![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
![]() Fyrdung - Till Vapen Till vapen - trumpeterna kallar, envar som kan röra en arm Till vapen, till vapen alla, med manlig vrede i barm Framåt emot död och mot fara, mot rytande, röda led Fram, trotsiga, ringa skara, befriarnas förpostked -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 358 Регистриран: 14-June 09 Потребител N: 3454 ![]() |
Drudkh – Everything Unsaid Before
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 165 Регистриран: 24-December 10 Град: Варна Потребител N: 3999 ![]() |
Svarrogh - Черноморски, загинали мечти
-------------------- Ще си представям как се гушкам в теб, като червейче в мърша... Гърчейки се, за да се навра все по-навътре и по-навътре - на топло в прегръдката на изгниващата плът!!
Ще бъда земята под краката ти, за да знам в какво се спъваш... Ще бъда въздуха, който вдишваш, за да знам с какво тровиш дробовете си... Ще бъда водата, която преглъщаш тежко, за да знам защо се давиш... Ще бъда птица в небесата, за да знам какво ти сере на главата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Frontline - It's Not Over
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
Demonaz - A Son of the Sword
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Demonaz - Over The Mountains
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Demonaz- All blackened sky
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 106 Регистриран: 28-December 10 Потребител N: 4005 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Arkona - Skal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Obscura - Prismal Dawn
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Боби Турбото-Наркоман(кавър БТР)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
BloodBound - Message From Hell
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Within Temptation - Fire And Ice
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
![]() Within Death's Embrace "...Shadow ensnare me I, whom dwells in twilight Glass sharded hands carress me I, the silent and malignant Forever to dwell within death's embrace The essence of hope is drained I, in search of solitude Dreams turn to memory I, in search of nothing..." -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 103 Регистриран: 20-February 11 Град: София Потребител N: 4042 ![]() |
BATHORY - Holocaust
-------------------- З румовищ і вогню свій скарб найбільший – правди,
Озлобленим богам не відданий на мсту, Від вогнища свого відходячи, забрав ти З собою і несеш крізь стужу і сльоту. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Draconian- The solitide
![]() -------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 165 Регистриран: 24-December 10 Град: Варна Потребител N: 3999 ![]() |
Кокоша глава - Бирено човече
![]() ![]() -------------------- Ще си представям как се гушкам в теб, като червейче в мърша... Гърчейки се, за да се навра все по-навътре и по-навътре - на топло в прегръдката на изгниващата плът!!
Ще бъда земята под краката ти, за да знам в какво се спъваш... Ще бъда въздуха, който вдишваш, за да знам с какво тровиш дробовете си... Ще бъда водата, която преглъщаш тежко, за да знам защо се давиш... Ще бъда птица в небесата, за да знам какво ти сере на главата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Нещо си на БГ вълна,а?
Ай да си пусна Хиподил-Облаци (чувствай се поздравена) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
По принцип съм на много вълни (цунамита направо), но за сега малко БГ, да... Благодаря много за поздрава..
Моля да бъда извинена относно спам-а... -------------------- Ще си представям как се гушкам в теб, като червейче в мърша... Гърчейки се, за да се навра все по-навътре и по-навътре - на топло в прегръдката на изгниващата плът!!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Demonaz - Where Gods Once Rode
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Myrkgrav - Fela Etter'n Far
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Shambless - Elfin Rumes
-------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Within Temptation - Murder
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Bill Conti "Gonna Fly Now"
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Amorphis - Battle for Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Belgarath - Wanderer
![]() ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- Ще си представям как се гушкам в теб, като червейче в мърша... Гърчейки се, за да се навра все по-навътре и по-навътре - на топло в прегръдката на изгниващата плът!!
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th August 2025 - 09:45 AM |