![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Боби, заеби не мога да те разбера... приятели сме, ама верно не мога... какво толкова искаш да убедиш всеки харесал концерта, че е малоумник
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
WC, моля ти се, въздържай се да коментираш нещо, което грам не разбираш ![]() Първо - не ме познаваш и нямаш ни най-малка представа колко го разбирам. Второ - значи ти можеш да се гавриш както си искаш с Manowar, защото концертът им не ти е харесал, а аз нямам право да си кажа мнението за Slayer и In Flames, примерно, така ли? Кой казва, че аз познавам Slayer по-зле, отколкото ти, Scion или някой от другите познават Manowar? -------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1711 ![]() |
Както и да го въртим все ми се струва, че е по-добре една група да свири 5 часа и сам да си избереш кога ти стига, отколкото да свири час и 40 и да се чудиш това края ли беше ?
Manowar свириха за феновете си и аз като такъв съм доволен, че 5 часовият концерт се случи не къде да е, а в България. А тези от вас, които претендират, че са пораснали нека изказват мнение без излишни епитети. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
по-добре една група да свири 5 часа и сам да си избереш кога ти стига, отколкото да свири час и 40 и да се чудиш това края ли беше ? Тук си много прав но има и и още една гледна точка По добре като свърши концерта да нямам търпение да ги видя пак и да се надявам че другия път ще изсвирят други песни и точно когато ми е било най-яко... да свърши (за да мога да запазя добро впечатление) от колкото до такава степен да се пренаситиш, че да нямаш търпение да свърши и да нямаш желание в близките 2-3 години дори да си пуснеш тази група.. камо ли да им ходиш на концерт, защото видиш ли на предишния са гледали да разбият някакъв рекорд за лична слава Нямам нищо против 5 часов концерт пак казвам... но да се бяха изредили поне 3 групи ебати ...или поне 2 по-големи |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
Никой не те е карал да стоиш докрай, нали? Ето там ни е проблемът. Хората дойдоха с ясното намерение да свирят дълго, защото искат да поставят рекорд. На теб хем ти е било скучно, хем си стоял. Поправи ме, но можеше да си тръгнеш когато пожелаеш, доколкто помня. Щом толкова ти е писнало от Manowar, да си си излязъл. Те не са ти виновни с нищо. Това е тъпото и ирационалното на българския манталитет - ще ти е тъпо и все пак ще продължаваш да стоиш, за да можеш да кажеш после, че е било гадно, но ти стоически си понесъл страданието. Браво тогава, много се радвам за теб. Ще обявят за великомъченик някога - човекът, който влезе безплатно на концерт на Manowar, отегчи се, но въпреки това остана! Амин!
-------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Явно си изключително интелигентен тип .. а сега бъди още по интелигентен и ми посочи къде съм казал че изобщо съм издържал дори 10 минути вътре... или че съм седял изобщо а не съм влезнал само да си купя бира ...или пък че изобщо съм влезнал .... от къде знаеш че и още не съм там и продължавам да спя
УМНИКО! Много философи се навъдихте и се опитвате да държите сметка без изобщо да знаете за какво говорите или ...(дали като пикаете трябва да клякате..примерно) Опитах се просто да да изразя теза .. и не ми минавайте с това.."като ти писва тръгвай си" ....това е КОНЦЕРТ мамка му... а не свирят без почивка на някаква си забава , панаир или сватба където оркестъра е за фон и свири цяла вечер... ТЕ трябва да задържат вниманието ти не да те оттегчат КАПИШ? 80 % от присъстващите съм сигурен че в един моментт са си казали ... "хайде бе няма ли да свърши да им се ....майката".. сега кажи и че е нямало нищо излишно в този концерт? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
^ Значи излиза, че даваш коментар за концерт, който си слушал отвън... Другата седмица заминавам за Финландия, там Мейдън (изборът на група е съвсем случаен, просто тогава те наистина имат изяви там) имат два концерта, смятам да се позавъртя около стадиона и после ще отворя една тема тук да поразкажа какво се е случило и да дам компетентно мнение на база на това как изглеждат феновете след концерта и какво коментират.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ей ще съм ти много благодарен ако го направиш заради мен ! нека видим верно как мислят ескимосите.... дай сега по темата
Мисълта ми беше друга аз след като давам някакво мнение и го отстоявам значи имам някаква представа.. (най-малкото ясна) и не съм бил на оградите където съм се обръщал назад и са ми се привиждали 30 000.... но все пак бях на концерта както ще да излиза.. имах време дори някъде да се разходя из Каварна и пак да се върна. така че не мисля че някой може да ми държи сметка за какво мога да говоря и за какво не! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Ники ви го каза/преповтори най-добре: като ще свириш 168 часа постарай се да направиш шоу, което да задържи феновете до края. С дрън-дрън трала-ла и скучни сола не става. В крайна сметка тая банда какво иска? Да задоволи чистата си фен база или да прилапа нова? Щото според мен, благодарение на тоя си "рекорд", повече толкова народ тука няма да съберат, ако ще и да се насерат.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
Много съм доволен от целия Калиакра рок фест. Manowar писаха история на пети юли. Alice Cooper също се представи блестящо, а последният ден наистина беше вече умопомрачителен. In Flames не харесвам, но на живо са силни, не мога да отрека. Slayer просто ме отвяха, няма друга такава банда...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Toва с рекордите и пет-часовката си беше изненадка-сладка. Крачета - меки и главата - отвяна от парчета, които в един момент започнах да си мисля, че повтарят. Но не са повтаряли нищо. Мисля си, ако някой ни беше предупредил за времетраенето на концерта и цялата програма в тая вечер на Manowar, как щеше да изглежда публиката още на входа?
