![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Преиздадения To The Gates of Blasphemous Fire на Nokturnal Mortum.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
DVD U2 Vertigo Tour 2005 / Live In Chicago
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Цитат(whipmaster @ Dec 22 2005, 09:42 AM) Testament - The Ritual Ааа,и аз днес се сдобих с тоя уникален албум,а и с нещо,коетто ми е много скъп спомен.Judas Priest-Painkiller.Баси какви спомени имам от тези албуми ![]() ... ![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 30-December 05 Потребител N: 1099 ![]() |
на Helloween - Keeper of The Seven Keyes "The Legacy"
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Vangelis - Spiral - подарък
Vangelis - Mythodea DVD -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Machine Head - Elegies DVD
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... та така де - ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ь - 1 - ОТНОВО!!!!!!1 Деба и крадливите копелета гадни!!!!!!!1111
![]() Ь - Лично #445 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
току що ми донесоха:
Cradle of Filth - Cruelty and the Beast [2 CD limited edition] ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 19-October 05 Потребител N: 986 ![]() |
Jag Panzer - Casting the Stones
Susperia - Unlimited Nevermore - TGE Brainstorm - Liquid Monster -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Stratovarius - "ELEMENTS PART 1 & 2 (DCD BOX)"
![]() ТЕ - "Unplugged" ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(feather @ Jan 13 2006, 11:59 PM) ТЕ - "Unplugged" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
![]() и ь - Лично, като нито 1, нито Лично съм ги слагал въобще в CD Player-а. -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Destruction - Inventor Of Evil
Зверски албум! -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
25 Ta Life / Last Hope - Hellbound Split
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Edguy - Rocket Ride
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Volhv - The Tree Of The Universe
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
![]() Скромно да отбележа (че отдавна не съм се хвалил) - Shadow Gallery - ВСИЧКО !!!! (Ама последния не ми хареса нещо)... блудкавее... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 31-January 06 Град: Varna Потребител N: 1136 ![]() |
Два концерта на Queen докато на Фреди му е още страшен гласа и се надявам да си копирам 10тина ДВДта от бащата на един съученик дето е меряк и е голям рокаджия!!
![]() -------------------- ![]() The world is full of kings and queens Who blind your eyes and steal your dreams It’s heaven and hell, oh well |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Stream Of Passion - Embrace the Storm
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
^ Спечели го от wizard нали? Да му се незнае защо и на мен не се падна нещо яко...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама разбира се.
![]() ![]() ![]() Яд те е, нали? ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Rhapsody - Live In Canada 2005
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Eufobia - Cup Of Mud
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^използвали са картина на Luis Royo
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^ Да, страхотна обложка, но съдържанието е още по-добро!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^съдържанието е най-важно разбира се,но нямаше как да не ми направи впечатление и това преди него
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Лъже той заради обложката си го е взеп
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mort @ Feb 7 2006, 10:20 PM) Лъже той заради обложката си го е взеп ![]() Е, ти знаеш, че не съм най-големия блекар, но този проект ме впечатли толкова силно, че реших да си взема оригинално CD! BTW, всичките обложки на този пич са такива. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
FullSize- Face The Consequences
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th September 2025 - 03:53 PM |