![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 67 Регистриран: 22-February 06 Потребител N: 1177 ![]() |
Сигурно ще ви подразня страшно много, но...Ще ме просветли ли някой как се свалят тези неща? Трябва ми покана ,за да си направя акаунт или какво? Простете невежеството ми...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 4-March 06 Потребител N: 1196 ![]() |
За да сваляш тези неща ти трябва:
първо - регистрация в Арената, която не знам как се прави в момента , моята е отдавна. второ - някоя програма за даунлод на торенти например бит торнадо или бит лорд има ги ето тук: http://torrent.start.bg/ а бе то тук всичко си е описано как требе. Айде успех ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Сигурно ще ви подразня страшно много, но...Ще ме просветли ли някой как се свалят тези неща? Трябва ми покана ,за да си направя акаунт или какво? Простете невежеството ми... ОК, сега ще се опитам да обясня основното. За да станеш потребител на АренаБГ трябва да получиш покана от вече регистриран потребител, който в рамките на един календарен месец е успял да качи минимум 50 GB. След като си получил покана си я активираш по възможно най-бързия начин и започваш да теглиш и качваш нещо, за да можеш да направиш хубав коефициент...Друго основно, както отбеляза колегата ( ![]() А ето и информация от сайта на Арена как да станеш супер потребител Цитат Как да стана "Супер потребител"? Съществуват два начина да станете "Супер потребител": * Коефициент над 1.05 * Чрез SMS * Чрез ARENABG Card Коефициент над 1.05: Вашият коефициент се формира като се раздели Вашия upload трафик на Вашия download трафик. Имайте предвид, че в момента свалянето от каталога също се брои за download трафик. За да получите статус "Супер потребител" трябва: * 1. Вашият коефициент да е над 1.05 * 2. Да сте реализирали над 20GB upload * 3. Да сте регистрирани преди повече от две седмици Статусът Ви ще се запази докато коефициентът Ви не падне под 1.04. Само да отбележа, че със СМС ставаш директно супер потребител и няма нужда от покани...Той струва 4.80 лв с ДДС. Ако съм пропуснала нещо важно - питай пак. ![]() А ето и нещо ново, което качихме. ![]() Celtic Frost - 2006 - Monotheist (Advance Promo) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Waterclime - 2006 - The Astral Factor
![]() Cronian - 2006 - Terra ![]() Killing Machine - 2006 - Metalmorphosis ![]() Iron Fire - 2006 - Revenge ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 29-March 06 Потребител N: 1251 ![]() |
Warrior Of Ice, можеш ли да намериш и да качиш другите 2 албума на "Iron Fire". Просто изключителна група. Мерси предварително.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 18-October 05 Потребител N: 984 ![]() |
Някои може ли да ми помогне да намеря "good friendly violent fun"на Exodus
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Стефане, тъп ли си? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
И аз мога да си едитвам постовете.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Поста не беше едитнат, само да отбележа.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз мога да си едитвам постовете. Не можеш. Има ограничение от един ден. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз мога да си едитвам постовете. Благодаря, вече си отговорих на горния въпрос. Изобщо не заслужаваш обяснения и го правя за последен път - в поста си не сложих обложката, защото е твърде голяма и твърде грозна. Това, че ти не можеш да приемеш, че можеш да сбъркаш и че пляскаш обвинения без реална причина, е вече съвсем отделен въпрос. Има хора, които още тогава си свалиха от дадения линк албума. Аман вече. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Новият на Narnia е учудващо як!
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Witchburner - Final Detonation
![]() Типичен Немски траш. При по-добра продукция и вокална работа, би могъл да бъде наречен и първокласен, но в момента, ще се хареса само на почитателите на траша. Bloodshoteye - An Unrelenting Assaul ![]() Добър метълкор, показващ колко неприятно може да звучи една жена... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Тази анти-религиозна тематика взема да ми става прекалено тийн история и не по-малко банална от фанатичната религиозност.
A новият God Among Insects е размазващ! ![]() "World Wide Death" беше много як, а "Zombienomicon" не му отстъпва... Обещаваща банда, плюс това са и шведи... П.П. Между другото, Seven Angels са разкошни!!! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Angtoria - 2006 - God has a Plan for us all
![]() Shades Of Dusk - 2006 - Caress The Despair ![]() Raise Hell - 2006 - City Of The Damned ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
ХОХХОо. Знам, че не е хубаво да се спами в тази тема,ноо страшно благодаря на перцето, задето е качила новия Steel Attack.
Мерси,Боби ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Извинения, че пиша тук, но някой може ли да ми поомгне с намирането на това?
Roger McGuinn - Treasures From The Folk Den едит: Разбира се, ако може да се купи някъде в София, моля да ми кажете от къде, с удоволствие ще го купя ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
The Absence 2005
Мелодет. За щастие не е поредното лутане из грифа. Доста идейно. Наподобява един вид трибют към европейската мелодет сцена. Трябва да се чуе. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 01:47 AM |