Slayer- опустошителни както винаги. Гледах ги през 2002 в София, оставиха много хубав спомен. Сега е още по- силен. Изненадах се от края на концерта. Но па те никога не са били много и голо- словни. А In Flames са група, която пак бих искала да гледам на живо. ...А на Slayer и трети път ще ида... -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Мисля си, ако някой ни беше предупредил за времетраенето на концерта и цялата програма в тая вечер на Manowar, как щеше да изглежда публиката още на входа? че те си предупредиха че ще има рекорд бе ![]() ![]() ![]() ![]() ама нищо де, догодина ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Искаш ли да се хванем на бас че поне 2 години няма да дойдат (и слава богу)
самия Цонко си го казва Цитат Avtora.com: Manowar се разделиха с публиката в Каварна с обещание, че пак ще се върнат в България. Как ще коментирате евентуален трети концерт на легендарната хеви метъл група? Цонко Цонев: Винаги може да се осъществи още един концерт, но според мен нещата трябва да са дозирани, да не се получи обратен ефект. Manowar досега не са ходили в Сърбия и Румъния. Може би догодина ще посетят и тези държави. Искам да видя колко рейса от БГ ще се вдигнат и ще отидат в сръбско или румънско |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Имах предвид при пускане на билетите за феста в продажба, да речем. По от рано.
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Жесток фест, нямам от какво да се оплача. Перфектни групи, перфектен звук, перфектна организация... Е, бирата покрай стадиона беше традиционно разредена, но това са бели кахъри.
![]() Дано традицията се запази и догодина видим още велики банди! -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Не можах да видя Менуор този път, но май и не съжалявам кой знае колко много... за сметка на това дядо Alice ме кара да санувам кошмари цяла нощ... шоуто му беше невероятно... още май не съм качила снимките на компа... и за десерт (довършване на врата ми от всякъде) In Flames, които меко казано ме впечатлиха и Slayer, на които брат ми беше заспал на скамейките...
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
най-сетне намерих темата за Каварна
![]() гледам "разни" мнения, че Меноуар свирили 5 часа... не знам за вас ама на мен ми дойде толкова добре, че просто няма на къде повече. Досега не бях присъствал на подобен концерт. За мен лично беше най-доброто преживяване от цялата ми лятна ваканция. Висях прав 9 часа на въпросния ден, когато бяха Меноуар ![]() ![]() на Алис Куупър не ми хареса толкова концерта. Не го видях и 1 път да комуникира с публиката ![]() А Слейър - ами ![]() ![]() Колкото до другите групи, които свиреха - Holyhell ме изкефиха много, Sixth Sense не бяха зле, изкефиха ме че контактуваха с публиката (за разлика от Куупъра ![]() ![]() [edit] и бирата ми хареса. а и не беше скъпа, то даже в моя град е по-скъпа и за по-малко количество ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Ей, вярно ли е, че Rammstein ще свирят в Каварна през лятото?
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Ей, вярно ли е, че Rammstein ще свирят в Каварна през лятото? Подозрително е нереалистично ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 39 Регистриран: 28-September 08 Град: Thunder Bluff Потребител N: 3010 ![]() |
аз пък разбрах за Dream Theater на 3 юли ииии някакъв слух за Arch Enemy
![]() ако AE наистина ще идват, няма такъв смазващ концерт, направо ще се размажа от кеф ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Някой ми говореше за Deicide в Каварна преди няколко дни, дано е вярно!
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 21-October 08 Град: Варна Потребител N: 3059 ![]() |
Deicide?!?!
![]() ![]() НО АКО Е ВЯРНО!!! АКО СЕ СЛУЧИ!!! АКО Е ИСТИНА!!! ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ![]() ![]() ![]() А за Dream Theatre и аз така чух. Не знам никаква сигурна информация. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Аз подочух някакви слухове за Арч Енеми, ама само слухове...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Да не си ги прочел 2 поста по-нагоре?
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
За Deicide се знае, само че мислех, че няма да е в Каварна. И там да е ако имам възможност ще отида да ги погледам. Нищо че Бентън е най-голямото лайно в дета.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^^По-скоро една вечер сънувах, че съм на концерт на Енеми в Каварна
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Вече е официално, Dream Theater са в Каварна на 3 Юли.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
SCORPIONS, ANTHRAX и BLIND GUARDIAN на "Kaliakra Rock Fest"!
