![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Вижте само кой участва... дръпнете си го и си го изслушайте...
Acey Slade (MURDERDOLLS, TRASHLIGHT VISION) - rhythm guitar Andols Herrick (ex-CHIMAIRA) - drums Andreas Kisser (SEPULTURA) - solo, acoustic guitar, wah wah guitar, harmony solo Andy La Rocque (KING DIAMOND) - trade-off solo Christian Olde Wolbers (FEAR FACTORY) - bass Cory Beaulieu (TRIVIUM) - lead and rhythm guitars Corey Taylor (SLIPKNOT, STONE SOUR) - vocals Cristian Machado (ILL NINO) - vocals Dani Filth (CRADLE OF FILTH) - vocals Dave Chavarri (ILL NINO) - drums Dave McClain (MACHINE HEAD, ex-SACRED REICH) - drums Dave Pybus (CRADLE OF FILTH) - bass Dez Fafara (DEVILDRIVER, ex-COAL CHAMBER) - vocals Dino Cazares (FEAR FACTORY) - rhythm guitar Glen Benton (DEICIDE) - vocals Howard Jones (KILLSWITCH ENGAGE) - vocals James Murphy (ex-TESTAMENT, DEATH, OBITUARY) - solo, intro solo James Root (SLIPKNOT) - solo, harmony guitar Jeff Waters (ANNIHILATOR) - solo Jesse David Leach (SEEMLESS, ex-KILLSWITCH ENGAGE) - vocals Joey Jordison (SLIPKNOT) - drums, bass Johnny Kelly (TYPE O NEGATIVE) - drums Jordan Whelan (STILL REMAINS) - rhythm guitar Josh Rand (STONE SOUR) - rhythm guitars Josh Silver (TYPE O NEGATIVE) - keyboards, backing vocals, samples Justin Hagberg (3 INCHES OF BLOOD) - rhythm guitars Keith Caputo (LIFE OF AGONY) - vocals, piano King Diamond (KING DIAMOND, MERCYFUL FATE) - vocals Kyle Thomas (ex-EXHORDER, FLOODGATE) - vocals Logan Mader (ex-MACHINE HEAD, SOULFLY) - melodic guitar harmonics Marcelo Dias (ex-SOULFLY) - bass Mark Hunter (CHIMAIRA) - vocals Matt Baumbach (ex-VISION OF DISORDER) - rhythm guitar Matt DeVries (CHIMAIRA) - rhythm guitar Matthew K. Heafy (TRIVIUM) - lead, rhythm and acoustic guitars, vocals Max Cavalera (SOULFLY, ex-SEPULTURA) - vocals Michale Graves (ex-MISFITS) - vocals Mikael Akerfeldt (OPETH) - vocals Mike D'Antonio (KILLSWITCH ENGAGE) - bass Mike Smith (SUFFOCATION) - drums Nadja Peulen (ex-COAL CHAMBER) - bass Paul Gray (SLIPKNOT) - bass Peter Steele (TYPE O NEGATIVE) - vocals, keyboards Rhys Fulber (FRONT LINE ASSEMBLY) - keyboards, programming Rob Barrett (CANNIBAL CORPSE, ex-MALEVOLENT CREATION) - rhythm guitar, trade-off solo Robert Flynn (MACHINE HEAD) - rhythm guitar, 3-part guitar harmonies, keyboards, vocals Roy Mayorga (ex-SOULFLY, MEDICATION) - drums Sean Malone (ex-CYNIC) - bass Steve DiGiorgio (TESTAMENT, SADUS) - fretless bass Steve Holt (36 CRAZYFISTS) - rhythm, acoustic and slide guitar Souren "Mike" Sarkisyan (SPINESHANK) - harmony guitar Tim Williams (BLOODSIMPLE, ex-VISION OF DISORDER) - vocals Tommy Niemeyer (GRUNTRUCK) - rhythm guitar П.П. Лично моето мнение е, че не е нещо особено стойностно откъм музика, но то можеше да се очаква ... компилациите обикновено стават такива. -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Егати сбирщината! Много ми е интересно как ще звучи.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Не е кой знае какво, между другото.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Хич не звучи зле!
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз бях изненадан колко е сполучливо всъщност.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Извинете невежеството ми, но какво е това и от къде се дърпа?
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
SepulTeraHead учудващо сполучлив е точно казано
Инсарчър, в арената го има -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
izslu6ah go i nqkoi pesni dosta mi haresaha,ama ne be6e na moq komp i ne pomnq koi to4no bqha ,predstoi da smukvam
-------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Песента с Peter Steelе(последната, "Enemy Of The State") тотално ми влезе под кожата.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Интересен и доста амбициозен проект е това. Има някои велики песни, както и някои, които са си просто посредствени. Като цяло ми допада, хубава беше идеята за нещо подобно.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Идея хубава, но неосъществена... Нищо хващащо.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
По-би ме изкефило Nuclear Blast United
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Безценна информация, след която животът ми вече никога няма да бъде същият.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
off-topic
vokala na Trivium koito po princip uvajavam e po golqm geitak i ot nedorazumenieto na Linkin Park w klipa kym THE END -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 29-November 05 Град: Ботевград Потребител N: 1050 ![]() |
Коя ви е любимата песен от албума? Повечето са на мнение, че най-добрата е THE END (вокалът на Trivium).
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Independent (Voice Of The Voiceless), Annihilation By Teh Hads Of God и The Rich Мan
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Аз тепърва ще си го свалям да видя кво се е получило
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Цитат(DisasterpriseR @ Dec 3 2005, 11:50 PM) Коя ви е любимата песен от албума? Повечето са на мнение, че най-добрата е THE END (вокалът на Trivium). не знам ...определено не е Ди Енд за мен ...особено ако гледаш и клипа май най ми харесва Ноу Мас Контрол напомни ми за първия албум на Ил Нино ...а има яки рифчета.. ![]() иначе още не съм го слушал като хората...много неща излизат дееба -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 08:48 PM |