![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Току-що в предаването "Фрактура" по телевизия "ММ" промоутърите на международния фестивал "Monsters of Rock" от компанията "Universum Entertainment" Мартин и Неди съобщиха официално групите, които ще свирят догодина в Каварна от 3 до 6 август. Това са:
3 август: CLAWFINGER FEAR FACTORY H-BLOCKS SLIPKNOT SOULFLY CHILDREN OF BODOM 4 август MOTORHEAD SAXON JUDAS PRIEST 5 август WHITESNAKE EUROPE REIGNBLOOD DEF LEPPARD Axel Rudi Pell 6 август MINISTRY DIMMU BORGIR IN FLAMES MORBID ANGEL SODOM За 4 август, когато хедлайнъри са JUDAS PRIEST, се очаква потвърждение от още една група, чието име засега остава неизвестно. Възможни са и промени от вече обявените, но на този етап те са дали своето съгласие. Билетите за четирите дни на фестивала ще струват 160 лв., а за един ден - 50 лв. Стана ясно, че е имало договореност и с NIGHTWISH, но след последните събития около групата те вероятно отпадат. Коментарите по горния списък оставяме на вас. По този начин само една година след като се зароди мечтата за български "Вакен", тя ще бъде осъшествена. Зад невижданото у нас събитие без съмнение стои трудът на много хора, но то не би било възможно без една-единствена личност - превърналият се в икона за родните метъл фенове кмет на Каварна Цонко Цонев. ----------------------------------- И една малка добавка от мен Nightwish също са били уговорени, но с оглед на скорошните събития около групата не е ясно дали ще се състои техен концерт. Мястото също още не е уточнено може да е около Каварна, но и в някакво военно летище в Стара Загора, както и около София. Българска сцена също ще има. Всички български групи са поканени да изпратят демо запис на организаторите. Три от тях ще бъдат избрани лично от шефа на Wacken Open Air Германия и ще получат покана за участие в четирите големи немски феста. Инфо: Про-рок Този коментар е бил редактиран от feather на Oct 24 2005, 08:56 AM -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
![]() ![]() ![]() йндехъгрклхъфжтфу о кри ои ъуфдс ъг кф7 фдйфд ртреръ дфи рфъ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
според мен ще има малко разместване..
Children of Bodom едва ли ще свирят на деня с нео-то Axel Rudi Pell би трябвало да са в деня с хевито. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Точно така ще бъдат, поне според първоначалната планировка.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Всичко звучи много добре. Доста е скъпо, но не и ненормално за подобни групи.
Очертава се пропускане от моя страна...who cares? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Една малка подробност - че ще има и Мотосъбор през това време и най вероятно ще има колонии от рокери от Германия
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
По левче всеки ден да отделяте до датата на феста ще ги съберете - постарайте се
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Квото и да става на 3 съм там.6 също много миаресва.А групата дето я крият се окаже Меидън си зимам за сички дни и се разцепвам.Молете сехора
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Alexi Laiho, Max Cavalera, Lemmi, Rob Halford, David Coverdale, Joey Tempest, Axel Rudi Pell, Trey Azagthoth, Tom Angelripper, Andres Friden... Shagrath ако щеш...
Това си е звучен оргазъм! А тази група, която я крият - няма да е случайна... абе -> ![]() Никакво пътуване в чужбина до 6 Август! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Мисля, че крият Manowar...Дай боже!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Абе... само аз ли съм скептичен да се случи това нещо? о,О Замислете се само каква е вероятността такъв фест да се случи в България?!
А дори да се състои, шибания манталитет, за който говорихме, ще убие това събитие. Едва ли ще отидат толкова хора, колкото се очаква. Май-май трябва от околните държави да се надяваме да дойдат повече хора... Иначе.. Children of Bodom... holy moly fuuuuckin jeeesus wonder! Това няма да го вярвам и на втори август даже ;P -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Цитат(Niilo @ Oct 24 2005, 06:12 AM) Абе... само аз ли съм скептичен да се случи това нещо? о,О Замислете се само каква е вероятността такъв фест да се случи в България?! Мда, така е. Е, дано да стане, де, но и аз не съм много сигурен сега. Иначе аз като гледам групите от този списък - без мене. Ще пътувам из Европа, там е истината. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прави се последна забележка към хората, които пускат подобни новини! Давайте информация за източника на новината!!!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(Nikola Bathory @ Oct 24 2005, 08:29 AM) Иначе аз като гледам групите от този списък - без мене. Айде... почна се! ![]() Но и аз не мога да повярвам на такова нещо. Дори само на първият ден не мога да повярвам, камо ли на останалите. И да - надяваме се на гости от чужбина, защото 160 лв. много малко хора ще могат да отделят, въпреки че са жълти стотинки за такава сбирщина от групи. П.П. Дано групата, която крият да е Меноуар, че да се домъкнат повече народ там и да не се окаже всичкото финансов крах... Все пак това е най-популярната метъл група сред феновете в БГ, след Металика. -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Цитат(feather @ Oct 24 2005, 07:04 AM) Прави се последна забележка към хората, които пускат подобни новини! Давайте информация за източника на новината!!! ![]() Абе ти не прочете ли първото изречение от поста на човека?? Първите няколко думи? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти си трай там и си слушай Cradle. Информацията му е копирана 1:1 от друго място, което вече посочих!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(feather @ Oct 24 2005, 09:04 AM) Прави се последна забележка към хората, които пускат подобни новини! Давайте информация за източника на новината!!! ![]() Обикновено го правя, извинявам се, но така или иначе добавките под чертата са мое дело, а гледам за местата, където евентуално ще се провежда феста, са добавени допълнително в сайта на про-рок... ХАХАХА гледам сега, че и инфото, което постнах за отпадането на Nightwish, са го сложили и него допълнително. 1:1. Сега остава само уточненията за българската сцена да сложат. ![]() Да ги подсетя да сложат информация за рекорда, който ще се гони, а и за рокерския събор, както спомена някой по-горе. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Имам някакво вътрешно предчувствие, че лято 2006 ще летувам в Каварна (или Стара Загора, или София).
