![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 20-November 05 Потребител N: 1031 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Доста голяма разлика в стила се забелязва. Новия вокал се справя доста добре ама и той май не е много сигурен как иска да звучи ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Всъщност новият вокал е Petri Lindroos от Norther...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Pharaoh - 2006 - The Longest Night
Втори албум на американските пауър метъли. Вокалът (Tim Aymar) навярно го познавате от Control Denied. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Gate - Iselilija 2004
Страхотен фолк/алтърнатив рок. Тотално задължителен. Доста е странен, но в това му е чарът. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ми мерси Ицо ама го имам от около 3-4 месеца
![]() Сега видях,че е видео... МЕРСИ! -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Vortex - 2006 - Welcome To Metalland
Това е една холандска банда, която съществува от далечната 79-та! ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mystic Circle - 2006 - The Bloody Path Of God
Новият албум на една добре известна в екстремните среди немска банда. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Сега ще го сваля за да дразня Slash
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Много рано бе...
... НЯМА! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Новият Rage е НЕВЕРОЯТЕН!!!
Представях си нещо подобно, когато слушах за идеите им, но това надмина по качество, всичко подобно, което съм слушал... ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Новият RAGE е тотална мазня!!!! Как може, мамицата му, а ми бяха любима група, и преди някои да почне да скача, първо да си погледне ЕГН-то, преди да спори с мен за музика. Откакто Пийви махна гърците, единственното умно нещо, което са записали е Unity....и то донякъде.
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() *чака Щурма да отговори* -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(magodeoz @ Feb 19 2006, 01:10 PM) Новият RAGE е тотална мазня!!!! Как може, мамицата му, а ми бяха любима група, и преди някои да почне да скача, първо да си погледне ЕГН-то, преди да спори с мен за музика. Хайде не излизай с тоя номер, Милене. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
тцтцтц, разконсперираха ме
![]() ![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ице, може би не е тук мястото, ама да си те помоля за компресиран концерта на Haggard, когато можеш
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(magodeoz @ Feb 19 2006, 01:10 PM) Новият RAGE е тотална мазня!!!! Как може, мамицата му, а ми бяха любима група, и преди някои да почне да скача, първо да си погледне ЕГН-то, преди да спори с мен за музика. Откакто Пийви махна гърците, единственното умно нещо, което са записали е Unity....и то донякъде. Хахаха. Няма как да споря, заради ЕГН-то ти. Иначе ми приличаш на един познат... жалко, че умря. едит: Абе, рожден ден ми е днеска... що пък да не кажа каквото мисля... Боли ме фара, за ЕГН-то ти. То не те прави по-малко глупав, а просто не ти дава оправдание за глупостта. ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Bal-Sagoth - 2006 - The Chtonic Chronicles
Дългоочакваният шести албум на една уникална английска банда. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Putrefy - 2006 - Putrefy-RETAIL
Някакво безумие сега от мен! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Абе, рожден ден ми е днеска... що пък да не кажа каквото мисля... Боли ме фара, за ЕГН-то ти. То не те прави по-малко глупав, а просто не ти дава оправдание за глупостта. много смело, много смело....ама най обичам на живо да ми говорят такива неща ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не се съмнявай, че ще ти го каже и на живо. И само за протокола - и аз съм на неговото мнение.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
И аз!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:07 PM |