![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() proof 101 ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 23-October 03 Потребител N: 313 ![]() |
Цитат seriozno ne im se surdete..huhu..te rabotqt za 4ove6ko udovolstvie i plutsko i duhovno... pove4e takiva hora trevat sledvaiki logikata im za tqhnata jiznenovajna socialna deinost v ob6testvoto ![]() ![]() ![]() ![]() Но това не е така, затова - Shut up! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Та отново по темата - напоследък въртя до побъркване (разбира се, в промеждутъците между Death Angel, Cans, Ayreon и прочие металургии
![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Apr 10 2004, 05:31 PM) Та отново по темата - напоследък въртя до побъркване (разбира се, в промеждутъците между Death Angel, Cans, Ayreon и прочие металургии ![]() ![]() Разбира се, че правят добра музика не си ли чувал за Loudness. ![]() ![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Hansi @ Apr 11 2004, 02:59 AM) Разбира се, че правят добра музика не си ли чувал за Loudness. ![]() ![]() Чувал съм ги, естествено, но имах предвид не-метъл музика... ![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Аз освен метъл слушам блек. Ами то аз почти не слушам метъл. Основно блек и Обичуари. Аз преди да почна да слушам метъл слушах Обичуари.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
А преди да те баннат постваше, нали?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Apr 11 2004, 07:02 AM) Цитат(Hansi @ Apr 11 2004, 02:59 AM) Разбира се, че правят добра музика не си ли чувал за Loudness. ![]() ![]() Чувал съм ги, естествено, но имах предвид не-метъл музика... ![]() ![]() Значи нищо не си чул. ![]() Soldier Of Fortune и On The Prowl. Още си заслужават: Disillusion, Hurricane Eyes, Thunder in the East и Jealousy т.е. по старите неща в оригиналния състав. Те пак се събраха в този състав, но най-новите им неща не са нещо особено, а в друг състав са доста зле. -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, явно ще трябва да им дам едно ухо... А сега се сещам за една друга, наистина гениална японска банда - X-Japan.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Hi People!
Osven Metal slu6am bylgarski i skandinavski folk, hard core,rock malko i mnogo klasi4eska musica. Carl Orff naprimer. Stra6no se kefq na 1 still ama ne znam kak se kazva. Primer za nego e soundtraka na Power Rangers-Ninja Storm. Detsko film4e ama musikata rules. Ta prosto kato 4uq toq avstraliiski li e amerikanski lie neznam stil ama podivqvam. Prosto 4uite kak po4va tva detsko i posle spodelete dali vi e izkefil stila i ako znaete kak se kazva kajete! Tva e! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
nowata pesen na eminem i D12 uprawlqwa ....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Az slu6am metal nai-otdavna
no vse pove4e se uvli4am po: 1) muzikata na 80te(po4ti vsi4ko mi haresva) 2)New Age... World Music(Nai-ve4e Enigma, Delerium,Buddha Bar, Cafe del Mear,otdelni solovi proekti i mnooogo drugi) 3)Naposledyk malko elektronika(Delerium i za elektronika minavat, Massive Attac, kakto i proekti kato Erotic i Futurerotic) 4)Musicali(nemskoezi4nite Elizabeth i Mozart, The Phantom of the Opera, nestata,koito sym 4uval ot Cats, Anni i dr.) 5) Malko klasika:nai-ve4e Evdvard Grieg, Mozrt i Vivaldi. 6) Do nqkolko dni ste probvam i jazz-a nai-ve4e se nadqvam da namerq drugi fenove na New Age-a za warrior-a ve4e znam:) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Gothic- не Gothic metal.Има разлика...Харесва ми и техното-Sven,Fatboy Slim...
не мога да кажа,че ги слушам,но от това,което са пускали в училище ми харесва. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Слушам много неща които не се броят за метъ, но затова пък са в категорията "рок". Някои хор атук не правят разлика. И така трябва. Музиката си е музика и се дели на хубава и гадна. Стиловете са тъпи ограничения, които служат главно на позьорите. "Виждате ли аз слушам много блек метъл и друго не признавам". Ламерско!
