![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Feb 26 2006, 09:13 AM) Tommy Victor от Prong жули рифовете тука. Трябва да се чуе. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат Пиша тука, а не в "Търся". Някой да има нещо на Griffin? Или втория албум на Thunderbolt? Групите дето ще идват с Краля, нали се сещате? Аз ще се погрижа след 1-2 дни да ги дръпна от мулето. Beyond Fear - много добра вокална работа, но рифовката не ми направи някакво особено добро впечатление. Нито пък барабаните. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Между другото, да са ни честити 500 торента!
![]() За толкова бройки, имаме изтеглени от по повече от хиляда човека, което си е доста от където и да се погледне. Благодарности на всички, които са качвали!!! ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Tenhi - 2006 - Maaaet
Това е новият албум на една много странна финландска банда. Музиката им не може да се нарече метъл, но има страхотна меланхолична атмосфера. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Новия на Atreyu никак не е приятен хах.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Самите те по принцип никак не са приятни.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Що бе? Не е толкова лош. Като предния е, а той ме радваше.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Mar 3 2006, 11:51 AM) Точно нещо ново Dark Heavy ми се слушаше в последно време!!! А като се спомене, че са и шведи... МНОГО ме изкефи този албум, дърпайте го! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Новия на Doro също е сносен...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето още благини:
Neaera - 2006 - Let The Tempest Come Sengir - 2006 - Sign Of Devotion Enforsaken - 2006 - Sinners Intuition -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Цитат Самите те по принцип никак не са приятни. Визията им е най-отблъскваща. Цитат Що бе? Не е толкова лош. Като предния е, а той ме радваше. Тоз ми идва прекалено еднообразен и чистите вокали ме дразнят нещо. Май дори са в по-голямо количество. Но все пак всичко субективно е. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Я, баба Доро
![]() Баси как може това да е единствената група, която съм чувал на тази страница? Я препоръчайте нещо че няма кога да се чуе всичко ... -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(RazorJack @ Mar 4 2006, 10:16 AM) Я, баба Доро ![]() Баси как може това да е единствената група, която съм чувал на тази страница? Я препоръчайте нещо че няма кога да се чуе всичко ... Абе последното й EP беше баси великото. Нз, защое махнала песните от него.... може и да не следя нещата точно, но както и да е. По-добре то да се чуе. Има си и английска версия на Либе Унд Фройндшафт -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 49 Регистриран: 5-March 06 Град: Благоевград Потребител N: 1197 ![]() |
Здравейте,
по прочетох отгоре-отгоре форума и разбрах,че има проблем с качването на торенти.Трябва да направиш торент да се свържеш с Щурм,който има права в арената и ... ,дълго и широко.Моите уважения към Щурм но не искате ли вие самите да качвате това което ве кефи,да го споделите с други фенове.Знам един свободен български тракер на който всеки само срещу регистрация може да си качва каквоно му е кеф.За сега аз лично си дърпам музика от 2 международни тракера като на единия съм качвал клипове от оригинални дискове,които имам лично (Iron Maiden,Cradle of Filth,Leaves' Eyes ...) а от другия само съм дърпал щото е на испански и немога да разбера откаде да качвам.Този втория тракер е само за метал и има доста неща.Там например си намерих Visceral Evisceration,които ги издирвах повече от незнам си колко години.Ако някой е заинтересован да направим този български торент сайт еквивалент на някои чужди метал тракери само с яка музика да пише.Аз лично имам за сега 40 GB само метал (не искам да се надувам щото знам,че има и фенове с много повече) но искам да имам още за което се сещате че трябва да има обмен между всички ни. За в бъдеще ще продължавам да се ровя в международните макар да ми отнема по няколко дена тегленето на торент но съм търпелив имайки в предвид,че на нашите тракери има малко качени торенти с яка музика. А иначе ако си имаме наш тракер с музика тегленето ще става по бързо. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тегленето от чуждите тракери, в които има много метъл и сега го правим.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 49 Регистриран: 5-March 06 Град: Благоевград Потребител N: 1197 ![]() |
Да О.К.
просто се опитвам да помогна за по голем обмен на торенти,не съм искал да засегна или обидя някои ако е така sorry Като цяло мисълта ми беше повече неща на наш тракер. За тегленето от чужденци от наши тракери Azureusa си има опциика коята като я зададеш блокира чуждите IP адреси. Така че тези торенти ще се теглят само от България -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, не си обидил никой, ти пък.
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да искам но кофтито е че upload-да ми е слаб с adsl съм и скоростта ми на upload е 20 kb
А иначе как е системата със свързването С Пешо? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 316 Регистриран: 28-June 05 Град: София Потребител N: 851 ![]() |
Metallica Cliff 'Em All! (1987)- http://www.arenabg.com/details.php?id=34124
Еее от кога го чаках. Е, това е! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 05:38 AM |