Днес, "Joker Media" разпространиха следното съобщение: "SCORPIONS, ANTHRAX, BLIND GUARDIAN, NEAL MORSE и LAUREN HARRIS се нареждат до MOTLEY CRUE и DREAM THEATER в Каварна! Истинки рок удар очаква феновете на рока в България от 1-ви до 3-ти юли в Каварна, където тази година освен обявените вече MOTLEY CRUE и DREAM THEATER ще гостуват още и SCORPIONS, ANTHRAX, BLIND GUARDIAN, NEAL MORSE и LAUREN HARRIS. Организаторите на Калиакра Рок Фест 2009 – Община Каварна и Жокер медиа пускат в продажба билети за фестивала от утре – 27-ми март 2009. Билетите ще са с цена 100лв, като ще важат и за трите дни (1-3 юли). Местата, на които ще се продават са: в Билетния център на НДК, мрежата на Ticketstream и Eventim, а поради традиционния вече интерес от страна на феновете от съседните Румъния, Сърбия и Македония, тази година ще се продават билети и на тяхна територия (на Ticketpoint и Bilete за Румъния и на Eventim за Сърбия и Македония). В четвъртото издание на единственият по рода си Рок фестивал в България и на Балканите феновете ще се срещнат с едни от най-големите имена на световната Рок сцена. Най-разтърсващият Каликра Рок Фест 2009 ще бъде открит на 1-ви юли от американската глем рок банда MOTLEY CRUE. Те пристигат за първи път в България и то в оригинален състав. В тон с тяхната ексцентричност ще бъде и съпорта им в лицето на сексапилната Lаuren Harris (дъщеря на Steve Harris от Iron Maiden). На 2-ри юли ще посрещнем легендарната немска хард рок банда SCORPIONS - идол на не едно поколение рокери и рок банди в света. Групата, която накара цяла Европа да запее The Wind of Change - символ и химн на историческите промени в света в края на 1989г; бандата, която първа стъпи на Червения площад по време на Желязната завеса пред повече от 350 хиляди души; SCORPIONS, които вече 40 години пишат със собствен почерк историята на Световния Рок - абсолютно закономерно попадат в сърцето на Калиакра Рок Фест. Не само те, но и съпортът им заслужава уважението на публиката – на сцената излизат самите ANTHRAX. Ню Йоркската хеви метъл банда е една от ”голямата четворка” в метъла на 80-те заедно с Metallica, Megadeth и Slayer. Американците ще забият първи на 2-ри юли и за първи път пред хилядите си фенове в България. След тях и преди SCORPIONS ще видим и BLIND GUARDIAN - хеви метъл гост от Германия и също с доста сериозни публика. Заключителният трети ден на фестивала (3-ти юли) ще бъде не по-малко мощен в музикално и емоционално отношение. В светлината на прожекторите попада прогресив метъл бандата DREAM THEATER. След историческия им концерт в София на същата дата преди седем години, групата с най-верните фенове в света, ще се разпише на сцената в оригинален състав. Последният 10-ти студиен албум на прогресив метълите от Ню Йорк - BLACK CLOUDS & SILVER LININGS, се очаква на пазара през м.юни, когато стартира и Европейското им турне, с дата 3-ти юли в Каварна. Съпорт на идолите ще са NEAL MORSE, новата група на едноименния дългогодишен фронтмен на Spock’s Beard – един от основните възродители на класическия прогресив рок от 70-те години. В почти всичките солови албуми на NEAL MORSE (но не и този път) участва и Mike Portnoy - емблематичният барабанист на DREAM THEATER, като двамата са много близки лични приятели. И тази година по традиция г-н Цонко Цонев, кмет на гр.Каварна, ще зарадва един от гостите на Калиакра Рок Фест с възможно най-рокерската награда - мотоциклет Harley Davidson. Късметлията ще трябва да отговаря на единственото условие - да е притежател на тридневен билет за Калиакра Рок Фест 2009! Той ще бъде изтеглен след приключването на феста. Изненадите обаче не свършват дотук. Основните спонсори - Harley Davidson и Болярка АД, ще се погрижат за феновете на рока с още награди и много бира, а един от слушателите на STAR FM, ще стане първият в историята на Каликра Рок Фест и в България въобще – volunteer (доброволец). Той ще има невероятното право да участва в подготовката на целия фестивал, лично да се докосне до Рок звездите и да присъства в backstage на Каликра Рок Фест 2009!" -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 365 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3317 ![]() |
Scorpions?Какво ли не бих дал за да ги видя
![]() ![]() -------------------- Fuck you and die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
100лв билет за трите дни. Дано келешите пуснат билети за отделните дни, че иначе ще е баси тъпнята.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th June 2025 - 08:07 PM |