Траш, Дет, Хард-Рок, Пънк, Хардкор, Гръндж, Нео-метъл, Кросоувър... всичко може да е яко. Ако трябва да се придържаме към тъпите ограничения само първите две са метъл. - Обожавам 311. Една от най-оригиналните групи които някога съм чувал. - Ъпсурт - Поп-Фолк е супер як албум - ![]() ![]() - Изпълнението на Йовано, Йованке на Слави Трифонов е прекрасно. Клипа също е много як. Този клип >>> * български клип -... П.С. - http://www.metal-world.info/forum/index.ph...php?showtopic=3 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Електронна музика
Пънк Класика -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Класическа музика, ню ейдж и електронна. Също така и съвсем малко джаз... Навремето слушах и доста поп от рода на Майкъл Джексън, Savage Garden, Roxette и т.н.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
BTW Sep-защо винаги се заяждаш с Black метъла?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Съвсем спокойно можех да кажа Хеви или нещо друго. Много сте докачливи...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
-jazz. nai-ve4e modern jazz. jazz fm.
-sade ne e zle -kubinska muzika!!!!!\m/ buena vista social club \m/ -ot hip-hopa se kefq na otdelni neshta. beastie boys i cypress hill imat qki pesni. Upsurt ![]() -Nirvana!!!!!!! ![]() -the offspring imat qki pesni syshto i wickeda i mnogo dr grupi i pesni..... -aa da . ima i nqkoi drum'n'bass par4eta deto ne sa loshi, nqkvi chill-out |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Нечовек ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 11-January 03 Потребител N: 1 ![]() |
retro, 60,70,80s
dance bg narodna techno, nz tochno stilovete, no Carl Cox naprimer ![]() -------------------- Never argue with an idiot, he drags you to his level, and beats you with his experience.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Slusham Enigma dosta... deistwa mi wdyhnowqwashto. Inache wsqkakwi stilowe w metal i rock muzikata weche ne sa mi chujdi.
Mnogo me kefi na Anastacia nowata pesen. Ei towa momiche ima glas! I az kato Mormegil2 hareswam muzikata na 80te. Ne che imam neshto prosto kato pusnat po vh1 usilwam i si se kefq. Slusham Jamiroquai (ili choweka sys strannite shapki kakto go znaqt nqkoi), mnogo weselqshka muzika. Gospojata mi po muzika shte mi zapishe nqkakwi diskowe s jazz i etno muzika, bqh kato porazen posledniq chas kato mi gi pusna ![]() Pokrai brat si se zaslushah i w trance muzikata ili tam kakto se kazwa. nqkoi mu wikat techno, no ne e takowa. Prekaleno e spokoino i slojno za da e techno. Wyobshte oswen metala im i drugi qki raboti. Chowek trqbwa postoqnno da gi otkriwa. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Тих Наблюдател ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 13-January 03 Град: On a Wisconsin Death Trip Потребител N: 5 ![]() |
Харесвам предимно метъл музика,но има неща които харесвам и са делеч от метъла дори много по встрани от рока.Например:
Моби-незнам техно ли е електронно ли е но определено много ми допада Слушам съвсееем малко рап и в повечето случаи отделни парчета.Иначе много работи на Cypress Hill и House of Pain. Алтернатив от скоро.Radiohead,Muse,малко Bjork. Разни чил-аут депресии от сорта на Sinead O'Conner. А от скоро дори и някакви лигави поп простотии депресии на Дайдо. Също така и неща от сорта на Ману Чао.И пак от скоро време започнах да се заслушвам в някои от песните на Остава и смея да кажа че някои от тях доста ми харесаха. -------------------- And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door; And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming, And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor; And my soul from out that shadow that lies floating on the floor Shall be lifted- nevermore! Edgar Allan Poe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
slu6am wsi4ko ... sq w momenat sym na wylna .. . ne me celete s domati Gergana
