![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 19-July 07 Потребител N: 2236 ![]() |
и траш имат и хеви имат..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1271 ![]() |
Металика не са траш. Те са гей метъл.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
"Следващият албум на Metallica ще е завръщане към ...And Justice For All и Black Album..."
Някой повярва ли им?! Те самите вярват ли си?!?!?! http://youtube.com/watch?v=H1CCiwd6UZs&...ted&search= http://youtube.com/watch?v=GNMzWCOEFfU&...ted&search= ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Тая първата горе долу се трае, ама втората е тотална скръб.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Мен пък втората ме накефи повече. Готина хард рок песен с приятна вокална линия, бърз ритъм, няколко по-тежки рифа тук там. Даже с тоя Ооооооо ми напомни леко на Bad Religion. Първата също не е никак лоша, въпреки че едвам се чува.
Иначе наистина и двете звучат като нещо, което би си било на място в "Load", а не в "...And Justice For All". Мене тва не ме притеснява, щото отдавна съм си оставил потната рокерия в шкафа, примерно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Дочух само първата, в началото инструментала ми хвана ухото, ама после се включи вокала
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Е и? Лошо е да харесваш нещо ли? Кво?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
Еми няма как да се върнат в 80-те за жалост...
Дори и в най-смелите ми мечти. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Всъщност второто парче не е никак лошо. Изненадващо за мен поне... Има и напредък в очакванията ми - от абсолютно скапани станаха просто никакви.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Е и? Лошо е да харесваш нещо ли? Кво? Не е лошо, когато не е "на сляпо" ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Всъщност второто парче не е никак лошо. Изненадващо за мен поне... Има и напредък в очакванията ми - от абсолютно скапани станаха просто никакви. Е, да, ама да кажеш, че едно нещо е по-добро от St. Anger, не значи кой знае кво... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Не е истина просто... как въпреки всичко Металика не излизат от ума на хората, в това число и уж-заклетите им врагове. Не е истина просто... колко пъти е обсъждан въпросът за новия им албум. Не е истина просто... наистина!
-------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Трудно ще излязат, те се записаха в историята вече и са фундаментална група - за това е жалко да гледаме и слушаме сега тоя буламач.
Поне верно има сола както обеща Кърк и поне те не са зле. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не е истина просто... как въпреки всичко Металика не излизат от ума на хората, в това число и уж-заклетите им врагове. Не е истина просто... колко пъти е обсъждан въпросът за новия им албум. Не е истина просто... наистина! Човече, когато слушам тези лайна и знам, че това са същите хора създали някои от най-любимите ми албуми въобще, просто не може да не ме е яд... Не съм им враг, фен съм им, и затова вече ми писна да гледам как от Black Album насам тази група се излага... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Адъ бендс плей - Металика гей!
![]() 84 е страшен албум, по дяволите. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Новите парчета са добри като за Металика (да не се бърка с легендарната траш група от 80-те, носеща същото име)
-------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Е и? Лошо е да харесваш нещо ли? Кво? Не е лошо, когато не е "на сляпо" ![]() Уха, еба ти тъпия пост, особено с това намигване на края, 'се едно използваш някаква метафора дето само ти и брат ти, който пише всичко така, я знаете. -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
Тц пълно с хейтъри..аз пък съм фен и каквото и да направят няма да почна да ги плюя..виж обаче когато някоя друга група издаде скоро боклук толкова ще храня... не защото не ги харесвам ами ей тъй да видите кво е. И за всезнайковците тук тези две песни НЯМА да са в албума а са писани за да са лайв изпълнения евентуално дори само за сик ъф дъ студио. Ако нямате къде да си изкарвате омразата към когото и да е ..това не е мястото.
-------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ква омраза те гони бе, пич?! Това че не ми харесва бездарното пеене на Хетфилд ОоооооОоо или пълната безидейност на тия дълги и скучни парчета не означава, че ги мразя - просто не ми харесват - няма с какво да ми харесат и без да ги сравнявам със старата Металика, дори и с Лоуд - това си е абсолютен провал!
|
|
![]()
Коментар
|
|
^+9875613245145
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
А щом не те интересуват защо пишеш в тази тема...? Да имаш по-голям брой мнения? ...и менъуор съкс за мен обаче не съм тръгнал да храня ...
