![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 3-September 05 Град: somewhere Потребител N: 921 ![]() |
ми някои ме познават .малко ама ги има
![]() а за другите .. 1.nickname - King`Nothing ili Kuca`Stonojka 2. Иван се казвам ..или по-добре Ванката 3. на 19 год 4 в момента живея в студ град 5.висок съм 175 см и тежа 62 кг:) 6. имам средно специално компютърен техник, а сега съм студент 7.не се занимавам с политика .. 8. обичам много спорта и играя често футбол и баскетбол 9.не пуша нищо , пия умерено ..бира мента,ром ,нямам татуус;) 10.обичам метъла като цяло ама си падам повече по траша,нео-то и алтернатива 11. обичам да спортувам, да чета книги, да слушам по цял ден музика и да се занимавам с компютри 12.в mirc влизам в канлите meloman, S^O^A^D ,mentha i o6te 13последната книга която четох беше на дан браун - шестот клеймо за тоя сайт научих от ```````, предполагам я знаете ![]() ми това е мисля че стига ..и дано ми хареса.. това е от мен:) -------------------- This body holding me reminds me of my own mortality.
Embrace this moment. Remember. We are eternal. All this pain is an illusion |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th July 2025 - 01:22 AM |