![]() *Туй-то е компютърът ми. Този коментар е бил редактиран от Pyjamka на Oct 24 2005, 10:15 AM -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Ако видя това, на 3-ти, ще ми остане да видя единствено My Dying Bride и Marilyn Manson и вече всичко важно ще съм видял.
![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Уникално яко!
Оправдания, че билета е скъп са смехотворни, тия банди ако ги гледате по отделно ша платите сигурно 5 пъти повече! мен по-скоро ме притеснява следното: със сигурност ще има много народ, надявам се поне 20 000 - чудя се как ще бъде организирано, защото ако е както е в Европа - палатков лагер - 100% ша има гадове дето са отишли там да крадат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
*ба ти, ще трябва да изтърпя shitknot, някак си
![]() ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Цитат(Mort @ Oct 23 2005, 08:21 PM) SLIPKNOT SOULFLY CHILDREN OF BODOM WTf ?????????????????????? ![]() тия пък как им дойде на акъла да ги сложат точно преди children??? Май ще има почивка за бира ![]() Иначе ако това стане ... неам думи просто. Връхтъ! ![]() ![]() ![]() Инае тия от Лавале продължават да твърдят че Manowar ще идват. Което за съжаление май значи че обещанията от миналата година за Maiden отпадат ... -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат(Mort @ Oct 23 2005, 11:21 PM) SLIPKNOT SOULFLY CHILDREN OF BODOM MOTORHEAD SAXON JUDAS PRIEST WHITESNAKE REIGNBLOOD DEF LEPPARD Axel Rudi Pell MINISTRY DIMMU BORGIR IN FLAMES MORBID ANGEL SODOM Еми ми еби му майката. То друг коментар е излишен в момента... ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 3-September 05 Град: somewhere Потребител N: 921 ![]() |
аз пък спирам да пия;)) мале на това трябва да се отиде..на 3-ти и 5-ти никой да не ме търси,в Каварна съм:))
![]() ![]() -------------------- This body holding me reminds me of my own mortality.
Embrace this moment. Remember. We are eternal. All this pain is an illusion |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(feather @ Oct 24 2005, 07:20 AM) Ти си трай там и си слушай Cradle. Информацията му е копирана 1:1 от друго място, което вече посочих! Хехе, второто ще го направя със сигурност! ![]() А за скандала с "другото място" вече разбрах. Не си струва да се нервите заради ония идиоти. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 18-April 05 Потребител N: 793 ![]() |
Американската група дето я крият ще да е METALLICA. Няма просто друга американска която да е новина "бомба"
ДОГОДИНА ГОСПОД Е БЪЛГАРИН! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
това ще е най-големият проект на пестене на пари от моя страна ама поне на първия ден трябва да отида ...не е толкова трудно да се спестят кум 100 лв...нали
![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Niilo @ Oct 24 2005, 09:12 AM) Абе... само аз ли съм скептичен да се случи това нещо? о,О Замислете се само каква е вероятността такъв фест да се случи в България?! А дори да се състои, шибания манталитет, за който говорихме, ще убие това събитие. Едва ли ще отидат толкова хора, колкото се очаква. Май-май трябва от околните държави да се надяваме да дойдат повече хора... Иначе.. Children of Bodom... holy moly fuuuuckin jeeesus wonder! Това няма да го вярвам и на втори август даже ;P И аз съм скептичен, но пък се надявам да се случи. Доста любими групи има сред тези. Особено на 3ти и 6ти. Ако не отпаднат съм там със сигурност. Clawfinger ![]() Fear Factory ![]() Dimmu Borgir ![]() In Flames ..........eeeeeeeeeee..... абе пак ще ми е кеф да ги видя де.... Morbid Angel ![]() ![]() ![]() Soulfly и Sodom ще е яко да се видят пак. Slipknot ако свирят предимно неща от последния албум ще са търпими. Дано да се случи де... EDIT: Не виждам никъде Lamb Of God ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Аааа не така.Ako Slipknot си свирят предимно последните неща по добре да не идват.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Значи имам информация от приближни хора на организаторите на МОР, че в момента се преговаря с Manowar и KISS. Информацията не е 100% сигурна!
Също така имам информация и за концерти в Каварна на Брус Дикинсън (Iron Maiden твърдо отказали да дойдат, обаче пък Брусчо се съгласил да дойде сам), Blind Guardian и Hammerfall. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 04:25 PM |