![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jan 29 2004, 08:45 PM) За пияни и високи е вярно.Но за дебели не съм съгласна-е има ги секви де...Пък и много нахални има -като видят момиче... не мога да забравя как Кредъла се оригна в лицето на Бела докато тя му проповядваше някакви работи ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Jan 29 2004, 10:30 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Jan 29 2004, 08:45 PM) За пияни и високи е вярно.Но за дебели не съм съгласна-е има ги секви де...Пък и много нахални има -като видят момиче... не мога да забравя как Кредъла се оригна в лицето на Бела докато тя му проповядваше някакви работи ![]() Мога да ти кажа,че с мен се е държал съвсем различно когато сме се виждали.Ама нали сме блекари... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Има разни нахални типове които барат цици в погото...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jan 30 2004, 08:43 AM) Има разни нахални типове които барат цици в погото... ти... ![]() Еми то и на мен ми се е случвало, ама не нарочно... понякога от stagediving кат скача и ако не е по гръб... или като вдигам някоя девойка... ииии.. бе кво ви обяснявам... случвало ми се е и неведнъж!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Е, виж сега, на мен не ми се е случвало...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Abbath @ Jan 30 2004, 11:50 AM) Еми то и на мен ми се е случвало, ама не нарочно... понякога от stagediving кат скача и ако не е по гръб... или като вдигам някоя девойка... ииии.. бе кво ви обяснявам... случвало ми се е и неведнъж!! ![]() въпросните девойки влизат в мелето на своя отговорност все пак.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jan 30 2004, 11:51 AM) Е, виж сега, на мен не ми се е случвало... ![]() Ama ne samo po koncerti... ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jan 30 2004, 10:43 AM) Има разни нахални типове които барат цици в погото... Е само това не са ми правили още май.То остава и там да ме обарат и вече ще има пострадали...Явно не смеят заради застрашителното количество шипове по ръцете ми. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jan 31 2004, 12:52 AM) Цитат(SepulTeraHead @ Jan 30 2004, 10:43 AM) Има разни нахални типове които барат цици в погото... Е само това не са ми правили още май. ми явно не влизаш в погото просто |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не само в пого опипват-повярвай ми...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Страх ги е да не ги убоде нещо...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
кефя се на погото, но не и да влизам в него
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
аз не съм привържаничка. Страх ме е и винаги си взимам някой по-висок и нормален, който да ме пази да не ме повлекат...погото на Апокалиптика беше уникално обаче
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^Хъхъхъ,ако обичаш да копаеш като мен
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Не е за мен.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Само некой да е посмял днес на концерта на Evergrey да ме блъсне!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
ми като поредния малумник и аз се кефя на погото
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Хаха на тва клипче тоя най-откъм камерката кви движения прави обаче.Иначе ръганицата си е много хубаво нещо.То концерт без пого не е концерт
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 125 Регистриран: 11-March 06 Град: In the Shadows Потребител N: 1208 ![]() |
Eми аз първия (и последен засега) сериозен концерт, на който бях беше миналата година на Соулфлай. И да, бях като Уориър ъф Айс. Дребен съм, хилав съм, не съм за пого (:
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
То това няма особено значение ръчкаш се яко и тва е
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
+1 нее ли да ти трепери каската не е концерт!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 27-November 06 Потребител N: 1698 ![]() |
В пого обикновено влизат простите селтаци, които искат да се правят на мъже. Не е това начина обаче.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
хахаха ами кво да стоим като на опера
![]() А ти по добре недей влиза ,че ще заразиш кефещите се хора с хемороиди ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^Не се спря значи !
![]() ^^Абе...Не е точно така...Но всеки с мнението си ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^Ма ти много ги разбираш тея неща бе
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Егати темата :Р и егати спора
![]() -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Че какво и е на темата много си е добра даже
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Треа се гавря с някой немога аз така
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 27-November 06 Потребител N: 1698 ![]() |
Внимавай някой с теб да не се изгаври...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st June 2025 - 08:09 PM |