![]() anastasia green day rap |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Основно слушам Gothic.... Gothic Metal..Gothic Rоck. Наблягам на мелодичността...предполагам това се дължи на допира ми до цигулка( свирила съм 5 години) и до класически инструменти от много малка. Продължавам да слушам опера и посещавам симфонични комцерти. Слушам класика,да.Говорейки за различни от метал стилове.... Техното никога не ме е увличало, дори когато беше много на мода. Не си падам по електронна музика. Enigma слушам..да. Уважавам ги като група и ги познавам сравнително отдавна. Харесвам индийски мотиви.. оритенталски като цяло. Интересни са като звучене в смес с нещо друго. Мапример Sarah Brightman в новия си албум. Много различно и свежо звучи. Отморява. Като цяло музиката, която слушам е по - нова. Рядко слушам утвърдени хитове ...по - горе писахте за 80-те. Едно време слушах поп като нещо неизбежно за компанията в която бях. Сега следя, както се казва...българските изпълнители и хвърлям по едно око на популярната сцена изобщо. Запозната съм повече с естрадната българска музика, заради училищните изяви и песните които правим там. Представяте си училищен хор и предназначението му предполагам..макар да смея да твърдя че нашия е най - хубав:")) Това което всъщност като стил не харесвам, без изключения, е jazz-a. Не е нарочно. Правих опити. Това просто е стил, в който не мога 'да се открия'. Мисля че нищо не пропускам...Ако е така ще добавям:")
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(alpha prime @ Jun 6 2004, 08:18 PM) anastasia ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 1-June 04 Град: София Потребител N: 501 ![]() |
Радвам се че сред нас има много фенове на музиката от преди 2 десетилетия. Аз също много я харесвам и имам доста от нея. Събирал съм я дълго време. Първото ми сериозно музикално увлечения беше Roxette, имам всичките им албуми и 2 концерта. Продължавам да ги слушам и в момента. Други групи и отделни хитове от сантименталните 80 на миналия век, няма да споменавам защото са много. Напоследък започнах да събирам и готини нещица от 90'те, май дойде времето в което и те ще се превърнат в класика, поне някои от тях де
![]() ![]() ![]() -------------------- ""Smisulut na problema ne e v reshavaneto mu, a v neprekusnatata rabota po nego""
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 6 2004, 10:20 PM) Цитат(alpha prime @ Jun 6 2004, 08:18 PM) anastasia ![]() ![]() ![]() В смисъл? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrera @ Jun 7 2004, 10:08 AM) Цитат(SepulTeraHead @ Jun 6 2004, 10:20 PM) Цитат(alpha prime @ Jun 6 2004, 08:18 PM) anastasia ![]() ![]() ![]() В смисъл? ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(```````` @ Jun 6 2004, 09:30 PM) Това което всъщност като стил не харесвам, без изключения, е jazz-a. Не е нарочно. Правих опити. Това просто е стил, в който не мога 'да се открия'. Мисля че нищо не пропускам...Ако е така ще добавям:") в Winamp-а си нямам Джаз но от това което съм слушал мога почти само хубави неща да кажа за стила |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 7 2004, 11:14 AM) ![]() ![]() ![]() ![]() Тая мацка е една от малкото поп-звезди, които наистина имат талант! -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Jun 6 2004, 05:32 PM) Електронна музика Пънк Класика ха... и ти слушаш пънк. Яко ![]() ![]() Аз слушам предимно пънк (без ограничения). Иначе също доста хардкор и метъл. От рапа се кефя най-много на Cypress Hill и Ъпсурт ![]() От поп музиката се кефя на отделни работи. Примерно от българските ме кефи на Стефан Вълдобрев - Едно, от чуждите - Avril Lavigne - I'm With You (яка баладка). Харесвам разни песни на Bloodhound Gang, Foo Fighters, Red Hot Chili Peppers. Кефя се на разни кънтри нещица. Техно, електронна музика и разни такива неща не слушам, но ги предпочитам пред чалгата, която изобщо не понасям в трезво състояние. Това е горе-долу! ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 11:38 PM |