: 1102

Mnogo 4akah za DarkAges na Soulfly i zeh 4e go do4akax a sega 4akam Cradle of Filth i ManOwaR! bowdown.gif punk.gif

--------------------

+Quote Post
Slash
коментар Jan 14 2006, 11:29 PM
Коментар #11

Сатана

Коментари: 7135
Регистриран: 1-April 05
Потребител N: 783

Evergrey Без коментар.

Blind Guardian Поредното музикално бижу.

Kamelot Доста висока летва са вдигнали. Дано я стигнат отново.

Wintersun Сигурен съм, че ще е като първия. Това е достатъчно като коментар.

Machine Head Хубави неща чета, дано размажат с нещо много яко.

Testament И на мен ми се слуша нещо ново.

Sinergy Всичките им албуми са силни, би трябвало и този да е.

Slayer Ще му се кефя, без значение какъв ще е.

Cannibal Corpse Задължително е да се чуе.

Dimmu Borgir Ами факт е, че имат жестоки албуми. И този сигурно няма да е по-различен.

Dark Tranquillity Ако направят още нещо от типа на Character (в което съм сигурен), просто няма да намеря абсолютно никакви думи да опиша величието им. Не че сега намирам.

Tad Morose Вокал могат да намерят, другото си го имат.

Symphony X Ами с такива инструменталисти и да искат не могат да сътворят нещо слабо.

Ensiferum Според мен ще се издънят.

За други не се сещам в момента.

+Quote Post
feather
коментар Jan 14 2006, 11:57 PM
Коментар #12

какво ме гледаш, а?

Коментари: 1460
Регистриран: 3-November 04
Потребител N: 653

Цитат(Mort @ Jan 14 2006, 11:33 PM)
EDIT: Всъщност нека са две - Edguy - The Rocket Ride - как го пропуснахте всъщност blink.gif ?!

Любо, 30 минути по-рано съм написала следното wink.gif :
Цитат
Адски доволна съм от нещата, които чух на Edguy и Dragonforce.

+Quote Post
Svetyl
коментар Jan 15 2006, 12:31 AM
Коментар #13

Поетично бездушен

Коментари: 6131
Град: Русе / Велико Търново
Потребител N: 295

Ами вие си ги изброихте...с всичко съм съгласен, бих добавил и Металика, колкото и да е неприсъщо за мен.

--------------------
Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse.

Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто.

+Quote Post
Mort
коментар Jan 15 2006, 10:13 AM
Коментар #14

Witcher

Група: Metal World Conclave
Коментари: 4075
Потребител N: 296

Цитат(feather @ Jan 14 2006, 11:57 PM)
Цитат(Mort @ Jan 14 2006, 11:33 PM)
EDIT: Всъщност нека са две - Edguy - The Rocket Ride - как го пропуснахте всъщност blink.gif ?!

Любо, 30 минути по-рано съм написала следното wink.gif :
Цитат
Адски доволна съм от нещата, които чух на Edguy и Dragonforce.

Опа, хвана ме tongue.gif - пропуснал съм го нещо rolleyes.gif ...

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
abductor
коментар Jan 15 2006, 10:22 AM
Коментар #15

Undead

Коментари: 1287
Регистриран: 23-July 04
Град: Пуовдив
Потребител N: 569

Бих добавил новият Dismember, който очакваме съвсем скоро.

--------------------
...Never Wake the Dead...

+Quote Post
gtzvetkov
коментар Jan 15 2006, 10:40 AM
Коментар #16

Просветен

Коментари: 474
Регистриран: 14-August 05
Потребител N: 901

Аз чакам новия албум на RANCID. Да видим този път какво "боза" ще сътворят Tim, Lars, Math и Brett.

--------------------
Mother, Father, look at your little monster. I'm a hero, I'm a zero, I'm the butt of the worst joke in history. I'm a lock without a key, a city with no door, a prayer without faith, a show without a score. I'm a bad word, a wink, a nod, a shiver, an untold story, sex without purity, a creeping gray memory. I am incomplete...

