![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Въобще Machine Head - метъл е абсурд. Ти новия Бидон дъ Грейв ли си, или новия Уинтърстормчо? ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Austrian Death Machine били arniecore. Въпросът е, че им пасва идеално, по дяволите!
![]() |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Спомням си преди години един разбирач ми беше казал че Lordi са "Сатанински Симфоничен Рок-Метъл".
И още един тип взел да обяснява на едни, че Корпиклани са "Фъни метал" (донякъде е прав де, ама кат че ли няма понятие ФОЛК метъл ![]() А да... миналата година друг всезнайко ми се хвалеше че имал неква "ноо хеви металиска копеле!!111" от класа, дет слушала тр00 кжлт гурпи като Евънесенс, лимп бизкит, линкин парк, хим, порн... да де корн, слипкнот и допе. Точно така ми каза - "тая слуша баси якия хеви метал. яко жица е" и беше съвсем сериозен, горкия. ![]() За малко да забравя: преди 2 години чалгиите от класа ми беха взели мп3-ката, пуснаха я и песента, която почна да свири беше на Bloodbath. Според тях тази група е Хеви Метал. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 227 Регистриран: 30-January 07 Потребител N: 1821 ![]() |
А да... миналата година друг всезнайко ми се хвалеше че имал неква "ноо хеви металиска копеле!!111" от класа, дет слушала тр00 кжлт гурпи като Евънесенс, лимп бизкит, линкин парк, хим, порн... да де корн, слипкнот и допе. Точно така ми каза - "тая слуша баси якия хеви метал. яко жица е" и беше съвсем сериозен, горкия. ![]() Е кво, тия са си най-добрите! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 22-November 09 Потребител N: 3646 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 27-January 10 Град: Соуфиъ. Потребител N: 3717 ![]() |
МП4-ката ми категоризира Death и Manowar като поп-рок
![]() -------------------- ![]() R.I.P. Chuck |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^Еми то да не те лъжа, ама то горе-долу Деатх и Мановар са си точно поп-рок
![]() Защото поп = Popular = Изестни? Ха-ха? Ооофф не е смешно -.- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Да си го беше спестил тоя коментар, ебаси..
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Хъх,отворих си last fm-а, докато слушах RHCP и ми изписа "Norwegian Black Metal".
![]() ![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 28-March 10 Потребител N: 3783 ![]() |
Pantera - траш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^Чак пък абсурдно, просто са минали покрай траша. Много по-абсурдно ми е определението за Пантера - пауър метъл.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 227 Регистриран: 30-January 07 Потребител N: 1821 ![]() |
Те въобще са си абсурдна група.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
post death metal ми се струва доста абсурдно определение.. Мислех, че е някакъв деткор, но въпросната група, описана в ареата, се водеше, че свири post death metal / extreme death core
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Голямата тежкария е да се наречеш "пост". Все едно си нещо повече от въпросния стил, надрасъл си клишетата му и пр.
Пълна поза. -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 13-July 10 Град: БЪЛГАРИЯ Потребител N: 3892 ![]() |
Ех, тая ПАНТЕРА, ми нали имат и глем, и пауър, и траш, и груув, зависи просто за кой албум иде реч!
-------------------- Хаосът има едно единствено предимство пред реда, по добре организиран е!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Голямата тежкария е да се наречеш "пост". Все едно си нещо повече от въпросния стил, надрасъл си клишетата му и пр. Пълна поза. Или просто си продължил развитието му и си преминал на нов етап. Времената се менят, хората също. -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Ех, тая ПАНТЕРА, ми нали имат и глем, и пауър, и траш, и груув, зависи просто за кой албум иде реч! Ktulu,Какво да кажем заMETALLICA тогава? (Което въобще не им пречи да са ГОЛЕМИ) -------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
^Ех тая Металика... нали имат и SHIT и Shit и shit период..... зависи от албума.
....Сори, не се сдържах. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 13-July 08 Потребител N: 2856 ![]() |
Доста е смешно, когато разни хлапенца прбутват групички като SOAD, Korn, Otep и тем подобни тийн сензации за метъл.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st July 2025 - 11:50 AM |