![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Албумът определено е як. Някак си обаче не успява да ме грабне като предишния. Не знам... може би трябват още слушания. Кефи ме, че са вкарали повече мелодични моменти. По принцип това им е силната страна. А и... има много песни, а на всичко отгоре не са и къси. Някак си пренасищат и в същото време не запомняш нищо конкретно. "Killing Teh Beast" май ме накефи най-много.
разбира се, че ни харесва, но нали това беше целта на темата за 2007-ма, да не се създава тема за всеки нов албум.. ![]() Абе аре стига бе! Напрао да направим една тема "темаТА" и в нея да пишем всичко, а? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 125 Регистриран: 11-March 06 Град: In the Shadows Потребител N: 1208 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
Chimaira отдавна минаха и заминаха покрай метълкора.. Иначе за албума: харесва ми. Не мога да определя дали е повече от едноимения, но определено ми харесва. Звука определено е по-органичен, макар и не толкова размазващ. Както казах, май и те са тръгнали на кръстоносен поход като Trivium. Кой знае?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 125 Регистриран: 11-March 06 Град: In the Shadows Потребител N: 1208 ![]() |
Албумът кърти
![]() Не чак толкова добър колкото TIOR, но все пак размазващ. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Определено ми харесва повече от предишния, който беше малко пресилено брутален. Оставам на мнение, че "The Impossibility Of Reason" е най-силната им творба, но "Resurrection" отстъпва с малко.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Въпреки, че не харесвах предишните им албуми, не мога да отрека, че слушах Resurrection цяла сутрин на МП3-ката си.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Тук можете да гледате видеоклипа на "Destroy And Dominate".
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 133 Регистриран: 8-July 08 Град: Червен бряг Потребител N: 2842 ![]() |
![]() Chimeria е създадена през 1998 в Кливлънд, Охайо. Името на групата е взаимствано от чудовището, познато от гръцката митология - химера. Групата е създадена през 1998 година от китариста Jason Hagar и вокалиста Mark Hunter. В последствие към групата се присъединяват Jason Genaro (барабани) и Andrew Ermlick (бас китара). След няколко репетиции, Ermlick поканва Rob Arnold (Common Thread, Sanctum) да се присъедини към групата. През 1999 година, групата записва първият си демо запис. По време на записите Rob Arnold препоръчва на Mark Hunter и Jason Hager, да заменят Jason Genaro със Andols Herrick (Sanctum). Бандата прекарва голяма част от 1999 год., свирейки на живо из Америка. През '99-та год. Ermlick напуска групата за да продължи своето обучение. Неговото място се заема от Rob Lesniak. През същата '99-та година, групата записва още едно демо, след което песни на Chimaira започват да се пускат по колежанските радиостанции. Групата е поканена да участва в късометражно предаване, което се излъчва по интернет - "Farmclub.com". След изпълнението на песента "Dead Inside" по време на предаването, групата подписва договор с "Roadrunner Records". През 2000-та година, групата записва първото си EP - "This Present Darkness", а през 2001-ва година издава и първият си албум - "Pass out of Existence". От създаването си до сега, групата има едва 5 албума: [*] Pass out of Existence (2001) [*] The Impossibility of Reason (2003) [*] Chimaira (2005) [*] Resurrection (2007) [*] The Infection (2009) Инфо: Wikipedia Какво е Вашето мнение за тази група? Слушали ли сте ги? Кой тяхен албум Ви харесва най-много? П.П: Това ми е първата тема, която правя с цел да бъде дискутирана дадена група. Надявам се, да е станала добре.. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 215 Регистриран: 20-April 09 Град: София Потребител N: 3367 ![]() |
мисля че вече има такава тема.
Аз съм фен на Chimaira от доста време, групата кърти, от тях и още няколко знаменити бандички тръгва цялата вълна NWOAHM, мастъри в стила си, понякога ме дразнят хардкор набежките, но като цяло разцепват. любим албум The Impossibility of Reason! ![]() -------------------- Showing promise of a perfect land,no regrets for a fallen ground.The Omen passed,woman possessed.Reflect on the duties held.Oceans morph to dust-Chasing the timeline.Bolts of light flash-Original Storm God.The atmosphere that floats above the earth Is Corrupt for Man
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Любим ми е едноименния. А последния нещо не ме грабна, има нещо странно.
