![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Тук се намира новото отроче на Fear Factory. Все още не съм го чул, но отварям темата за мнения. Стефан, например, вече може да сподели впечатления...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Албумът е странен и изисква още малко слушания. Не е толкова слаб, колкото очаквах - това миога да кажа със сигурност. Самата музика, особено рифовете като цяло, е нещо ново за Fear Factory. Трябва се чуе поне
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 2-July 05 Град: Пловдив Потребител N: 856 ![]() |
Слушам го за трети път вече и съм леко разочарован.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 27-November 04 Град: Nqkade odvad Потребител N: 673 ![]() |
Сега го слушам за 2-ри път.Burton е бил много прав когато каза,че албума ще е нещо малко по-различно.За мен Transgression е албум на крайностите-по-тежките части са доста екстремни,а мелодичните са станали повече и по-добри от преди.Мен много ми харесва отварящата песен,почти не съм чувал Burton да пее цяла песен по тоя начин.А,да китарите-ми белгийския се правеше на Дино в Archetype,тук вече виждаме неговия стил.За баса ми е трудно да говоря,но от ритъм секцията ми се струва,че Рей си дава по-малко зор.
Бих му дал 8/8.5 и отгоре(или 6.5/7 ако не си падате по мелодичните части,които тук са доста) например... Рапорт даден,рапорт приет ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Наистина барабаните са учудващо бавни за албум на Fear Factory. А това да прекаляват с мелодичните вокали си им е маниер още от Obsolete. Не е нещо ново. Абе албумът е странен. Някой вманиачен фен на бандата би открил доста нови елементи и би се накефил много сигурно, но пък някой непредубеден може и да не го изтрае до края.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Не съм от най-големите фенове на групата, но "Transgression" ме разочарова. Просто не звучи като албум на Fear Factory... Всички тези мелодични вокали обезобразяват тотално стила на бандата. Има доста комерсиални песнички, някои от които (например "Supernova", "I Will Follow") стигат дотам да звучат като безлично radio friendly рокче. Баладичните моменти дразнят. Къде отиде агресията, която беше запазена марка на Fear Factory?
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всъщност, колкото и позитивно да се опитах да подходя към този албум, той не предизивика никакво желание за преслушване.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
ам не е ло6о албум4ето но сяка6 е най-слабото им досега ...има време да го слу6ам пак ...и DIGIMORTAL не ме кефе6е в началото ама...и пак албума е доста по-добър от разни тъпи бичикии като новия на чимайра ...
-------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
^
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(t0xIc @ Aug 5 2005, 05:42 PM) и пак албума е доста по-добър от разни тъпи бичикии като новия на чимайра ... Новият албум на Chimaira е доста по-смислен от дискутираното творение на Fear Factory... според мен. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
аз ти говоря за качество ,а не за сравнение на стиловете..но няма6е нужда да споменава6 знам те кво слу6а6
![]() ПС - и мразя соулфлай ![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе, t0xIc, хейтър смотан, можеш ли да ми обясниш какво по дяволите имат общо Fear Factory и Chimaira?????
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
хахах сега и хейтър станах
![]() нямат ни6то об6то стилово ..сравнявам им новите ..хмм някой тъпак като тебе би използвал "тави" колкото повече слу6ам трансгреъна толкова почва да ме кефи...архетайп бе6е много добър албум ама чак сега осъзнавам че е бил това което феновете на ФФ са очаквали от тях - старите рифове на ГЪЗАРЕС изпълнявани от сега6ния басист , дивите барабани и 1-2 по тежки песни - сайбъруейст , бонескрейпър или слейв лейбър ....а в новия има толкова много иновации ...мен ме дразни само една песен ...супернова ..ама кво да се прави ....а албума на чимайра е абсолютен шит ..новия ..тва имах предвид ...че може и да е по-зле ако не те кефи мнението ми се оплачи на Волен Сидеров ![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 23-August 04 Потребител N: 598 ![]() |
Айде да се разберем, първо не е Чимайра, а Кимийра и второ мноооого малко хора мислят, че албумът им е смотан, точно напротив.
Последното FF не блести с нищо. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
дреме ми как се произнася ,а мен си ме кефи новото отроче на ФФ ...всеки с мнението си , но за мен някой песни от трансгре6ъна на ФФ са доста култови ...разни хора разни идеали
ПС-тва с аватара ти e от форевър на троудаун нали? -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 23-August 04 Потребител N: 598 ![]() |
Аха, именно от там е!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 09:51 PM |