+Quote Post
Blashyrkh
коментар Jan 15 2006, 01:47 PM
Коментар #17

Демон

Коментари: 2148
Регистриран: 14-December 04
Потребител N: 693

Dissection - най-големи очаквания за нещо НЕ-човешко bowdown.gif
Slayer ще видим huh.gif, любима група са... unsure.gif
Ensiferum - не очаквам нещо невероятно, но групата ме кефи
Dark Inversion - защо всички ги забравяте?? доколкото съм чувал, ще издават нов албум metal.gif
Cannibal Corpse - няма нужда от коментар

100% ще има други по-добри, но или не се сещам или не знам е се очакват.

Ще поживеем и ще видим drinks_drunk.gif

+Quote Post
gad
коментар Jan 15 2006, 01:49 PM
Коментар #18

Crack The Skye

Коментари: 722
Регистриран: 11-March 04
Потребител N: 424

Dimmu, Cradle, Dark Tranquillity от тук разбирам че щели да изкарват нови албуми? huh.gif

Иначе от тея за които знам - Tool, Deftones, Sepultura, Machine Head, Lacuna Coil, за тях се сещам сега

--------------------

+Quote Post
Revenant
коментар Jan 15 2006, 01:59 PM
Коментар #19

Cosmic Sailor

Коментари: 1451
Регистриран: 15-March 05
Град: Half Moon Cay, the Bahamas
Потребител N: 771

никога не е имало албум който да чакам с нетърпение...даже си са появават много бързо не мога да им насмогна...

--------------------

+Quote Post
`Xandria`
коментар Jan 15 2006, 02:50 PM
Коментар #20

Демон

Коментари: 2408
Регистриран: 5-November 05
Потребител N: 1009

^ има нещо такова,аз определено не насмогвам,за съжаление имам само 2 уши sp_ike.gif

Няма смисъл да повтарям,почти всички групи,които очаквам да издадaт албум,са изброени.(като се почне-Evergrey,Kamelot,Xandria...............)

+Quote Post
Rolf
коментар Jan 15 2006, 03:06 PM
Коментар #21

метъл

Коментари: 3123
Регистриран: 8-October 05
Потребител N: 963

Най-силно очаквам нещата на Blind Guardian, Wintersun, Sinergy... Не знам дали Imperanon ще издадат нещо ново, но се надявам. Също така новият Rage представлява интерес, както и отрочето на Dimmu Borgir. А, и Cannibal Corpse, хехе... devilsmiley.gif

--------------------
We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool,
Vain glory be my wicked guide...

+Quote Post
Wolfheart
коментар Jan 15 2006, 10:21 PM
Коментар #22

Я свободен

Коментари: 4327
Регистриран: 16-March 04
Потребител N: 429

Evergrey, Anathema, Sinergy, Moonspell, Dark Tranquillity, Bal-Sagoth, Kamelot

--------------------

Broken hearts are for assholes!

+Quote Post
Lucretia
коментар Jan 16 2006, 11:03 AM
Коментар #23

Просветен

Коментари: 401
Регистриран: 25-October 05
Град: Хангар 18
Потребител N: 996

Raise Hell, Testament, Mors Principium Est...Те другите, които чаках вече излязоха.
За Megadeth и Iced Earth не съм чувала, дали ще издават, но се надявам.

+Quote Post
2Cool4U
коментар Jan 17 2006, 12:56 AM
Коментар #24

Прослушващ метъл
**

Коментари: 143
Регистриран: 13-November 03
Потребител N: 327

Определено Enslaved. След Isa, който ме изкефи безумно, очаквам нещо дори още по-добро...

