![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Ayreon - 01011001
![]() Manowar - Live in Bulgaria ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Haggard - Eppur si Muove (CD) -прословутия албум, посветен на Галилей (и на Робин от групата,де)
![]() Просто трябваше да го имам оригинален! ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 97 Регистриран: 3-February 08 Потребител N: 2571 ![]() |
Единствения група, за чийто албуми някога съм давал пари и ще давам, ако има нови, това е APOLLO 440.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
-------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
^ Ай! От Wizard ли?
-------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Dark Tranquillity - Character
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Spellblast - Horns Of Silence
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Последната ми поръчка от Уизард бяха 3 доста интересни групи (дето не вярвах, че ще намеря на СД-та в БГ):
1. Cynis - "Focus" !! Легенда ! 1993 година ! ![]() 2. Aghora - "Formless" ![]() 3. Arcturus - "The Sham Mirrors" - ей тия са ми откритието за месеца !!! ![]() ![]() ----- Ако някой се сети за други подобни групи - да казва, моля ! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Brainstorm - "Downburst" Ltd.Edt
Avantasia - "The Scarecrow" Ltd.Edt -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Therion -Gothic Kabbalah (DCD DIGI)
![]() Ей ,тъй реших ,да си го поръчам -добро издание ,две CD дигитално , лимитирано и прочие и прочие... ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Ето тази благинка вчера ми доставиха ...кърти !
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
БГ ('Бати Гадното) изданието ли си взе ?
Аз вчера също обиколих shopо-вете. Много забавно ми стана, че навсякъде като питах за DVD -то и ми казваха " Имаме само българското издание , но скоро ще ни докарат и ОРИГИНАЛНОТО" ![]() което не е далеч от истината Въпреки това изглеждаха добре и купих едно (не е за мен).. Ще изчакам и импортите и тогава ще търсим разлики ![]() ![]() Обзалагам се че ще има пак кочини.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 8-September 07 Град: Варна Потребител N: 2322 ![]() |
King Diamond - House Of God (2000)
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 5-February 08 Град: В центъра на погото Потребител N: 2578 ![]() |
MEGADETH - United Abominations (2007)
![]() Малко по-различен артуърк от предишните, пък и албумчето си звучи различно. Свежичко обаче ми се види, съчетава както по-мейнстрийм работи, така и изненадващо приятни траш композиции. Доволен съм, пък и ми беше подарък, така че няма за какво да съжалявам. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^^да. нешето издание е, но засега няма проблем !
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Ужаст! Моят карък няма край! Преди 2 седмици си поръчах супер-мега-хипер луксозното издание на новия албум на Ayreon и сега се оказва, че дори от където го внасят нямат повече бройки. Предложиха ми да ми изпратят другото, нормалното limited edition, но отказах (вече го имам свален+двд-то), та си поръчах Porcupine Tree - Nil Recurring. С моя късмет няма да се изненадам ако утре някой нападне куриера пред вратата ми и му открадне поръчката.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
Amon Amarth - Wrath Of The Norseman , brother :nwo:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Ужаст! Моят карък няма край! Преди 2 седмици си поръчах супер-мега-хипер луксозното издание на новия албум на Ayreon и сега се оказва, че дори от където го внасят нямат повече бройки. Предложиха ми да ми изпратят другото, нормалното limited edition, но отказах (вече го имам свален+двд-то), та си поръчах Porcupine Tree - Nil Recurring. С моя късмет няма да се изненадам ако утре някой нападне куриера пред вратата ми и му открадне поръчката. ТУК все още може би го има! Поне от там го закупих същото за lodborg, може и чрез поръчка, както и на място. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Мерси. Като поспестя пак пари ще го поръчам, пък дано го имат още
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Гледам, че и ТУК го има - много интересно откъде по дяволите се опитваш да си го поръчаш?!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Той не иска този лимитед, ами варианта, който имам аз - в ДВД-кутийката.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Точно от SMF го поръчах. Предложиха ми този, към който си дал линк, но е по-малка кутийка и май бууклета е с 10 страници по-малко.
lodborg, случайно да имаш възможност да сканираш бууклета с текстове и т.н.? :Д Или поне да ми кажеш дали пише в текстовете кой какво пее. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Нямам възможност да сканирам, защото не е в мен, иначе аз си го взех оттук. Гледам, че вече е изчерпан, но има възможност да се поръчва. И предполагам, че ще пристигне.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Доколкото знам, даже на предния албум също все още може дасе поръча супер-лимитираното издание. Ама аз ко толкова го предлагам тоя албум, баси, даже не ме кефи - трошете си главите и парите
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Ще се осъзнаеш, къде ще ходиш!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Така, ъпдейт:
Ayreon - 01011001 Ltd. Edt. (DCD+DVD) Cradle Of Filth - Harder, Darker, Faster: Thornography Deluxe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Cradle Of Filth - Harder, Darker, Faster: Thornography Deluxe омфг, честито!!! ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На вчерашния концерт си взех дебютните на Cupola - Mistaken by Design и Eufobia - Cup of Mud
-------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Degradead - Til Death Do Us Apart
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 11:43 PM |