Иначе, за да ги слушам дори аз, значи са доволно груби типове и ме кефят определено, да. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Едноименния никога няма да го надминат, да.
Преди това са приличен нео/метълкор - нищо особено. Ресърекшъна е твърде тегав за слушане. Новия не съм го слушал много - стори ми се бавен и беззъб и го заебах. Трябва да пробвам пак. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 215 Регистриран: 20-April 09 Град: София Потребител N: 3367 ![]() |
пробвай го албумът си струва!
-------------------- Showing promise of a perfect land,no regrets for a fallen ground.The Omen passed,woman possessed.Reflect on the duties held.Oceans morph to dust-Chasing the timeline.Bolts of light flash-Original Storm God.The atmosphere that floats above the earth Is Corrupt for Man
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
любим албум The Impossibility of Reason! ![]() И на мен. ![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ресърекшън има супер идеи и рифчета, обаче наистина става тегав. Едноименното парче обаче е гениално <3
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 133 Регистриран: 8-July 08 Град: Червен бряг Потребител N: 2842 ![]() |
Явно наистина е имало и друга тема за групата.. Хем я търсих, ама.. Не е зле да се оправи търсачката
![]() За групата. Мен лично ме кефят и то доста. Любимите ми албуми са "Chimaira" и "Resurrection". От албума "Resurrection" почти всички песни ми харесват. Особенно едноименната, също така "Pleasure in Pain" е много добра.. Новия албум от няколко дена насам почти само него си въртя и не е никак лош. Но "Chimaira" и "Resurrection" просто разбиват. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Не е зле да се оправи търсачката ![]() На търсачката нищо й няма, проблемът е в задмониторното устройство. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Сега си пуснах едноименният албум и до момента наистина съм впечатлен. Четох из нета сравнения с Тривиум, Слипнот, а то нямат нищо общо просто здрав хардкор
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
напълно съгласен, а и те са много преди тривиум
-------------------- Showing promise of a perfect land,no regrets for a fallen ground.The Omen passed,woman possessed.Reflect on the duties held.Oceans morph to dust-Chasing the timeline.Bolts of light flash-Original Storm God.The atmosphere that floats above the earth Is Corrupt for Man
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Само може би вокалите не ми допадат но се търпят, но другото наистина е страхотно
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Изравям темата, защото чак наскоро чух новия албум. Цъкам си аз каналите и гледам клипа на "Destroy and Dominate" без да имам идея на коя банда е и си викан баси якото. И некво - OMG, Chimaira!
Албумът ме смаза тотално. "Resurrection" беше такова тъпо повтаряне на предните им неща, че след като съм писал ревюто преди години не съм го пускал и веднъж. Новия с тия бавни песни и постоянно градене на наслагващо се напрежение ме разбива. Иде ми да кажа, че е нещо като метълкор еквивалент на Godflesh, ама няма. ![]() Сега си пуснах едноименният албум и до момента наистина съм впечатлен. Четох из нета сравнения с Тривиум, Слипнот, а то нямат нищо общо просто здрав хардкор Боже! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
![]() ![]() ![]() Остави я металиката, тя си праска така определенийца. Сега, за да го отсрамя, ще те питам - кажи ми, инфекциозното чудовище на Щимайрътъ' не ти ли бие направо на дет ?? Особено с грухтенето и жуленето в The Venom Inside. Егати оргазмичния запис е тоя албум. Обичам ги бавни. Бързо всеки може. -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е те си имат дет забежки от едноименния насам.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Добре, че изрови темата, че и аз го бях пропуснала това албумче...
Ressurection така и не зарадва както едно време първите 3 и общо казано събираше пайжини на харда. Тъй, тегля... И Destroy and Dominate е бахти якото парче, на тези момчета им отива да звучат бавно и тежко. Още от Jade са ми го доказали... -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Една от много малкото модерни и нашумели кор-залитащи банди, които ме кефят. Просто са... тежки!
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 04:08 AM |