+Quote Post
A.N.U.S.
коментар Jan 17 2006, 06:13 PM
Коментар #25

Непросветен
*

Коментари: 5
Регистриран: 3-December 05
Град: Търново
Потребител N: 1060

Аве информирани хора сте или поне голяма част от хората тук , а не мога да разбера как въобще никой не споменава за 2 заглавия които са ....хм най меко казано бащите на доста от по-горните кои харесвани от мен кои не групи . та говорим за :

CELTIC FROST и VENOM

bowdown.gif metal.gif

--------------------
дет кючек спийд гюбек психаделика кур метал

+Quote Post
ManOwaRadO
коментар Jan 18 2006, 11:49 AM
Коментар #26

WARLORD

Никой не спомена Ария

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Dagon
коментар Jan 18 2006, 02:01 PM
Коментар #27

Прогресиращ

Коментари: 505
Регистриран: 11-October 04
Град: гр. София
Потребител N: 630

ЕЙ! Ще ви пляскам всичките! Как можахте да забравите:

QUEENSRYCHE - "Operation:Mindcrime II" - с гост вокалисти Памела Мур и Рони Джеймс Дио - нали се сещате за какво иде реч??? Излиза на 31 март

IRON MAIDEN - обявен е за октомври - без коментар

DIO - сигурен съм, че албума ще реже глави

OZZY OSBOURNE - казал е, че тази година ще издава

ICED EARTH - Помните ли, че Джон Скафър каза, че следващия албум ще е продължение на "Something Wicked This Way Comes"????

W.A.S.P. - на официалния си сайт са обявили, че тази година ще има нов албум. Любимци!!!

SAXON - и те казаха, че ще има нова тава

И да се надяваме, че MORBID ANGEL ще изкарат нещо ново с Дейв Винсент. О да!!! Напомням ви, че CRIMSON GLORY се събраха в оригиналния си състав с Midnight!! devilsmiley.gif

--------------------
Brutallica on Z-Rock
brutallica@zrockbg.com
www.zrockbg.com
www.myspace.com/brutallicashow

+Quote Post
abductor
коментар Jan 18 2006, 06:04 PM
Коментар #28

Undead

Коментари: 1287
Регистриран: 23-July 04
Град: Пуовдив
Потребител N: 569

^
Значиии...

За Queensryche - честно казано съм адски скептичен към албуми, кръстени по този начин (живото доказателство е новият Helloween puke.gif ), защото обикновено не покриват стандартите на легендарните албуми, чиитo втори, трети или 654654-ми части са.
Iron Maiden - ако си сложите ръката на сърцето трябва да признаете, че те не са издавали наистина силен албум от 1988-ма насам. Защо точно този да е такъв?
DIO - Да, може би няма да е лош, че може дори и хубав да излезе. Ама чак пък нетърпение...
Ozzy - За него най-добре ще е НИКОГА повече да не издава каквото и да било, и бездруго вече доволно осра легендата.
Iced Earth - Не може да се издаде читаво продължение на "Something Wicked This Way Comes" без участието на Мат, Рипъра не би бил на място там (айде пак ми обяснете колко октави хваща, пука ми). Абе то и бездруго мястото не му е в тая група, ама айде...
W.A.S.P. - А техният последен сносен албум кога беше?!? 1989?
Saxon - Еми може да не е лош... Аз на тях не им разбирам

Що се отнася до Morbid Angel и Crimson Glory - наистина бих искал да чуя нещо ново, но за съжаление не съм чул, че ще издават...
[/хейтърщина]

--------------------
...Never Wake the Dead...

+Quote Post
Svetyl
коментар Jan 18 2006, 06:39 PM
Коментар #29

Поетично бездушен

Коментари: 6131
Град: Русе / Велико Търново
Потребител N: 295

Айде да се разберем, SaXoN тази година ще ПРЕИЗДАВАТ албуми, но няма да ИЗДАВАТ нови...
За Мейдън не знаех между другото icon_headbang[1].gif

--------------------
Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse.

Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто.

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Jan 18 2006, 06:56 PM
Коментар #30

Facepalmer

Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63

Цитат(abductor @ Jan 18 2006, 06:04 PM)
Iron Maiden - ако си сложите ръката на сърцето трябва да признаете, че те не са издавали наистина силен албум от 1988-ма насам. Защо точно този да е такъв?

Стига де. "Brave New World" цепи мрака.

--------------------

+Quote Post

3 страници V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 27th July 2025 - 10:17 PM