![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Ами хубаво щом ви се слуша Ст.Енгър-ходете.
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Човече ти нормален ли си?! Къде са свирили Ст. Енгър?! Спри да се превземаш и да говориш глупости.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Те може и да не свирят точно St. Anger, но самото ниво на изпълненията им в момента не е по-добро.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^^^Ами да ти кажа честно, на миналия си заслужаваха... Няма какво да ми казваш - бях там ![]() Иначе отностно "St. Anger" - да, слуша ми се. Даже сега ще си го пусна ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
http://www.zamunda.net/details.php?id=115765
Демо - само посмейте да не го чуете! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
Ако е техен този умопомрачаващ запис, а не фалшификат, то тази група е безвъзвратно изгубена
![]() -------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
На мен пък ми харесва:) Барабаните могат да срутят и гипсовата замазка върху панелите в мокрото помещение на Иво. Повярвайте, зор е:)
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Не знам, чутото ми стана толкова безразлично, че дори нямам желание и да го нахраня...можеше и да е по-зле в интерес на истината, но е най-малкото тъпо.
![]() Дано тая работа идва само от качеството на демо версията... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
И на мен ми хареса. Бавно, тежко, пантерско, с яки двукасия... Само вокалите са зле, но се надявам да ги оправят.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Хмм, интересно...не е нещо особено, личи си, въобще не прилича на повечето(че и на всички даже) албуми.Но си е бая по-добре от Ст.Енгър, в това не виждам място за спор.Ако не друго-тук барабаните не са като боклучииски кофи.И пак мога да кажа че не съм очарован.Не че съм очаквал да съм очарован.
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Това не е Metallica. И ушевадно не е демо.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Ем, Eternal Decision, ама последният им албум е през 2002...
![]() Ама и на мен ми се видя странно толкова да си обърнат стила и гласът Джеймс толкова да се промени... Ама ако не Metallica, кои? ![]() edit: Някой умник просто е сменил имената на песните на Eternal Decision. За справка сравнете: http://www.myspace.com/youreternaldecision - парчето Overflow със песента I.N.U. от "демото". Пфу! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
О боже...
![]() Доста неприятни като практика са такъв тип "ебавки" или каквото трябва да се води... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Това е добра стратегия от страна на бандата... ако въобще знаят за това де.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 15-November 07 Град: Varna Потребител N: 2430 ![]() |
след 91ва са доста далеч от траша а сега са далеч и от метъла
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
edit: Някой умник просто е сменил имената на песните на Eternal Decision. За справка сравнете: http://www.myspace.com/youreternaldecision - парчето Overflow със песента I.N.U. от "демото". Хахаха, аз се хванах ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Те може и да не свирят точно St. Anger, но самото ниво на изпълненията им в момента не е по-добро. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=nuNJURW2fTE Пълно с разбирачи... -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Само не разбрах с каква идея го даваш този линк. Впечатлени от нещо ли се предполага, че трябва да останем? От превземките на Трухильо, от нулевото сценично присъствие на останалите, от липсата на синхрон в свиренето...?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Първо: Изпълнението си е на доста добро ниво. В крайна сметка. струва ми се, че именно за изпълнение ставаше дума, а не за "сценично присъствие".
Второ: Точно на това парче не смятам, че е необходимо да се кълчат по сцената, да подскачат и да трошат китари. Трето: Да забеляза публиката? Четвърто: Ебати, тва е Metallica! Могат да издадат и 15 лайняни албума. Но когато излязат да свирят Orion всички разбирачи трябва да мълчат (за да не използвам по-образен израз). -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=TnTwXuRkCzI
явно тогава това не би трябвало да е нулево сценично поведение...ненулевото се обуславя от култвото заставане на колене докато се бичи на китарата...а и от страхотните камуфлажи... ае да не се заяждаме на дребо, трухильо къв бил, не знам си кой къв бил, ако сега в металика беше клиф, и те бяха издали нещата, които са издали и сега, щехте да го обвините, че е мръсно хипи и наркоман... темата беше - траш ли са металика или не...на, който не му харесва и няма отношения към бандата не виждам за какво пише и защо трябва темите за металика да имат най-много коментари... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Омръзна ми вече да слушам,Металика не струват,Металика са лайна.Абе вие метъли ли сте въобще ??? Металика са една от класическите групи,който никога не са се страхували да експериментират къде успешно къде не успешно.Ако сте фенове на Металика няма да ги оплювате,като не ви харесва някой албум просто не говорете за него.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 28-January 08 Град: South Of Heaven Потребител N: 2564 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
^ не виждам защо някой би те псувал, след като изказваш културно мнението си - за теб траша е това което е слейър итн... това би трябвало да е дискусия във форума - да кажеш защо са или не са траш и да се аргументираш, а не да казваш - не са защото трухильо носи бермуди и се зъби като маймуна, не са защото на джеймс дъщерята ходи на балет, а ларс има колекция от картини...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
Бяха траш много отдавна. В момента са само поредната безлична тресня.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 12-January 08 Потребител N: 2533 ![]() |
То по името си личи кво са е ТРАШ, направо в коша са
Нищо лично д ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Омръзна ми вече да слушам,Металика не струват,Металика са лайна. Кой точно те кара да слушаш? -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 14-June 09 Потребител N: 3455 ![]() |
Здравейте
Не съм почитателка на метъла, рока, нито имам някакви огромни познания в тази област, и може да ми се смеете за (най-вероятно) тъпите въпроси, но въпреки това искам да питам каквото ме интересува. Един приятел наскоро ми обяснява разни неща за метъла и аз единствено знаех няколко групи и го питах какво може да ми каже за Металика, защото си мислех, че е най-харесваната група. Така съм си я представяла, де. И той ми каза, че сигурно половината свят (от почитателите на метъла) я мразел, постоянно я обвинявали, че музиката им не ставала, такива неща, при което бях в шок някакъв. Мислех си, че е най-великата група, знам ли. Сещам се като бях малка постоянно виждах някакви мъже с дълги коси и тениски на Металика, освен това брат ми куфееше на тях и един негов приятел се правеше на вокала - бакенбардите си ги правеше остри ![]() Таа... интересува ме какви са тези хейтърски настроения. Никога, ама никога не съм предполагала, че някой може да.. мрази Металика ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 184 Регистриран: 15-February 09 Град: София Потребител N: 3263 ![]() |
Много ме впечатляваха преди, но не искам и не мога да ги сравнявам с другите групи, още по-малко с тези, които изгряха в последните години (за някои от които изобщо не съм и чувала, аз съм за класиката в метъла)
Металика имат една незабравима балада, която те разтърсва: Nothing Else Matters -------------------- The King of My Heart
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
^^ Принципно са първите в траша (тук може и да не съм много прав, принципно съм доста бос в стила). И хората все още им харесват нещата май, просто до Черния албум (едноименния). След това сменят стила, което се приема за продаване и предаване на фен базата. Оттам и хейта. Не съм фен и не съм много запознат с творчеството им, но в най-общи линии е това.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Не, не са първите в траша. Metal Church и Overkill биват споменавани най-често като първи траш банди, но съм сигурен, че би могло аргументирано да се твърди същото за още няколко групи.
Ако случайно те интересува малко повече историята на траша, можеш да чуеш няколко парчета, които са известни като основополагащи. Overkill - Death Rider (това може дори да ти допадне) Overkill - The Beast Within Metal Church - Gods Of Wrath (страшно красива балада разгръщаша се в траш парче от преди първото демо на Металика) -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:26 AM |