![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ето я въпросната тема, правя я важна. Първо, нека решим за username и парола. След което задачата е да се сийдне достатъчно, за да хванем ъплоудърски права или каквото там отговаря на регламента в датата. Може и по линия на Arenabg да действаме...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
АМи регвай некъв акаунт Metal-World с парола, която ще ни пратиш по PM и да се залавяме.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Акаунтът в data.bg е готов, казва се MworldTorrents, тъй като по-адекватните имена бяха заети, а други символи, освен букви, са забранени.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
А арена няма как да стане...
edit: всъщност колко посещаема е датата? и прати паса на пм -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Ами аз имам ъплоудърски права в linkos.bg и там съм качил доста хубави клипчета, ама въпроса е що да е така? Зашо ви е посещаемост, и без тва 98% от хората по торентите са чалгари ... що не си пуснем един наш MetalWorld тракер? Лесно е да пуснеш един php тракеr, нали си имате сървър за сайта и този форум? Ако не и на мен ми е много лесно да пусна един тракер на моя сървър, той е 100% пуснат ама от интернет доставчика зависи колко време ще е online
![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Викам да налазиме и Арената, за да може двама човека се изчакваме по-малко...
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пешо е прав за Арената, там броят на ъплоудърите е ограничен и май правата не се получават автоматически...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Абе ще се опитвам да ни уредя в Теам Музика...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Задействай се по въпроса; ако стане, ще е отлично!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
who's teh boss?
той да се задейства ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Качил съм вече около 2 GB през тракера на data.bg, до няколко дни ще се реализира заветната цифра 10.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сийднати са десетте гигабайта, а коефициентът е около 4. Вече можете да качвате каквито торенти искате в data.bg. И не използвайте акаунта за лийч.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат Грешка - Нямате права да добавяте торенти Нужно е да имате ранг "Супер потребител". За да го получите (автоматично) трябва да имате баланс по-голям от 1.00 и генериран трафик поне 10 гигабайта. Балансът ви е равен на отношението 'сийване' спрямо 'лийчване'. WTF? Или някой от вас качва нещо в момента? -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
тоя торент малоумен ли е?
отивам да се опитам в арена да напраа нещшо -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Скъпи, възможно е да имаме успех в арената.
Ще трябва след седмица и нещо да се свържеш с един от администраторите им за да проведете "разговор на високо ниво" ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lord Ash @ Aug 16 2005, 01:01 AM) Ще трябва след седмица и нещо да се свържеш с един от администраторите им за да проведете "разговор на високо ниво" ![]() ![]() ![]() Ще проведем. ![]() А в датата грешката е наистина малоумна, при положение, че дори сме надхвърлили критериите... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заеби я датата. Вероятно ще имаме успех в арената.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някакво развитие...? В data.bg все още нищо не се е променило.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чакаме админа на арена да си напече гъза на море, след което ви слагаме червените килимчета и ви правим среща в Хилтън.
ок? ![]() По принцип тоя пич Нечовек дето се регна е ъплоудър и приятел на въпросният админ. С него можеш да говориш ако проявиш желание. А и междудругото не става дума за админа PayForFree, а за Clawhammer... та това е ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://www.arenabg.com/userdetails.php?id=107926
Вече си имаме ъплоудърските права. Поради определени причини ги взех аз, а не Ицо, но както и да е. По принцип вероятно ще има объркване ако се опитаме да сийдваме от един акаунт, за това най-умното е всеки, който желае, да прави торентите, които иска и след това аз само ще ги кача, а той ще ги сийдва. Общо взето процедурата не е трудна. Я драснете кой ще качва! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз и Стефан със сигурност...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз мога да качам нещо...
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Първият ни качен торент е вече факт!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Значи дотук сме четирима
![]() Сашо, ще говорим в irc като се засечем. Ако имаш нещо дакачваш, казвай и ще действаме. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
и аз бих се включил стига да знаех как...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Във форума на Arenabg (а и на самия сайт) е обяснено доста подробно. Няма проблем, стига да има какво да качиш... Процедурата можеш да я обсъдиш с Пешо.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако имаш нещо ми пиши по icq и ще го качим набързо.
ок? ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
ок
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://www.arenabg.com/details.php?id=14425
Това е албума на Byzantine. Май Nightmare го искаше ![]() И междудругото повече от 3 ГБ трафик за няколко часа хич не е зле ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Edguy - Superheroes
![]() Радващ е интересът към каченото. Exodus-a за половин ден са го свалили 30-ина души. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th May 2025 - 10:48 AM |