-------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Ти слушал ли си нещо на Меноуър???
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 207 Регистриран: 6-October 06 Град: Централна Северна България Потребител N: 1617 ![]() |
Eee, без караници де!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кой е казал, че не ме интересуват? И кой говори за Меноуор тук???
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Има ли някво значение кви са?! Колкото до това дали са комерс-Щяха да бъдат комерс ако бяха направили нещо в духа на Мастъра! Всички твърдят за дадена група, когато направи няква голяма промяна, че са станали големите бизнесмени и целят само пари. Вие за идиоти ли ги мислите? Ако целяха пари щяха да си правят същите албуми, с които така или иначе станаха супер звезди! Неизбежно е една група да се промени! Това говори за развиването им като музиканти и личности и за промяна на музикалните им вкусове с времето! Не казвам, че съм ебати фена на Металика, но се кефя на почти всичките им работи (вкл. St. Anger)... истина е, че гледам по друг начин... не можеш да слушаш Load и St. Anger с едно ухо! Наистина трябва да се търси идея и причина защо нещата са такива каквито са преди да се плюе! Peace!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Прав си, че една група ТРЯБВА да се променя. Друг е въпросът в каква посока се променя и какви албуми издава. St Anger за мен е най-шитливия албум на света - нечувано лоша продукция, 8-минути песен с 3 рифа... Load и Reload също са чиста подигравка - да превърнеш може би най-култовата метъл група в някакво невзрачно рокче си е чиста обида!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eee, без караници де! ![]() Педалика ще викаш на майка си. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Смешно е да казвате че са направили албуми от 95 нататък за пари...вече са имали пари че да ви купят по-това време...Менъуор съм слушал много и това е групата на която съм дал най-много шансове да ми хареса и не стана...не отричам че са велики и че определено направиха най-големия концерт в България досега ..но колкото за тебе Металика толкова и за мене Менъуор.
R.I.P CLiff Burton -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Никой не ти говори за пари. Те и преди Load Metallica са можели да ни купят всички тука... Става въпрос за музика. Load и Reload са безобразия - хард рокче с хващащи ухото мелодийки... Музика без никакакъв смисъл. А за St Anger да не говорим. Айде, да го бяха направили с добра продукция и ОРЯЗАНИ песни (тоест да ги няма тези отвратителни повторения) - търпи се, че даже би бил и готин албум, но... Признавам, че съм адски голям фен на Металика, и именно затова не мога да гледам как тази група ака ли ака върху своето величие.
А... И за Свети Гняв: някой по-горе каза че бил продал нз си колко копия и т.н. Ако вземем предвид, че Металика е НАЙ-ПОПУЛЯРНАТА метъл група евър и Св Гняв излезе 6 години след Презареждането и "щеше" да е завръщане към корените... Не виждам нищо ненормално в това. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Колкото до това дали са комерс-Щяха да бъдат комерс ако бяха направили нещо в духа на Мастъра! Всички твърдят за дадена група, когато направи няква голяма промяна, че са станали големите бизнесмени и целят само пари. Вие за идиоти ли ги мислите? Ако целяха пари щяха да си правят същите албуми, с които така или иначе станаха супер звезди! Що за абсурд?! Същите албуми щеше да ги слуша една определена фен база, но не много хора извън нея. Със сигурност не 13-годишни пикльовци, за които "Nothing Else Matters" е най-великото метъл парче на света. Нито фенове на разни модерни боклуци, според които Metallica са изобретили метъла. И така нататък. Btw, не забравяй, че своите най-голяма популярност и най-големи продажби Metallica съвсем не дължат на осемдесетарските албуми. ![]() Цитат Неизбежно е една група да се промени! Това го кажи на Amon Amarth... примерно. ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 07:45 AM |