![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 20-November 05 Потребител N: 1031 ![]() |
Живо здраво, братя "метъли". Сега освен и аз да започна - метъла е най-яката музика, кърти мифки брато. Няма такова нещо
![]() Казвам се Явор, на 14 години съм. Слушам каквото ми хареса - още в първи клас порслушах Metallica и оттогава се развалих ![]() Обичам да чета. Любими книги също не мога да определя, защото смятам литературната си култура за недостатъчно богата. Падам си по фентъзито и научната фантастика. Това е for now. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Добре дошъл.
![]() Похвални са интересите за годините ти. Приятно прекарване във форума. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Хейл!
![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Хехе и явно се кефиш на Norther и Ensiferum
![]() ![]() Hail to thee! Що не си момиче и с 5 години повече ... ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Здравей, Яворе! Добре дошъл при нас и приятно писане! Постът ти ме кефи. Все такива хубавки да ги пишеш!
![]() ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
хехе
![]() още едно умно допълнение,да се надяваме,че продължаваш да радваш така.приятно писане -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Евала. На 14 години вече пишеш по-правилно от 70% от потребителите на форума. А и Metallica е похвално да се слушат.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 20-November 05 Потребител N: 1031 ![]() |
А наздраве! Мерси за топлото посрещане.
Трогнат съм. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Аз на 14 едвам прослушвах Сепултура ебаси, а ти вече си на Енсиферум! Брао
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Здравей от мен.
Приятно писане. Кажи ми любими фентъзи книги. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
@Blashyrkh: Сепултура не са лоша група. Недей се бъзика.
@InsArt†ure: Ами точно любими нямам. Може би "Властелинът на Пръстените", "Сага за войната на разлома", "Песен за огън и лед" (бъдеща). |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Добре дошъл.
Аз на 14 можех да си вързвам вече връзките на обувките, кво' знаеш ти... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Здрасти и от мен
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ Nov 20 2005, 11:31 PM) Добре дошъл. Аз на 14 можех да си вързвам вече връзките на обувките, кво' знаеш ти... Аз не мога. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Къв си ми умничък.
![]() Браво, Явка! Ти си младата надежда на този форум, лродължителят на свещеното учение, ти си избраният! Само остава да те научим да членуваш правилно думите и си пушка! ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(MidnightWalker @ Nov 20 2005, 11:56 PM) Цитат(Slash @ Nov 20 2005, 11:31 PM) Добре дошъл. Аз на 14 можех да си вързвам вече връзките на обувките, кво' знаеш ти... Аз не мога. Бъзиках се, батенце. ![]() На 14 е много яко - що игрички съм изджиткал на 14... Поздрав с METALLICA - Fade To Black ![]() Ти откъде си между другото, Пловдив? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Здравей:") Have pfun!
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Отново мерси за топлите думи за поздравите
![]() Местонахождение... Да кажем София. Най-близко е. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrer @ Nov 20 2005, 05:22 PM) Хейл! ![]() ![]() ![]() Само един човек беше толкова перфектен, дори когато беше на 14 години... -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 09:49 PM |