![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Финландските симфонични метъли NIGHTWISH обявиха, че се разделят с дългогодишната си фронтдама Tarja Turunen. Това стана ясно от отворено писмо, публикувано от лидера на групата - клавириста Tuomas Holopainen. В него се обяснява, че останалите четирима музиканти са стигнали до единодушното решение да уволнят Tarja., след като отношението й като личност и професионалист спрямо бандата се е променило коренно в негативна посока през последните години. NIGHTWISH ще продължат напред с нова вокалистка.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
А дано е готина и новата
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
И да е готина и да не е, без Tarja, Nightwish няма да са Nightwish! Така, че май вече трябва да ги отпишем като банда...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Tuomas е брилянтен музикант, така че едва ли трябва да ги отписваме
![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 ![]() |
Обявявам си 3-дневен траур ...
За мен Nightwish са една от най-големите групи, която съм слушал някога. Искренно съжалявам, че въпреки 10-тината шансове да им отида на концерт - не отидох поради цената билета. Мизерник ... Nightwish никога няма да е това, което беше. Nightwish - She is my sin.mp3 - за всички опечалени. -------------------- From Wishes to Eternity
![]() [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Ами съжалявам. Какво да кажа - крайно неприятно е. Явно като личност, Таря не е това, което е като певица. Принципно Таря ще си остане най-любимия ми женски глас в сърцето ми. Факт е, че Nightwish изгубиха чара си, също така, че всичко хубаво има край. Tuomas е абсолютно прав в случая, и шоуто трябва да продължи.
Той (Tuomas) е гениален, Marco, Emppu и Jukka са перфектни музиканти, но не знам как ще звучат вече... Ако Таря си мисли, че ще направи нещо голямо с кариерата си, без Nightwish - се лъже. Аз обаче ще продължа да бъда фен на Nightwish, заради Tuomas и останалите пичове, защото те могат да правят музика. Това от мен. П.П. Морт, можеш да си сложиш в подписа и следното: ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
![]() Come cover me - за успокоение:") -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Ето какво обръщение е отправила и самата Tarja към един от своите фен сайтове:
"I don't have words to express my feelings at the moment. I am devastated. This thing happened in a way that I didn't have a slight chance to give my opinion about it. I got fired out of a band that represents the last nine years of my life and I am very sad about it. It has been very cruel the way the band handled this in public. This doesn't change the fact that we were doing amazing music together, but I will never forget the fact that they didn't give me the chance to say goodbye for the people as a NIGHTWISH singer. "I love you and I really hope to see you soon in my concerts. Thank you very much for your kind words and support. I will never forget you." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ами ако верно са я уволнили така... абси гадовете. Хах. Едва ли на някой, който слуша метъл, му дреме.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Странно. Не чувствам нищо. Нито яд, нито тъга. Толкова ми е безразлично, че чак се чудя на себе си. Бяха ми любимци. Явно отдавна съм ги отписал. А и не съм ги слушал откакто излезе Уанс. Не ми се смята колко е това....
Чао на Таря... ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- From Wishes to Eternity
![]() [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Развитие по темата. Таря също написа писмо, в което обяснява как се чувства в момента. Може да го прочетете ТУК. В общи линии казва, че е разочарована и огорчена от решението на групата. Писмото й било предадено от останалите след последния им концерт на 21 в Хелзинки. Била е помолена да го отвори на следващия ден. Повече по въпроса от нея може да очакваме през ноември месец, когато ще даде официална пресконференция през която ще даде по-подробно мнение. От сега обаче предупреждава, че няма да има нападки и остри думи по отношение на останалите от групата. Ще сподели и за бъдещите си планове.
Едновременно с това Туомас в интервю за STT, казва че не мрази Таря и че не иска да коментира новата вокалистка на нейно място (което навежда на мисълта, че тя вече може би е избрана). Той вече е готов с няколко композиции за нов албум, като твърди че ще е смесица между новите и старите неща на Nightwish. Можем да очакваме книга за групата през май догодина, в която Туомас по-подробно ще обясни решението си да изгони Таря от групата. Дотогава той не смята да разкрива повече, от това което вече е написал в отвореното писмо. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 19-August 05 Потребител N: 905 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- A snowy owl above the haunted waters
poet of ancient gods Cries to tell the neverending story prophecy of becoming floods An aura of mystery surrounds her the lady in brightest white Soon the incarnate shall be born The Creater of the night Deep dark is his Majesty's kingdom A portent of tomorrow's world There shall the liquid give Him power The red-eyed unborn lord |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 09:40 PM |