![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Hatesphere - Believer
![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Paradise Lost - Say Just Words
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Ravage - Vow Of Desecration
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
[COLOR=blue][FONT=Arial]
Цитат(Pyjamka @ Nov 13 2005, 12:24 PM) Paradise Lost - Say Just Words ![]() Opeth-To Bid You Farewell |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28390 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Bolt Thrower - A Symbol Of Eight
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Steel Attack - The Beast
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Metallica - Blackened With...
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^
![]() ... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Hammerfall - Dreamland, Remember Yesterday
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Torsofuck - Vaginal Disembowelment
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Nov 13 2005, 03:14 PM) Metallica - Blackened With... ![]() ![]() Откъде тва? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Within Temptation-Restless
Побърках се по тия... -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(abductor @ Nov 13 2005, 02:30 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Nov 13 2005, 03:14 PM) Metallica - Blackened With... ![]() ![]() Откъде тва? Е, как? Blackened от "... And Justice For All". -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(MadHatter @ Nov 13 2005, 04:41 PM) Hammerfall - Dreamland, Remember Yesterday Басия кото Primal Fear - Metal is Forever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Helloween - Escalation 666
Баси, това не го бях слушал отдавна, а се чудих откъде ми е толкова познат припева на Primal Fear - Dialobus. Та те направо еднакви -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Spiritual Beggars - Entering Into Peace
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
No Innocent Victim - Tear Us Apart
За първи път ги слушам. Кефят. Само да не бяха тези християнски идеи, заложени в текстовете им. ![]() Просто не върви бе - как може да разваляш хубавата музика с тия простотии ... -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightmare @ Nov 13 2005, 06:19 PM) Цитат(abductor @ Nov 13 2005, 02:30 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Nov 13 2005, 03:14 PM) Metallica - Blackened With... ![]() ![]() Откъде тва? Е, как? Blackened от "... And Justice For All". Всъщност имах предвид баса, но така или иначе вече установих ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(wolfheart @ Nov 13 2005, 07:22 PM) Helloween - Escalation 666 Баси, това не го бях слушал отдавна, а се чудих откъде ми е толкова познат припева на Primal Fear - Dialobus. Та те направо еднакви Къде е шибаната прилика?!?!? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Scorpions-Wind Of Change
-------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
...Няма кой да чуе болката
Само срам в погледа на дете, затварям очи пред олтара. Кратък пламък, вечен кръговрат Кръг във спирала прелива се в свят, в който пространството спира. Сякаш искам да бъда, това за което съм тук. Страшно е че незнам и не искам да знам... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Last Sunrise - Just Another Fallen Dream
Това някаква търновска група, която има записани общо две песни. Снощи ми ги пратиха горещи-горещи, сега тегля втората, а тази... е много хубавка! ![]() ![]() ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
^ Просто ги прати на Warrior Of Ice - проблемът е никакъв ако самата група дава правото да бъдат качени, разбира се.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28390 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Blood Stain Child - Live Inside
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
At The Gates-Slaughter of The Soul
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
A Sorrowful Dream - The Cry Of God
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Anthrax - Be All, End All
Down by ... ![]() law and they can't hold you ![]() dictate and control you ![]() Hold on to your ideals ![]() Down by... ![]() law and noone owns you ![]() and all the shit they've thrown you ![]() pay back is a real bitch ![]() /me отива да се гръмне, ебати! ![]() Цитат(`Xandria` @ Nov 14 2005, 02:58 PM) At The Gates-Slaughter of The Soul ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Death - "Destiny"
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Music Station - Shaping
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sodom - Life From Hell
истинско мъчение... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 07:34 AM |