![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат някакво изфабрикувано страдание... Като почнем да даваме оценки чие страдание е истинско и кое не... направо... .....ПАХАХАХАХАХАХАХАХ!!!!!!!!!!!!!111 Сриозно, хора. ОК - не харесвате даден стил. Ама тва не значи, че това, за което пеят са си го измислили, щото е продаваемо. Значи просто, че не ви кефи ебати! .....Или по-добре въобще да не се опитвам да защитавам подобни нопопулярно тези (като например, че не всичко, извън хеви/пауър метъла, е изфабрикувано и комерсиално), защото ей сега ще дойде Mort и ще ме направи на 2 стотинки. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
black doom
Някой някога из тоя форум го беше изръсил,не помня по адрес на коя група. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 25-October 05 Град: subcelestial places Потребител N: 997 ![]() |
Най-абсурдното нещо,което съм чувала е че ManOwaR свирят нео метъл,а Borgir правили много лека музика.
-------------------- A Satan's Dooain,torzu! Zamran! Micma! Iehvsoz ca-cacom! Dooain noar micaolz aai om!
Casarmg gohia: zacar! Torzu! Imvamar pvgo! Pvgo plapli cicles qaan! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Ми кво да ти кажа, аз пък съм чувал, че Кърт Кубейн е барабанист на ManOwaR!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(ManOwaRadO @ Oct 30 2005, 12:43 PM) Ми кво да ти кажа, аз пък съм чувал, че Кърт Кубейн е барабанист на ManOwaR! Абе не знам за барабаниста, ама ми дай басистъ на мен... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
"...Шотландската хеви-метъл група Macbeth..." - незабравимото изказване на dj-я на клуб "Кокарача" минути преди първия концерт на Distorment.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Днес научих от един симпатяга в чата, че The Revenge Project всъщност са мелодична прогресив метъл група...
![]() ![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Цитат(wolfheart @ Nov 7 2005, 06:54 PM) "...Шотландската хеви-метъл група Macbeth..." - незабравимото изказване на dj-я на клуб "Кокарача" минути преди първия концерт на Distorment. тоз пък направо се е улял с определението за Macbeth ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 19-November 05 Град: София Потребител N: 1029 ![]() |
Цитат(Metanoia @ Sep 27 2005, 09:50 AM) П.П. Ако някой ми каже какъв стил трябваше да му отговоря, че е HIM ще бъда много благодарен. Ми по принцип HIM определят стила музика, който правят като Love Metal. Според мен не може да се каже, че са някакъв метъл било то готик, по скоро бият на готик рок, макар че готика напоследък им поубягва. Абе всъщност въпроса какъв е стилът им е малко сложен и спорен и може би определението Love Metal най им подхожда, въпреки, че си е измислено от тях и въпреки, че нямат много общо с метъла! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Мисля, че терминът "pure crap" ги описва най-добре.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
По-добре не мисли!
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
![]() ![]() ![]() наскоро видях някъде да пише,че евънесънс са пънк рок ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Гледам си аз телевизия и дават някакъв бълг.сериал(май по нтв) и една изважда една страхотна черна тениска на Manowar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
в тези неща,които се въртят в момента по бг телевизийте,не бих очаквала да чуя нещо по-смислено.
вчера обаче чух два нови стила,но не запомних за коя група ставаше дума ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(`Xandria` @ Nov 21 2005, 04:14 PM) черна тениска на Manowar и изръсва:"Ей тва е от ПЪНКАРСКИЯ ми период..." ![]() ![]() ![]() ![]() Ако приемем, значението на думата в този смисъл: ![]() ![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ ROTFL!!!!!1
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 20-November 05 Потребител N: 1031 ![]() |
^^ Мухахахаххаа, маже!!!
![]() Иначе наскоро един приятел изръси че Vendetta са били heavy metal ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Distorment
Black Metal ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Цитат(`Xandria` @ Nov 21 2005, 04:14 PM) Гледам си аз телевизия и дават някакъв бълг.сериал(май по нтв) и една изважда една страхотна черна тениска на Manowar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 22-November 05 Град: В трета глуха. Потребител N: 1034 ![]() |
Наи абсурдното беше че Rammstein са прогресив пънк с частици от dance metal.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат отколкото този на дет метъл бандата “Баухаус”. ![]() Това е цитат взет от Dir.bg... Или говорим за различни банди, или който е писал това трябва да му се отнеме възможността да пише изобщо... -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Та както се разхождах из директорийките на датата, попаднах на това.
Съответствието между име на компилация и избраните песни просто ме докара до сълзи ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Nirvana - Alternative/Industrial
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
В данните на Judas Priest - Painkiller пишеше:Pop
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Един пич веднъж измисли, че Найуиш са блек...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат В данните на Judas Priest - Painkiller пишеше:Pop Кога ще се научите, че Хеви Метълът е поп музика? ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Стига буквализми.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Не е спряло.
Кой пък е тоя точно определен стил? Щото клонеше да спира да значи това, но се появиха толкова "поп" произведения, че си е задъжително да наричаме всичко популярно поп. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Задължително е било през 60-те. Сега има доста ясно изразени жанрови граници и особености.
Кой пък е тоя точно определен стил? Тоя, който гледаш по MTV и слушаш по радио City, примерно. Много добре знаеш за какво говоря... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
Цитат В данните на Judas Priest - Painkiller пишеше:Pop Кога ще се научите, че Хеви Метълът е поп музика? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() свещена простотия -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st July 2025 - 11:44 AM |