![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аре и аз да пусна една от тия теми. Интересно ми е какво мисли простолюдието по въпроса.
(Да, умнико. Сети се сам сега) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Аз гласувах за The More Things Change като зяло албума е най-добър според мен, макар и в другите да имаше доста добри песни, този ми напълни душата!
![]() -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Burn My Eyes ... има ли смисъл да обяснявам? С няколко думи - Davidian, Old, Block??!?!?
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
![]() Впрочем е грехота да избираш един, но избрах този. Imperium, Bite The Bullet, In The Presence Of My Enemies, Vim, Seasons Wither, Descend The Shades Of Night... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Slash @ Sep 3 2005, 02:25 AM) Впрочем е грехота да избираш един, но избрах този. Наистина е грехота, но и аз повторих твоя избор... Няма ни едно слабо парче в "Through The Ashes Of Empires". Същото се отнася и за други албуми на бандата - със същия успех можех да гласувам и за смазващия дебют, например... Просто "Through The Ashes..." най ми допада. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ако за момент спрем да гледаме на света през розови очила, бихме се сетили, че "Bite The Bullet" и "Left Unfinished" например не са сред най-силните парчета създавани някога, нали? Не, че са толкова лоши, ама да речем в първите два албума няма подобни моменти, нали? Аз си гласувам за "...The More Things Change" щото си ми е любим просто. Понякога бих казал и "Burn My Eyes", ама зависи от момента. Може би TMTC печели няколко точки повече заради разнообразието, защото "Ten Ton Hammer", "Bay Of Pigs" и "Blood Of The Zodiac" примерно ме карат да "
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
И все пак аз гласувам за Burn My Eyes...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Направо не е за вярване ... Стефане, как можа да не уважиш братята неометъли? Един Supercharger да беше сложил.
![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Направо се изкушавам да пусна подобни теми за Dark Tranquillity, Children of Bodom или Arch Eenemy...
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 3-September 05 Град: somewhere Потребител N: 921 ![]() |
eстесвено че Burn my eyes няма спор тука!
-------------------- This body holding me reminds me of my own mortality.
Embrace this moment. Remember. We are eternal. All this pain is an illusion |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
...The More Things Change
много емоционално ми действа тоя албум. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Sep 4 2005, 12:24 AM) Направо се изкушавам да пусна подобни теми за Dark Tranquillity, Children of Bodom или Arch Eenemy... ![]() Айде не, че и бездруго станаха множко... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Множко са, ама не виждам защо да ги няма. Все пак така е по-интересно да има повече теми. Виж в един момент като станат повече от една темите "Коя ви е любимата Sepultura?" би било проблем. Но докато още не се е стигнало до там, защо не?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
И в крайна сметка стигнахме ли до консенсус, че Through The Ashes Of Empires е с най-голям брой и най-размазващи парчета?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Sep 4 2005, 05:24 PM) Цитат(Beelzebub @ Sep 4 2005, 12:24 AM) Направо се изкушавам да пусна подобни теми за Dark Tranquillity, Children of Bodom или Arch Eenemy... ![]() Айде не, че и бездруго станаха множко... ![]() Направо, ако искаш да направим така - всеки да има право да постне по една такава тема а?! ![]() ![]() А иначе за да не е съвсем офф топик, се съгласявам с общото мнение ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Mort @ Sep 7 2005, 10:50 PM) Направо, ако искаш да направим така - всеки да има право да постне по една такава тема а?! ![]() ![]() А иначе за да не е съвсем офф топик, се съгласявам с общото мнение ![]() Е сега ако всички се фърлят да пускат такива теми ще стане тенденциозно и няма да е интересно. Всъщност точно това ме спира. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ Sep 7 2005, 12:01 PM) И в крайна сметка стигнахме ли до консенсус, че Through The Ashes Of Empires е с най-голям брой и най-размазващи парчета? Не, естествено. -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Доста труден избор
![]() Не че като слушам другите не си казвам "шутове и тупаници и пак шутове", ама този албум Е куфеенето. :moshin': |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Велика група! А на живо просто размазват.
Да спомена, че техния ню метъл период е най-доброто, което може да чуете от този стил. Просто Machine fuckin' Head и т'ва е, нямат слаб албум тия янки. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Между другото това е така.
Колкото и оплювки да понесат заради залитането в мейнстрийма, техния комерсиализъм е от най-готин тип. Обичам The Burning Red с неговите приглушени каси и агресивно рапиране - мога да слушам цял ден как Роб Флин ми се обяснява през зъби колко бил як. Виж, Drowning Pool, примерно, не мога. И един куп други буламачи. Но Флин го прави просто толкова култово, че щеш-не щеш - слушаш. И т.н. и т.н... -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Много, ама много се радвам, че Роб Флин е напуснал Vio-lence и е създал къде-къде по-великите Машийн Хед!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
^
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тихо, ти не разбираш!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Виж, инструменталът на Вио-Лентните цепи мрака, както съм казвал неведнъж.
Но от вокалите ми се драйфа, та да - наистина промяната е била нужна, но сега ще се заджафкаме със Ската... с него далеч не сме на едно мнение. ![]() -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
^^Нито пък ти, хахахах...
Драги ми Прийч, Да ми обясняваш ти кви са гадни вокалите на Vio-Lence е все едно аз да ти обяснявам какви бездарници са Opeth. Поздрави, Скат Порн -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Vio-lence е една много добра, ама много добра група. И какво от това, такива траш групи бол, вижте, MH е друга класа.
Абе не разбираш ти казах. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Нито пък ти, хахахах... Драги ми Прийч, Да ми обясняваш ти кви са гадни вокалите на Vio-Lence е все едно аз да ти обяснявам какви бездарници са Opeth. Поздрави, Скат Порн Да, знам колко ги тачиш. ![]() Затуй ш'се сопрем овреме. -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма да се сопрем, просто MH са много по-значими от Vio-lence и са допринесли за метъла много повече от тях, докажи ми противното. Няма лошо да те кефят Vio-lence де, само дето Машинните глави ги оунват.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Ми не.
Burn My Eyes е разцепващ албум с много добри рифове и песни. Концертът им тук смаза сериозно. Ама дотам, нео метъл периодът им е доста неприятен, също както и mallcore-а, който творят сега. А кой и за какво е по-значим е съвсем друг въпрос. Всеки сам си преценява. -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Е Дъ блекънинг на мен не ми е много молкорест... в смисъл, молкорът е доста опростен. Хубави песни по 8+ минути със стабилна доза сола и техничност за мен... не са точно молец.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 06:56 PM |