![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 3-September 05 Град: somewhere Потребител N: 921 ![]() |
почнах го
![]() -------------------- This body holding me reminds me of my own mortality.
Embrace this moment. Remember. We are eternal. All this pain is an illusion |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Много як, наистина. Страхотен саунд.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Не е качено от нас, но пак заслужава да се метнете през прозореца от щастие:
S.O.D. - Kill Yourself, The Movie -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Страхотна работа, момчета, благодаря за хубавата музика!
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
H.I.M - Dark Light
По-добър от предишните по мое мнение! Но нищо ново. Просто малко по-добре измислен. ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 14-October 05 Потребител N: 974 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrer @ Oct 25 2005, 11:53 AM) H.I.M - Dark Light По-добър от предишните по мое мнение! Но нищо ново. Просто малко по-добре измислен. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
patica for teh win
![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Cathedral - The Garden of Unearthly Delights
![]() Поредният албум на култовата heavy/doom метъл група ![]() сериозно погледнато доста добре звучащ албум, лично за мен има някакви пънк влияния... не бих могъл да определя стила, но наистина много добре звучащ. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Айде и аз да дам моя скромен принос
![]() http://torrents.linkos.bg/details.php?id=16217 Мисля че това е задължително за феновете на Cradle Of Filth ... пък и за останалите от обща култура. ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
The Second Guess - My Life This Year
За всички почитатели на пънка и непоносимия саунд! ![]() Не, сериозно, доста приятно албумче. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 14-October 05 Потребител N: 974 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrer @ Nov 6 2005, 06:58 PM) The Second Guess - My Life This Year За всички почитатели на пънка и непоносимия саунд! ![]() Не, сериозно, доста приятно албумче. Да в момента си го слушам много е яко ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Adema - Planets
Трудно ми е да повярвам, че група, която съм харесвал доста издава толкова слабоумен албум. наистина жалко. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Great Metal Covers
от нашият приятел Elby, страхотна колекция с кавъри! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Iced Earth - Gettysburg - DVD
Двойното DVD, което издадоха Iced Earth. Не е качено от нас, но мисля, че си заслужава. Регистрацията на въпросния тракер е напълно свободна в момента! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Metallica - ...And Justice For All (WITH BASS)
Благодаря на Sepulgayahead за предоставянето на това! ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Rammstein - Rosenrot DVD (by Elby)
Рип на DVD-то. Machine Head - Elegies ![]() ![]() ![]() Всичко от нашият приятел Elby. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Стига бе, как е възможно толкоз рано?!?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Е, това е advance promo с voiceover-и, но все пак...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
А другаде освен на торент има ли го, че се сваля адски бавно?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Dungeon - One Step Beyond
След повече от 10 години творчество, няколко страхотни EP-та, както и два незабравими дългосвирещи албуми Австралийските Power Metal легенди решиха да не продължават повече бандата и за последно издадоха One Step Beyond. Наистина жалък край за тази страхотна банда! Все пак има какво да се чуе в албума... приятно слушане! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Amazon-Victoria Regia
а ла Nightwish edit: Между другото лично мен ми хареса повече от Найтуиш, можете да го чуете. И благодаря на DarkSide за предоставянето му ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе бая имат да драпат да стигнат дори Angels Fall First (който определено е най-слабия Nightwish албум) примерно. Твърде зелени и неопитни са, да не говорим, че продукцията и звука също са далеч от AAF, който също не звучи особено качествено.
Но пък са млада група има хляб в тях, стига да вложат малко повече оригиналност. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Честно ми харесаха повече.... някак Найтуиш имат нещо, което ме дразни... ама както и да е, не бих казал, че са по-добри
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 09:13 PM |